24

Анонимен

преди 2 години

На това място един ден ще кацнат извънземни...

23

Само вик...2021

преди 2 години

Тези нямат срам. Чинията им в развалини, но те си мечтаят за миналото.Така де.... Ще има кебапчета, руски борш и квас безплатно, а червеното знаме ще се вееееееее!!!!Радев там ли ще бъде?

22

House M.D.

преди 2 години

А ще отлетят ли с летящата чиния или ще трябва да ги търпим още?

21

Анонимен

преди 2 години

И какво другари.През 1944 поехте една средно развита капиталистическа страна.Превърнахте я уж в социалистическа и през 1989 решихте да я правите демокрация.Днес 30г по късно вашите измислени професори твърдят ,че сме феодализъм и пак трябва да се прави капитализъм.И кой е виновен ако не вие!

20

Вейхайвей

преди 2 години

До ЦървулДа падне там барем някоя комета или град да речем.

19

до 24

преди 2 години

Бе щом отиват и повече не се връщат, сигурно има причина.

18

Оратор

преди 2 години

Нема начин Чорапа да не изпляска някоя пламенна епопейна реч за другарлъка и браЦката нам СеСеСеРейска признателност в съпорт на друзята от дружествата за българо-съветска дружба. Оная кенефарска чиния отдавна трябваше да бъде съборена или превърната в гробница-мавзолей на путлетарийте.

17

Цървул

преди 2 години

От БСП да спрат с партийните заклинания и пенсионните сбирки по Балкана,а да погледат как Китайската народна партия празнува! Докъде стигна държавата им под тяхно ръководство и докъде нашата? Доколко са били социалисти китайците и доколко нашите пишман -такива? Колко корумпирани там бяха екзекутирани и колко тук?Нека се порадват на хубавото време,само да не обещават че ще се връщат на власт!45 г.стигат...

16

Анонимен

преди 2 години

Ми как да останат? Прочети коментарите из новините, където всеки си излива душата анонимно и виж що за хора сме в действиелност. Кой би искал да живее в такава среда?

15

до Безмозо

преди 2 години

БягахА, веднага като се отвори възможността. Вече от доста време няма бягащи. Ама нали, опорките трябва да вървят.

14

Анонимен

преди 2 години

"Ограничения в движението по "Шипка" заради събора на БСП"===Мда, винаги, когато комунистите правят нещо резултатът е бъркотия.

13

Тц,тц

преди 2 години

За джипката се изписаха томове глупости,а за това, че мероприятието на една партия (неуправляваща)ще прекъсне редовното движение на транспорта на половин Северна България, най-добре - едно похвално слово!!!

12

Безмозо

преди 2 години

Бягат,защото сега е още по-лошо.Нали ужким сменихме соца с демонокрация,а то просто се смениха лапачите.Нищо,че са от една порода.

11

Анонимен

преди 2 години

Някой да плати на Болни от Ковид ,Жълтеница, Спин,Сифилис и Тении да идат и да се охрачат кепачеата да се намесят с пасминока на цкомунъта за да може да се ликвидират до крак тез невменяеми бастуннитеотровители на България

10

дойдох,видех ,и глад

преди 2 години

ше има речи - обещания , платформи , визии , лъжи , червени рози , ше се веят червени знамена , балончета . за кюфтета пари нема , но може да си купите чашка със снимка на импексова или сталин . импексова ше дърпа бабите да се снима с тях , а може и един дюбек да удари .

9

до Безмозо

преди 2 години

Тея лафове ги разправяй на тея, дето веднага избягаха, след като 1990 разрешиха да излизаш извън страната. После другите полека-лека ги последваха.

8

Mr . STARBUCKS

преди 2 години

Ковид варианта Делта дебне на Бузлуджа.Дано и Радев да се завърти натам.

7

Безмозо

преди 2 години

45 години експеримент-и станахме 10 млн. 12 г експеримент-и се стопихме на 5 млн.Е, кой е Аушвиц,питам и отговор не чакам.Та се сещам как изпълнихме препоръката на американският посранник Боулин,който на съвещание в Боровец през 1997 г каза,че не им трябваме повече от 4 млн.на тази територия....

6

Анонимен

преди 2 години

Чинията трябва да остане! Както конц. лагерите Бухенвалд и Аушвиц са запазени като паметник на чудовищни престъпления, така и чинията е символ на зловещия експеримент, продължил 45 години и превърнал ни това, което сме в момента.

5

Анонимен

преди 2 години

Да се забрани на Корнела да посещава чинията и да не се прави на по голям католик от папата.Чинията е архитектурна забележителност и може да е туристически обект,ако имаме малко акъл.