45

glo

преди 2 години

До Ломския Е много си отворен.Като знаеш коя е жена му и къде работи, защо не отидеш да й го кажеш в очите. Ех, този селски манталитет, ех, тези помии, които се изливат ...

44

Анонимен

преди 2 години

Той човека болен от друго и хванал вирус без значение имато му но на населението се показва това което ТЕ ИСКАТ ДА СЕ ВИДИ за да се внуши негативно и подтисне положителната енергия като се ограничава всява страх за нещо което е най обикновен вирус.Добре че е коронавируса да се види колко невежи немислещи и елементарни са хората.

43

Анонимен

преди 2 години

До Анонимени колко си ***! Отиди се ваксинирай ***! Който има чист ум мисли и постъпки е с връзка с БОГ - А ТАМ болести няма.СЪЗДАВАТ ВИ НОВ СВЕТОВЕН РЕД.Простолюдието и невежеството ще ми се изказва. Дето не знае откъде идва и къде отива и какъв е смисъла на съществуването му и колко животи има на земята.ЕТО ЗА ТАКИВА КАТО ТЕБ И МАСОВОТО ПРОСТО НАСЕЛЕНИЕ СЪЗДАДОХА ВИРУСА И ДРУГИ КАТО НЕГО ДА ВИ ТРОВЯТ И ДЪРЖАТ ПОД КОНТРОЛ КАТО ВИ ЛЪЖАТ И УПРАВЛЯВАТ ЗОМБИТА!

42

Анонимен

преди 2 години

Сега го чакат години на рехабилитация. Успех!

41

Анонимен

преди 2 години

Ако си бил в Исландия трябва да си наясно защо. И там масово се ваксинира народът.

40

Анонимен

преди 2 години

Обяснявам за ментално затруднените необразовани миячи като исландския емигрант по-долу.Когато не се ваксинирате има вероятност за мутация която не може да се овладее от ваксините и също така спомага за разпространение сред тези групи които изобщо не подлежат на ваксиниране - децата, тези с автоимунни заболявания и прочие. Но това на миячи, шофьори, касиерки и даскали не можеш да го обясниш - те са каймака на науката и знаят всичко.Пусни си Ивана и Цура-Кирнелия.

39

IT-спец

преди 2 години

До Един 36нямам нищо против ваксините, но чак съучастници тези които не са се ваксинирали си е просто малко преувеличаване, аз не съм се ваксинирал понеже немисля че тези ваксини са изпитани достатъчно, нямам странични болести не съм на 50 + години..спазвах си мерките когато имахме тук в Исландия (махнаха ги преди месец).. нека се ваксинират по-възрастните и хора с придружаващи болести, защо здравите и младите да се ваксинират .. това не ми е ясно ..?

38

Лекар

преди 2 години

43, аз не съм импотентен, питай ***

37

Лекар

преди 2 години

Абе, когато човек иска да живее, дори ние сме безсилни :))))) Да е жив и здрав човека и да иляди

36

22

преди 2 години

едно огормно браво на всички лекари/ мед сестри и санитари. Баща ми беше 20 дни в болницата, НО не мога и не искам да си представям 160 + дни. Бързо възстановяване и подобряване му пожелавам. А на лекарите и мед персонал да продължават да бъдат преди всичко толкова отдадени и отговорни към пациентите си. Всеки избрал тази професия за мен е със статут на полу-бог точно заради такива случаи. върнали са го от оня свят човека

35

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - "Ок. Щом казваш. Ти па си щот многоумен и ще ни оправиш, нали:? " не претендирам никой да оправям. Просто отбелязвам факта, че вие учените и лекарите, които претендирате за нещо, се провалихте напълно с корона вируса, станахте за смях въпреки големите ви претенции се оказахте импотентни срещу този грип.

34

Анонимен

преди 2 години

До До 22Ееее, как ги разбираш нещата ти!

33

Анонимен

преди 2 години

Четири месеца и половина в болница, от които 3 месеца на апаратна вентилация. Ужас, не го пожелавам на никой даже и на тези дето не вярват, че има опасен вирус.

32

зер

преди 2 години

Изключителен късмет е това! Стигне ли се до апаратна вентилация шансовете са нищожни. А що се отнася до невярващите във вируса и мерките - разбирам от къде идват объркванията ви - то не бяха Мангъровци, Чорбановци и една камара шарлатани, които канят по студията да сеят съмнения и да омаловажават болестта. Но питайте един човек, който е минал през ковид отделение за да чуете колко сериозно може да бъде. И вземете мерки да се предпазите!

31

Един

преди 2 години

Абе, къде са мишооците, които реват по 24 часа на денонощие, че нямало вирус, че маските не били необходими, че ги лъжели с ваксините? Къде сте бе, смелчаци? 3 месеца на вентилатор! 3 месеца! Да е жив и здрав човека, и дано се възстанови напълно. Всеки един бооклуук, който не се е ваксинирал и пренебрегва мерките, е съучастик в убийството и страдабието на тези хора. Ако имате малко срам, ще замълчите. Паалячовци!

30

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 30Ти с хлорен диоксид ли се излекува?

29

30,

преди 2 години

всичкото с хлор, от най-обикновената белина до каквото се сетиш БОВ, има способността да мори вирусите и бактериите наред. За по-големшките вредители да не говорим. Лошото му е, че без специално обородуване и защита, ползването му има и малко фатални странични ефекти...

28

Анонимен

преди 2 години

Опитали се да го уморят, старали се, ама той упорит, не се дава...

27

До 22

преди 2 години

"Правело се само от анестезиолог-реаниматор", казваш!!! Да се чуди човек колко много все анестезиолози-реаниматори има в наш'та спешна помощ, само заради оборудването в автомобила, не ли? И ако е наистина не, тогава що ли във всичките линейки са насложили и по един такъв сет за интубация, ако в колата липсва въпросния специалист? Може би докато са на адрес и екипа е при пациента, шофьорът звъни на съседите и разпитва дали случайно някой от тях не е анастезиолог-реаниматор и дали не би помогнал?

26

Анонимен

преди 2 години

Хлорен Диоксид лекува ковид за 3 дни - събудете се !