11

Анонимен

преди 2 години

Е заради тази "реклама", скоро няма да им стъпя там...

10

Анонимен

преди 2 години

Прави са гърците - най-добрата среда за туризъм е там, където има адекватни мерки за предпазване от вируса. Това гърците го приложиха успешно още миналата година, докато е България се премахваха мерки, което изгони туристите. Сега пак същото.

9

Анонимен

преди 2 години

Напротив, недомаслените "мерки" изгониха туристите, които търсят нормална среда за почивка. И отиват там, където такава се предлага. А в Гърция отиват овцете и ковидот**качал***ките. Последните даже и там ще се притесняват да ходят, ама са малко като бройка и тяхното съществуване не интересува никой нормален човек. Те се нуждаят от психично лечение - да си го провеждат както намерят.

8

Делфийският оракул

преди 2 години

В северна Гърция никой не ще да се ваксинира. Защото хората там са с български произход и са по-умни от финикосемитските етиопци наречени гърци.

7

Анонимен

преди 2 години

Криво ви е да видите , че в Гърция и Турция хората излязоха по-умти от вас, по-голям процент ваксинирани, по-малко починали и повече туристи ще имат. А вие ще си чоплите семки в празни заведения и хотели.

6

.

преди 2 години

Товя ,което са измислили за "чисти" и "смесени" места" и да те изнудват да се ваксинираш или непрекъснато да си правиш бързи тестове за да можеш да отидеш на ресторант счупи тъпометъра , исках да видя Закинтос тази година , нио ще избера Ю. Италия ,полетите са по-евтини в момента и да не забравяме , че ваксинираните продължават да бъдат преносители.

5

1912

преди 2 години

Ах че неграмотни писарушки!!!!!Видимите резултати на Хунтата!!!!Тотално затъпял народ....не народ а мър.........!!!!

4

Анонимен

преди 2 години

Пълно е с българи в момента в Гърция.Много повече отколкото на мутроморието.Причините са ясни.Поздрави от Нея Ираклица.

3

Анонимен

преди 2 години

Най-добрата (анти)реклама, няма съмнение.

2

Анонимен

преди 2 години

Да се лъже с повод и без повод, по всяка тема, по всяко време е това, което характеризира десетилетието в което живеем.

1

Анонимен

преди 2 години

Разтичали сме се за там.