12

Пурко

преди 2 години

Пише се теорЕтични! Колкото и да ви е странно.

11

Наивен въпрос

преди 2 години

Теоритичните изпити различават ли се от теоретичните?

10

балък

преди 2 години

Книжки има в библиотеките и книжарниците! МПС се управлява със свидетелство за правоуправление - придобито по съответния ред!

9

Анонимен

преди 2 години

От цяла България ли ше ходят в тази зала? Пак добре, че сте написали някъде в статията, че става въпрос за София! То откъде да се сетите, че има и хора извън скапоценния ви град!

8

Край

преди 2 години

Не знам къде ще ги изпитвате ама им обяснете правилото на десностоящия на нерегулирани кръстовища че ще се избиемПоловината шофьорчета не го знаят

7

Свирчо - теорИтичен

преди 2 години

Обратно в средния курс за дорабоТка на Тиорията.

6

Анонимен

преди 2 години

Школите взимат по 2000 лв и повече ако сложим допълнителни часове и няколко пъти ако те скъсат.Не може да крещиш на 18-годишно дете. Да то плюеш колко е тъпо. Това дете ти дава хляба и си длъжен да го научиш , а не да го унижаваш .

5

45 годишен примерен

преди 2 години

Книжки да се дават само на над 30 годишни улгнали вече хора ....аман от разни неуки 20 годишни мишоци и кокошки по пътищата ..

4

Анонимен

преди 2 години

Теоритичните изпити- вече и журналистите са малограмотни.И чакаме да се оправим-трагедията е пълна.

3

Анонимен

преди 2 години

Инструкторите са некадърни и прости.Явно цял живот да въртиш волана нанася трайни умнствени последици. Всеки би се справил с теорията, която е лесна и има много добре написани книжки .Зорът е когато попаднеш на *** да те обучава. Няма да е зле да си сменят старите трошки и да инвестират в нова кола и да минят един курс за преподаватели.Не може куцо , кьораво и сакато да инструктор. Всеки селянин инструктор. Не се чудете после защо има толкова катастрофи.Новите водачи НЕ са подготвени.

2

Арести за терористи

преди 2 години

Терористи на власт цакат яко младежите с нагло престъпна дигитално холограмна видео пресканираща терористична техника.Арести за престъпниците провеждащи видео терор срещу Българи и гости.Видео терора е ЗАБРАНЕН ОТ чл.29;чл.28 и чл.32 на ОСНОВНИЯ ЗАКОН.Уврежданията от видео терор са ВИДИМИ ,ТРАЙНИ И Трудно лечими..Стотици хиляди деца са увредени нагло престъпно!!!

1

Анонимен

преди 2 години

'Изпитите за водачи на моторни превозни средства ще се провеждат в нова и самостоятелна сграда' ----- не знаех, че книжка се взема единствено в София.