51

Коприва

преди 2 години

Един неточен тест се превърна в международен стандарт. Прави са в индийската философия, че живеем в свят на илюзии, ама напоследък са направо фантасмагории. Ще взема да препрочета "Полет над кукувиче гнездо".

50

Костов

преди 2 години

До АнонименКойто не скач по свирката на СЗО е путинист- антиваксър

49

Анонимен

преди 2 години

Кацаров нали няма вирус,защо си се юрнал толкова?

48

До Стар набор

преди 2 години

точно така и се казва КОВИДИЗЪМдано, както и останалите -изми да отече в смрадливите канали на историята.

47

Стар набор

преди 2 години

Тов е СВЕТОВЕН ТОТАЛИТАРИЗЪМ, по-лош от Комунизма на Сталин и Фашизма на Хитлер взети заедно !!!

46

Querdenker

преди 2 години

Явно глобалистите са решили да МЪЧАТ ХОРАТА, да ги УНИЖАВАТ и РАЗБОЛЕЯТ ПСИХИЧЕСКИ. Изпълняват си програмата. Независимо, че в Германия индекса е 5,1 заразени на 100 000 души общо за последните 2 седмици, а в нашия 150 хил. град има само 2-*** заразени.

45

Анонимен

преди 2 години

Аз влизам НАВСЯКЪДЕ без PCR, защото съм с 2 дози ваксина от март насам. Без подвеждащи заглавия, моля!

44

Анонимен

преди 2 години

Все ми е тая. Подсигурих лятото и есента с 2 дози бионтех

43

Николай

преди 2 години

До АнтонЩе ми заприпкаш ти или родата в отделението и ще има докторе, ще се оправя ли, ама сега се ежиш. Финансово щял да стимулира някой уж да го ваксинира. Иначе си много възмутен как политиците са корумпета, ама за тебе може, нали?

42

Анонимен

преди 2 години

Чист Фашизъм е всичко това .

41

истината

преди 2 години

Така или иначе почти всички неваксинирани ще си ходят единствено на село, не ги бърка грам :)

40

Анонимен

преди 2 години

pharmaмафията е силна, но не е непобедима

39

Анонимен

преди 2 години

Единственото, подчертавам ЕДИНСТВЕНОТО предимство на членството в ЕС беше свободното придвижване. Е, вече го няма. За чий сме още в тази прогнила структура???

38

Анонимен

преди 2 години

Само в четири държави в ЕС влизаме без PCR - ако прочетете статията, ще видите че заглавието е лъжа.

37

Анонимен

преди 2 години

За 10 дни почивка в турбаза за пари толкоз проблеми да се трупнат на главата сякаш ще се ходи при роднини с които не се виждали,срещали от години за което да си заслужава да мине човек през този световъртеж с харчене в оборот за турист свеж сякаш някои от приемащите в Ели кои си страни и Еди кои си места в тях ще признаят харченето,че ще го зачетат кат финансов разход необходим за отдих при работа от вкъщи заради технологично-организационни информационни изменения и мутации на живот без повод.

36

ноби

преди 2 години

защо нашите сертификати не приличат на европейските ? даже нямат нищо общо. защо няма мобилна версия, ами трябва да показваш пдф-а, и да го увеличаваш ? ще вадим ли за 3 ти път сертификати, защо някой е проявил творчество и си е направил собствен дизайн, който няма нищо общо с изискването ?

35

Някоя

преди 2 години

В Германия българите също влизат по суша без ограничения. Не е нужен тест, ваксинация или сертификат за преболедуване. Също така няма и карантина за влизащите от България. Поради тази причина моля, не разпространявайте грешна информация!!!

34

Програмист

преди 2 години

До 9 : точно от твоето мнение не зависи какъв съм. Всъщност нищо не зависи от теб, дори и собственият ти живот, нали? Знам, това боли... Кофти е да си лоулайф.

33

Анонимен

преди 2 години

Едно време имаше т.н. визи, които струваха пари! Сега се нарича тест пцр или нещо друго, но срещу пари пак! Свободна, демократична Европа - пълни глупости! Движението на хора било свободно, да ама не, свободно е само за мигрантите! Защо за тях няма такива изисквания? Целта е някакси друга, ама няма да пиша, защото пак ще ме изтрият, въпреки, че не ползувам нецензурни думи! Фашизъм, но медицински!

32

Анонимен

преди 2 години

До АнонименТи май не знаеш какво означава Глобалист?