10

До 12

преди 2 години

Как да не е работил нали дойде тук и каза едно стихотворение на български това малко работа ли е? Иначе всички виждат че както ЕС , НАТО, така и ЕНП са едни мъртви формирования без смисъл само където се перат милиарди от кирливи чиновници.Нито Русия и Китай ще нападат запада нито нищо просто хората работят за тяхната сигурност и никой няма да посмее да ги нападне защото стори ли го Путин им обеща да изравни със земята всяка изтреляна ракета по руска територия на мастото от където е изтреляна.

9

Анонимен

преди 2 години

На бесилото! Аз ще ритна столчето, за да напусне и планетата!

8

УМЕН

преди 2 години

Тоя никога през живота си не е работил.

7

мак

преди 2 години

Ще води тотална война с Качински и ПИС и ще им докара на поляците скъпи гости, както искаше една негова съпартийка вЕрваща в европейски меркелови ценности. Отмъстителен жалък индивид, затова отказва такъв важен пост.

6

Анонимен

преди 2 години

Тоя служи на ЕСССР ...ще прокарва мулти-култи-ляво-либерална политика...иса да наводни Полша с араби и африканци...на ЕСССР не му харесва че в Полша има бели и то християни...дори не са имали дори една терористична атака, ти да видиш...в дирника изтриха този коментар..

5

Анонимен

преди 2 години

Баце е безработен в момента.

4

Нане

преди 2 години

либерастията в полша вече е в упадък, та тоя пияница и ***, ще иде да я крепи...

3

Анонимен

преди 2 години

Този от Брюксел го изпращат да разбие Полша, да свали Качински, да въведе гей-браковете и да напълни бялата християнска държава с мигранти от Африка и Близкия Изток. По този начин Полша ще се впише в либералното разбиране за "нормално".

2

анонимен

преди 2 години

Всичко това идва да напусне ЕНП защото за шеф на ЕНП ще бъде избран Бойко Борисов и ние само можем да се ядосваме защото ще го изгубим като премиер.

1

Анонимен

преди 2 години

Маи санкциите по магнитски ще обхванат и - енп Туск бьрза да се спасява