8

въпросче

преди 2 години

а защо не питаха станишев за това си дередже а сега се жалват ?

7

Анонимен

преди 2 години

Не разбирам, каква е връзката с политиката някакви военни пенсионери. Станали сте едни мрънкачи и мързели. Никъде не е забранено да се изгражда частен водопровод, да се регистрира кооперация да се копае и да се ремонтира. Във Варна има подобни райони, където ВиК подава до един гигантски кран и нататък е собственост на хората. Колко от мърморещите например, са слизали да копаят лехите пред блока? И там ли някой друг е виновен?

6

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

В такива случаи се подсигуряват цистерни с вода и хората не страдат. Аз обаче си поставям един въпросец. Как точно в тази богата на вода зона няма кладенци? Дядо ми вадеше вода в село Цалапица със собственно изработена сонда. После цiгаnи му я откраднаха.

5

Анонимен

преди 2 години

Защо не питаха Боко за това си дередже,а сега се жалват на служебното правителство,което е за още месец на власт???

4

вЪзмутен

преди 2 години

как не са сменяни от 40г. ? по времето на бсп водопровода на цяла България беше сменен , при виденов се увеличиха доходите драстично , а при серго се построиха пътища и магистрали .

3

Анонимен

преди 2 години

Фигурантската чyмa зaтpива България

2

Анонимен

преди 2 години

При радеф е така!!!

1

Анонимен

преди 2 години

Изглежда без протести не може. Самият факт на липсата на вода не е достатъчен, за да се предприемат действия. Ако си седят кротко хората без вода, от ВИК ще си помислят, че и така става ...