53

Анонимен

преди 2 години

толкова си почиват и без така наречената пандемия.хората още не са станали безсмъртни.

52

Анонимен

преди 2 години

Интересът на Холандия към Балканите, а и на Израел, до голяма степен е свързан с предстоящите климатични промени.Територия, роми-черноработници-да, но българите са излишни.

51

Анонимен

преди 2 години

31 години "царуват" демократи и тъй ще е.

50

Анонимен

преди 2 години

Дорде БКП "царуват" тъй ще е!:)))))))))))))))))))))

49

Анонимен

преди 2 години

Тримбос-холандски психиатричен институт с интерес към психичното здраве на хората в Хърватия, Черна гора, Румъния, Северна Македония, България и институтът на проф.Хинков е на издръжка от холандски проекти.За жалост Балканите в пределите на ЕС са в сферата на влияние на Холандия, а както знаете от историческите факти, това не е о.к. за потърпевшите.Освен това професорът е консултант на Отворено общество.

48

Анонимен

преди 2 години

Делът на хората над 65г навсякъде в ЕС и у нас е около 20 %. Българите ще ги ликвидира като етнос ракията и прос-тотията.

47

Болен в Гърция

преди 2 години

Напълно вярно!

46

Германец

преди 2 години

"То пък щото много добре живеят и "европейците" нали ги гледам, като роботи са..." -- Че и мъките ни продължават средно 6 години повече. Живи да ни оплачеш :)

45

Реалист

преди 2 години

Ковид-19 повиши смъртността в България от 15 на 1000 преди вируса, на 32 на 1000 за шесте месеца от ноември 2020 до април 2021. Този не отговаря защо има толкова много починали в България, а това е съвсем ясно - застаряло население, а от вируса умират преди всичко възрастните. Да провери поне какъв е дела на на хората над 60 години в България и в други държави и може и да му просветне защо в България умират толкова много хора.

44

Анонимен

преди 2 години

Затова пък не искаме да се ваксинираме. И също така дума не даваме да се издума срещу правото ни да пушим

43

Майне вурст

преди 2 години

Швабчетата пък големите "европейци" нали ги гледам... Сбъркани са от всякъде...

42

Анонимен

преди 2 години

Аз си направих труда да почетат за традициите, ритуалите, вярванията по тези земи. Всяка традиция в БГ е съпроводена с н-броя ритуали против зли очи, уроки и т.н. Нацията е изтъкана от страхове. Българинът не вярва на българин. Българският мъж дави мъката си в алкохол, новото е, че няма вяра в собствените си сили за разлика от дядо си селянина.Трябва воля от страна на образования елит да си свърши работата на просветители, а не ДА СИ ПЪЛНЯТ ЧЕКМЕДЖЕТАТА С ПАРИ ОТ НПО-та и да мразят народа си.

41

anon

преди 2 години

българина е тормозен... и като цяло изключително нещастен и негативен човек. затова и живееме по- малко от другите. нещастници, негативисти сме си и мизерници по условие.

40

12345

преди 2 години

Освен очевидните: огромни количества алкохол при мъжете, тютюнопушене, липса на режим и спорт... може да добавим някои психологически като злоба и завист. Накрая да не забравяме стар изживян стрес от няколко хиперинфлации, мизерия и недохранване, липса на работа и на каквато и да е базова сигурност за живота - който не ги помни, тогава евентуално е бил зачеван или кърмен.

39

Просто и ясно

преди 2 години

Ами вижте и сега какво става! Не искат ваксина, а после умират в болницата. Кой им е виновен? Антиваксърите ще поемат ли вината? Нашенецът е най- беден, най -болен , най -неваксиниран, обаче се мисли за най умен.

38

Анонимен

преди 2 години

нашите да пият по-малко и ще живеят по-дълго. То не може да си се спиртосал от ежедневно пиене и да живееш дълго

37

Анонимен

преди 2 години

Пардон, проф.Хинков, консултант на НПО Отворено общество-най-фашизираната световна организация, която приема човека за ОБЕКТ на социални експерименти.

36

Анонимен

преди 2 години

Доц.Хинков е психиатър и е логично да говори за психичното здраве на нацията, за удовлетвореността, усещането за реализация и възможностите за такава в България. Кои са причините младите хора да напускат България и да оставят своите възрастни роднини сами? Защо мъжете в България пият алкохол масово?ЗАЩО НЯМА ПРИЕМСТВЕНОСТ МЕЖДУ ПОКОЛЕНИЯТА, както в професионален план така и като ценностната система? Цялото поколение на доцента е "гнилата ябълка"в България и трябва да се махне от властта.

35

{A}

преди 2 години

То пък щото много добре живеят и "европейците" нали ги гледам, като роботи са...

34

Пак повтарям:

преди 2 години

Малкия свестен тип е в платен годишен отпуск след една кошмарна работна година в която той все пак се справи по-добре от предишната с малко. Ако имате някакви оплаквания, мрънкания, изисквания може да ги пратите където искате, но най-вече на майната си ...