13

Барселона

преди 2 години

Както беше отчетено отр мнозина на Испания и липсваше завършващият удар...головият...На мача с Италия Дани Олмо е отправил около 20 удара и няма и поне един гол.А не е само той,създават положения но няма кой да вкара гола.Все пак отбора е млад,има бъдеще и корекции..

12

Анонимен

преди 2 години

Испанците заслужено отпаднаха. Аз по-слаб испански отбор от този на мача с Швейцария не бях виждал през живота си. А гледам мачове от 1982 г. С Италия стояха по-добре, но пак показаха същите слабости - не могат да се прегрупират бързо от нападение в защита и им липсва голмайстор. Италия привидно стояха по-зле, но това беше тактика. Те италианците така си играят, откакто ги помня - бетонна защита и в нападение каквото дойде. Не е красив футбол, но е ефективен. Италия е шампион.

11

Анонимен

преди 2 години

Испанския вратар спаси най-много дузпи на еврото.

10

Анонимен

преди 2 години

Мача стана след гола на Киеза. Дотогова само блъскане на топката и 2 греди на Италия от тъча или аута и няколко удара на Испания. Испания ги смазаха след Киеза, но не могат да вкарват. И при дузпите Мурата пропусна поредна трета или пета дузпа и беше грешка на Енрике да бие дузпа.

9

Анонимен

преди 2 години

Страшно слаб мач! Енрике вкарал само защитници и полузащитници и няма кой да вкара гол. "Адриано Челентано" вкарал само нападатели, а пък те кривокраки. Смях ти каам. Разписаха приемателният протокол за европейската купа на Англия.

8

димо

преди 2 години

Да оставиш Олмо да бие първа дузпа ,като той се скъса да пропуска през цялото време от удобни позиции ,за мен е въпюща глу пост от срана на треньора! А Мората е рисков и ясен,при него е 50 на50! Испания в момента няма качествен нападател голаджия Владееха играта но пред вратата са НУЛА !!!)

7

До FI

преди 2 години

Много ми е интересно дали щеше да мислиш същото, ако ти се беше родил чернокож в Англия...

6

Анонимен

преди 2 години

Жабите не играят мкого красия футбол...но те никога не са играли красив. Но за сметка на това са сърцати и отдадени. Не като теа испански надувки .... даже химна си непеят ... заслужено напускат турнира даже по рано трябваше. Няма нищо интересно в тях

5

42

преди 2 години

Тюх, язък!Турците тръгнаха като фаворити с голямата кошница,пък гледай каква стана, като другите фаворити от РСМ.

4

Анонимен

преди 2 години

Аз какво ви казах оня ден- веднъж стомна за вода , дваж ..,., няма как всеки мам да насилваш късмета си

3

Анонимен

преди 2 години

Приказка беше 82.

2

FI

преди 2 години

Финалът ще е Италия-Дания. Крайно време е да играят бели футболисти на финала на Европа. Англия може да се ориентира към Купата на Африка.

1

Taню

преди 2 години

Само талянци може се радват на подобен футбол...