315

ББ

преди 2 години

поздравления за смелостта Ви,обществена "тайна" са грабеожите на гроб...самият борисов демонстративно,диктаторски не уважи последният ни парламент да даде отчет на "матряла"...жертва съм на някакво получовече с ауди...крадящо от горите ни...геноцид в 21 ек в България...член на ЕС...молим се за смъртта като за спасение...геноцид,несправедливостти,беззаконие,кражби...или ... да запазим Свободата и животите си...с насилие...къде е гешев???

314

Герундий

преди 2 години

До Ужас: ще повторя за сведение на триещите скопци, и ноите тръгнаха по старите коруоционни пътеки!!!

313

Ужас

преди 2 години

Да напомня--я тия служебните да отговорят, с КОЯ обществена поръчка купиха машините за гласуване? Какъв търг направиха за тях? На кого дадоха парите? И защо ползват 1:1 същата схема, която оплюват току що в тая статия???? Пак да кажа, тия фигуранти използват абсолютно същата схема, за която говорят за поръчката на машините за гласуване. СРАМНО!!! УЖАСНО!!! МНОООГОО НАГЛООО!!!

312

Евроатлантик

преди 2 години

В България корупцията няма,всички по веригата са доволни!

311

Анонимен

преди 2 години

Кога ще идат в затвора Буци и компания? Това ни интересува! Това че са откраднали милиарди го знае всяко хлапе!

310

Анонимен

преди 2 години

Еее милиарди крали..това го знаят и децата ,арести няма !!!

309

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 355 Кое е това ново? Мая, Татяна Дончева, Атанас Атанасов, Христо Иванов или Слави? Кое им е новото? Или са седяли извън парламента няколко години и вече са нови?

308

Анонимен

преди 2 години

Кажете кои фирми са наши и ваши?САМО празни приказки !500млн. в пликове за радев ли ги сложихтеПо хемус се строи здраво до този момент но не отидохте нито един път до там. Само по паркинги и язовири

307

Надя

преди 2 години

До 354 И какви са фактите-пари дадени на български фирми .Има ли откраднати пари няма.И какъв е проблема? Но вие ровите и пак измисляте лъжи-наши,ваши фирми?!Бруталния начин по който искате да заграбите властта говори ,че сте мошеници. Како означава да изчегъртате ГЕРП!? що за безумие е това което дрънкате а?Значи мен,семейството ми,близките ни,приятелите ни ще ни изчегъртвате.О, я ...........

306

Надя

преди 2 години

Ето така с опашати лъжи искат искат да чегъртат ГЕРП за да може след това да крадат на спокойствие.Дайте им го това спокойствие щом нямате мозък в зелените си повредени кратуни.Отврат

305

Анонимен

преди 2 години

Боко, каза че най-труден е първия милярд. Да се отрежат лентичките, след това матрялът да му мисли.

304

Чекмеджан от Банкя

преди 2 години

Това е начина за пълненето на чекмеджетата , схемата е да се дават пари на наши хора без обществени поръчки , които след това връщат 60-70% в партиината черна каса , а с останалите 30-40 % симулират някаква работа по някакъв обект , който естесвено след 2 месеца ще е за тотален ремонт , от които ще се усвоят още парички.

303

Анонимен

преди 2 години

А на "ваши" фирми ли трябва да ги дават...?

302

Анонимен

преди 2 години

Е ,спряхте кражбите,кога да очакваме пенсии 2000 лв?

301

????

преди 2 години

Прокуратурата няма ли да се самосезира??Или вече може да се краде безнаказано на територията???

300

азът

преди 2 години

То още от създаването на тези уж държавни фирми беше ясно за какво са. Не е въпроса дали, а колко ще се откраднат. И ето цифрите излязоха.

299

До МУТРИТЕ НА РАДЕВ.

преди 2 години

И кое е лошото да са завършили в Харвард.............ако са честни и работят за България??!!Или си пазим любимите гербаджии, защото ако не са те, да ни наредят на служба, ще умрем от глад???

298

Анонимен

преди 2 години

Ще се задейства ли прокуроратурата?Или само така да го кажем, да трупаме червени точки пред изборите?

297

+++

преди 2 години

Ей до всичко до което се докоснахте оплюхте и омаскарихте.Къде ви е обществената поръчка за машините за гласуване.Защо мислите че никой не вижда безобразията които сътворихте.От вашия джоб ли ще платите обещетенията на неправамерно уволнените,или пак ние ще плащаме?

296

Анонимен

преди 2 години

Тези от Харвард били по-алчни и крадливи от бившите завършили в Москва. Не могат да краднат, тъй като Бойки ги орекара с техните номера и сега се въртят всякак само и само да докопат парите. Затова са готови и държава да затрият.