7

Н1

преди 2 години

Лесно може да се проследи геодезията в района, като се ползва картата на Пири Рейс от 16 в., която великият картограф и мореплавател, учен и пират начертава без ледено покритие. За това време такава карта на Антарктида е абсурд, тъй като е трябвало да се начертае от въздуха. Така или иначе, след компютърно сравнение се оказва, че изображението на Пири Рейс е 1:1 със сегашните контури на континента. Ако става въпрос за топене на лед, няма какво да се чудим. Ако обаче се е сринала земя...тогава?

6

House M.D.

преди 2 години

На език какъв в заглавието словоредът е? И защо се дава сравнение със Свети Диего /вероятно Марадона/, а не с варненския, бургаския или мексиканския залив?

5

АнонимеН

преди 2 години

СТАРА НОВИНА!! ВСЯКАКВИ НОВИНИ ПРЕДИ МАРТ 2020 ЗА КЛИМАТА СА НЕВАЛИДНИ!

4

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Водата не може да...изчезне,защото остава на планетата.Само се прелива от един океан в друг,както и...парите,от един джоб в друг.За това все...имаме.(платено...съобщение на ЦК на ГЕПИ -Банкя)

3

ХРИСТО БОЙКИКЕВ

преди 2 години

НЕЩОТО СЕ БОРИ ОЩЕ С КЪРТ РЪСЕЛЛ = МАКРИЙДИ, И КИЙТ ДЕИВИД = ЧАЙЛДС , ОЩЕ ОТ ЗИМАТА НА 1981 / 1982 .

2

У

преди 2 години

Тази статия просто показва, че човеците върху Земята сме като микроб върху гърба на слон. Толкова са ни и знанията, за това какво прави слона, просто се возим ...

1

Акт на изчезване

преди 2 години

Изтичането на вода в резултат на пропукване на земната повърхност не е АКТ, както и увеличаването на броя на езера и потоци не е РАЗмножаване. Щом имате претенцията да сте журналисти, ограмотете се!