68

Германец

преди 2 години

"Стой си там и дано да си жив и здрав поне още 6-7 години." -- Сори, няма как да стане. До две години съм труп. Щото съм ваксиниран. Така чувам :)

67

Анонимен

преди 2 години

"Мутациите дойдоха преди ваксините. Южноафриканския , бразилския, британския. Последният се появи септември, а Англия започва да ваксинира през декември. Индийския се появи когато в Индия ваксинираните бяха под 1%. Така че тази теза издиша отвсякъде." - Точно в тези държави през 2020 се тестваха ваксините. Те още се тестват де, но ваксърите не са разбрали, че затова им искат писмено съгласие (Конституция на Бг чл. 29. т. 2). Ако стане нещо с ваксинирания отговорността си е само негова, пари йок.

66

Анонимен

преди 2 години

До ГерманецНякой те е излъгал, че всички антиваксъри в Бг са путинофили. Едното и другото нямат нищо общо, но промитите мозъци няма как да го проумеят. Предполагам живееш в Германия, щом се мислиш за германец. Аз бях там 9 години и никога не съм се писал "германец", защото съм роден българин и съм горд с това! Стой си там и дано да си жив и здрав поне още 6-7 години. Тогава ще си гризеш ноктите и ще се питаш "защо не се върнах в Бг навреме?" А btw защо пишеш в Бг-сайтове?Мъчно ли ти е за Бг? :)

65

Колио

преди 2 години

Дам карат ги, насила на всеки 6 месеца им казват че ще им слагат ваксина,и умират има един саит качва им никролога смътния акт и сертификата от ваксината. Мин седмица умря главния лекар на една от областите им Ваксиниран умря от Ковид.

64

Анонимен

преди 2 години

Ми това ще е положението. Ваксината няма да е задължителна, но ако работите това, това или онова и нямате поставена ваксина, няма да имате право да работите това, това и онова. Еееееееех, Оруел... ако знаеше колко ще си прав.

63

Анонимен

преди 2 години

Ами ваксинираните покемони да си изтеглят един блутут finder и да си видят номера който излъчват.В русия на вакситата им винат покемони! И ги ловят с ,BLE

62

Анонимен

преди 2 години

Никакви руснаци не са изнамерили ваксината срещу полио. Това е дело на американски вирусолог Хилари Копровски. За протокола и сверяване на "съветските часовници". Руската ваксина "Спутник" е безкрайно НЕефикасна срещу вирусите и не дава желаният ефект. Антиваксърите бюлгари да си купят съветска джвачка и да мляскат пред компутърите, замезвайки с Тройной одеколон. Наздаровье, тавагишчи!

61

Германец

преди 2 години

Примката около врата на антиваксърите пyтинопитеци се затяга. Матушката им направи чек мейт. Ами сега? Минск?

60

Анонимен

преди 2 години

И Путин се оказа предател, да кара народа си да се убива!!

59

До до 67 от славянин

преди 2 години

Наистина ако починалите останат такъв малък брой се налага автоматично изводът, че ваксините все пак предпазват. Интересно дали тази статистика е достоверна, а не е манипулирана, както например не съобщават реалните данни за починалите след поставена ваксина. Много хора споделят такива истории, които в медиите не се появяват.

58

Анонимен

преди 2 години

До до 67 от славянин "Толкова за ''защитата'' от ваксините!" Питах те да ли това твое изказване е "факт". Ако не е факт "извод" ли е? Ако е "извод" на какво е базиран?

57

Маските ВЪН 1

преди 2 години

Всички с АРАБСКИ маски ( бурки, фереджета) да се махат от Парламента и от Магазините ( Аптеките имат разделителен прозорец), а също и арабите, които Боoклук Борисов сложи да гледат дали българите носят АРАБСКИ маски, в държавните фирми...

56

Анонимен

преди 2 години

Не схващам много логиката. Като си ваксиниран може да влезеш в бар ама факта че си ваксиниран не означава че не може да си болен, но просто по леко. Означава че може да заразиш и другите ваксинирани във въпросния бар или поне някои от тях. Тогава пср тест, че не си болен не е ли по логичното средство да се избегне зараза.квце тоя зор за тия ваксини без логика

55

Маските ВЪН 2

преди 2 години

Да бягат към Саудитска Арабия... Само такива се заразяват с вируси, или разни педдерази, еббали се с араби и китайци...Вече РАЗБРАХМЕ че Бoоклук Б.Б. Банкя-лията е Педдераз и затова носи АРАБСКА маска, както Евнух, Педдераз, Роб в Харема на араби- Мюсюлмани.. И точно затова, Фандъкова пуска групи от педдерази да се събират, да обикалят из София и да РАЗВРАЩАВАТ малките деца...

54

Маските ВЪН 3

преди 2 години

На изборите за парламент, в изборните секции, НЕ трябва да има МАСКИ, за да можем да ВИДИМ - Кой иска да гласува... Чух че Боoклук Б.Б. давал БГ паспорти на ***.йм.уни и китайци.. Така че , ако някой види такива да приближават Изборните секции, трябва да ги ИЗГОНЯТ към Турция.. САМО араби, не.г.ри и КРАДЦИ, и мошеници може да влязят да гласуват с маски !!

53

до 67 от славянин

преди 2 години

Факт е, че за последното денонощие на острова има 26 068 новооткрити позитивни, 14 умрели при 62,4 % ваксинирани с две доки възрастни! Колко пъти трябва още да ти го напиша, за да разбереш какво е факт!?

52

SHEFA

преди 2 години

КАТЕГОРИЧНО НЕ-ПУТИН КАЗА КОЙТО ИСКА.

51

до 65 от славянин

преди 2 години

В Русия ''свободния избор'' на хората е колкото ''свободния избор'' на затворниците! Имаш право да не си сложиш отровите, но нямаш право да останеш на работа без тях! В рeсторантите и курортите само с QR-код за ваксинация или преболедуване през последните 6 месеца, обмисля се без такъв код скоро да не може да се пътува с обществен транспорт и да се пазарува в магазини, вкл. и хранителни! Концлагер по всички критерии за концлагер!

50

Анонимен

преди 2 години

До Българин "В Русия зачитат свободния избор на хората." Хахахахах. Бегай в Русия да ти "зачитат" избора.

49

Анонимен

преди 2 години

До до 63 от славянин "Това не е извод, а факти, ако можеше да различаваш едното от другото не би се излагал така!" Кое е "факти"? Я кажи един "факт" :)))))