108

Saki

преди 2 години

Някой олигарх натиска службите, за да получи разрешение да си отстреля мечка. И защо трябва да се отстреля,а не да се упои и след това да се евтанизира хуманно. Ако тук няма такива специалисти ,то в чужбина има.

107

АНОНИМЕН

преди 2 години

ТЕЗИ БЕРАЧКИ НА ГЪБИ НЕ КАЗАХА ЕДНА ДУМА СВЕСТНО НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК

106

ПроСоТо

преди 2 години

Ама верно,къде са "природозащитниците"?..Некаква берачка на гъби настъпила спящата мечка и дай сега да утепаме мечката!...?!?!..Повтарям:..-Това "разрешение" е издадено само "ГОЛЕМЕЦА" да опъне мечешка кожа пред камината си!!..Обаче вие сте толкова обезсърчени,че освен едно.."Абе така е,ама какво да направим?",друго няма да чуем..Престъпленията и СВОЕВОЛИЯТА на "силните на деня" от последните дванадесетина години ви превърнаха в..ТОТАЛНИУБИТАЦИ!

105

Анонимен

преди 2 години

Не само, че ще убият мечката, но и не се знае как са я познали, че е същата мечка. Ами те щом продължават да ходят там за гъби при мечките, защото мечките живеят в гората, а не в града, да избият всички мечки и гъбарите да си ходят спокойно.....

104

Анонимен

преди 2 години

Къде са природозащитните организации? Кой е тоя *** да даде подобна заповед да убият животното. Нямат жал, берачката не разбира ли, че навлиза в нейния ареал. Ако я убият ще ми е много тъжно:(

103

ПроСоТо

преди 2 години

Сега се сетих нещо:..-Случаи ,свързани с мечки-стръвници,нападащи и убиващи ***,има много по света..Но нека некой ми обясни как така мечката "Е НАПАДНАЛА" жената,обаче тая последната не само е останала жива,но е и успяла да избяга от тоя звер?!...Според мен мечката е имала малки и просто е ОТПЪДИЛА натрапника!!..."НИЩО ЛИЧНО"!...Но,явно некой "ГОЛЕМЕЦ" иска да опъне мечешка кожа пред камината си..

102

АНОНИМЕН

преди 2 години

Милост за мечката! Тя сигурно си има меченца Искате да останат сирачета?

101

sh

преди 2 години

Гледах интервю със свекървата на пострадалата. Каза, че както си беряла гъбите, изведнъж попаднала на заспалата мечка и направо паднала върху нея. Е, какво се очаква от мечката да направи?Да я почерпи, че й е дошла на гости? На другия ден мъжът и децата й пак отишли за гъби.Явно много ги е било страх. Ако беше стръвница, тръгнала да напада, дали щеше да избяга от виковете на мъжа? Просто е пълно с хора, които избиват комплекси, но с пушка в ръка. Дайте да избием животните, за да си берат гъбките

100

Анонимен

преди 2 години

Гледах изказването на Филип Ковашки по Нова Телевизия и е абсолютно адекватно и на място. Ако може организациите претендиращи, че се грижат за животните да подсигурят изнасянето на въпросната мечка или двойка, която би могла да продължи популацията в чужбина, аз съм сигурен, че много държави ще проявят интерес от размножаването им на тяхна територия.

99

ПроСоТо

преди 2 години

До SS.."СС",разбирам гнева ти,породен от страстта ти на ловец,но...нещата не стоят точно така ,както ги виждаш ти-на мушката на чифтето..Например:..-СЪЩАТА "ловна страст" на Заселниците доведе до избиването на МИЛИОНИ БИЗОНИ в Сев. Америка!..В името на какво?..Ами "Камата"?..Дето позира пред отстреляния от него БЕЗ НИКАКВА ПРИЧИНА..лъв ли беше,или какво?..Не си спомням..Некакво прерийно животно,което изобщо не му пречеше!..Просто СТРАСТТА ДА УБИВАШ е водещата..Това е жалко!

98

Ристу

преди 2 години

Мечки не ни трябват в горите. За какво са ни тези зверове? Само поразии правят. Лесно ви е на вас гражданите, които през целия си живот два пъти сте били в планината, нямате нито овце, нито кошери, нито никакъв контакт с мечки, а сега давате много акъл. Откъде накъде граждани от равнината ще решават проблемите на хората, живеещи в планината? Та те не могат да различат шиле от агне, па тръгнали съвети да дават...

97

SS

преди 2 години

До 105--106. Какво ви разбират главите от хищници бе ? Добре че в България освен мечки други едри хищници няма. Клавиатурни професори.В града някой да ви изръмжи и ще се изпуснете от страх какво ли остава в гората ?Я ходете по добре на гей парад.Там ще ви е най добре под кордоните полиция която ви пази !

96

Анонимен

преди 2 години

Много си *** СС, когато в една екосистема има едри хищници, това е основен фактор за здравето на тази система!

95

Анонимен

преди 2 години

До SS/// Добре, че светът не върви според твоите предложения, защото Земята щеже да е пустиня без живот, социопатично човече.

94

SS

преди 2 години

До 95 Сигурен съм ,няма измама ! Ако вие бяхте на мястото на пострадалата нямаше да мислите така. От страни е най лесно да се говори.Представете си болките и стреса които е преживяла жената. Мечките под ножа . Това не е единичен случай.Мечката е най едрия хищник у нас.В гората освен ловеца друга конкуренция няма !

93

ПроСоТо

преди 2 години

До до ПроСоТо..Е па кут ти са повдига,повръщай бе,що са стискаш?..И нито "разбирам от сичко",нито "раздавам акъл"!!!!..ПРОСТО СПОДЕЛЯМ МОЕТО мнение!..А ако това те притеснява,просто не ме чети!..Какъв ти е проблема?..Нали си видял,а и ИЗПОЛЗВАШ белия надпис в червенокафявото правоъгълниче.."Напиши коментар"..Или викаш за теб може,за "ПроСоТо"-не?

92

Анонимен

преди 2 години

Да я преместят в друг резерват, за да се избегне опцията за отстрел. Мога да се хвана на бас,че много държави биха я приели и то при много по-добри условия на живот. Направо да я пратя с един мечок, че да създадат поколение в по-нормално място за оцеляването им.

91

до ПроСоТо

преди 2 години

ей, като те видя , че си писал някъде и ми се повдига, голем разбирач по всичко и раздаващ акъл без да ти го искат.

90

Анонимен

преди 2 години

Мечката е териториален хищник. Ако друг мечок й влезе в покоите -бой. Затова лесно ще се познае коя е Мечката. Срещат се помежду си само за чифтосване.

89

Анонимен

преди 2 години

и все пак ви го казах преди 3 часа че ще бъде отстреляна. Щом напада е опасна, ще посегне и на други.