220

Х

преди 2 години

Министърката може да забрави, България да дава каквото и да е на маледония, която даже не заслужава и да съществува вече!

219

Portugal

преди 2 години

Голямо благодаря на Португалия за подкрепата! Страхотна страна със страхотни хора! Viva Portugal!

218

ЬЬЬ

преди 2 години

Абсолютно е недопустимо,както държави от Ес така и извън ЕС да оказват натиск върху България по отношение на РСМ.Никой не може да си присвоява правото да иска от нас да правим отстъпки(предетелства) спрямо собствената си история в името на една измислена от комунистите държава.Такъв ЕС ще се стреми да заличи историческите идентичности на хилядолетни държави в името на някакви смехотворни и популистки идеи.Такъв ЕС ще бъде осъден на разпад. Взаимоуважението трябва да е в основата на обединението.

217

Анонимен

преди 2 години

политиците да не смеят да отстъпят от истината за историята и езика. Народа трябва да излезе на улиците и да защитят историята и си и достойнството си ако нашите политици се окажат марионетки и кукла на конци

216

Анонимен

преди 2 години

В Белгия и в Швейцария се говори и на френски език нали не се казва белгийски нито швейцарски. В Кипър се говори на гръцки и не знам да се казва кипърски. В Австрия се говори на немски и не сме чули да му викат австрийски както и в Германия се говори немски и не му викат германски. В Латинска Америка например в Мексико се говори испански но не му викат мексикански, а в Бразилия се говори португалски но не му викат бразилски макар че са двеста милиона а не някакви си има няма и два милиона.

215

Шо видоФ

преди 2 години

А я от грагянскиот сектор дойдоф во Охрид на конференциа и шо видоФ? Видоф оти северната македонска конституциА е расистка ище во првото изречение - македонски народ е само половината популация во територията.

214

Анонимен

преди 2 години

Знаят португалците за какво иде реч. Все едно Бразилия да твърди, че говорят бразилски, а не португалски.

213

До анонимен 249

преди 2 години

На кого да вярваме- на изявлението на г-жа Закатиаш или на това,което г-н Димитров твърди по вашите медии?Как точно Португалия е оскърбила РСМ,за да има необходимост да се поднасят извинения? По-скоро се сещам за стар български филм,в който детето казваше : " Тате ще ми купи колело,ама друг път."

212

Истината

преди 2 години

Става дума за едни пари- еврофондове. Но накрая пак опираме до глупости. Балканците трябва да загърбим ксенофобията и вредната твърдоглавост, но това няма да стане и ще си останем още хиляда години един беден регион на Европа и нищо повече. Матрял, айде сети се и почни да мислиш като цивилизованите хора.

211

Анонимен

преди 2 години

а македонците не казаха ли че и вируса - короната е техен

210

Анонимен

преди 2 години

Македония в момента си е жалка държавица като България. Нека гражданите на тези две "държави" поблагодарят на техните управници!:))))))))))))))))

209

Антон

преди 2 години

Пречи му да го наричат "бугар", "крадливо племе" и да се потискат хората с българско самосъзнание там. Иначе, ако имаме грешка ние или македонците в тълкуването на историята - можем спокойно да си стоим на различно становище.С насажданата омраза, обаче, няма как да се съгласим.

208

Марта

преди 2 години

istorianasveta.eu Източната криза1875-1878 г.) автор Кирил Алексиев.Сега историята се повтаря.

207

Анонимен

преди 2 години

българина нито помни нито се учи от историята.какво му пречат македонците?

206

Анонимен

преди 2 години

Долу Българофобската северномакденонска ***, крадци на чужда история! Ще видят ЕС никога! Само Албански съюз ще ги оправи!

205

Лойко

преди 2 години

Имало е натиск и върху Македониа за България.

204

ОНЗИ

преди 2 години

Господин ПРЕЗИДЕНТ РАДЕВ ВАШАТА ПОЗИЦИЯ ОТНОСНО Т.Н. БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА НАРЕЧЕНА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ Е МНОГО ТОЧНА !!!!

203

Анонимен

преди 2 години

Днешната македонска върхушка, чиите бащи и деди титовисто-хърватисти са тормозили хората с българско съзнание там че и сигурно и бой е имало и телесни повреди и повече, КАК ДА СЕ ОТРЕКАТ ОТ ПЪКЛЕНОТО ДЕЛО НА ДЕДЕТИЕ СИ ДА СЕ ОБЕЗРОДЯВАТ, ТЕ ЩЕ ИЗЛЕЗНАТ ЧЕДА НА ***. ЕЙ ЗАТОВА ВИЯТ КАТО БЕСНИ ОМАЗАНИ СА ИМ ФАМИЛИИТЕ ОТ ГЛАВАТА ДО ПЕТИТЕ. КЪРВАВИЯ БОЖИК, КОГАТО СА ИЗБИТИ 20 ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ ТАМ КОЙ ГО Е ПРАВИЛ - НЕ СЪРБИТЕ, А ПРОДАЖНИЦИТЕ САМИ БРАТЯТА СИ. ИСТОРИЧЕСКИ ФАКТ.

202

Анонимен

преди 2 години

Какъв е този натиск да признаеш несъществуваща държава с несъществуващ народ. КОГАТО ГЕРМАНИЯ ПРИЗНАЕ ЧЕ АВСТРИЯ НЕ Е ГЕРМАНСКА ДЪРЖАВА И В НЕЯ ЖИВЕЯТ ПРИМЕРНО НЕ НЕМЦИ А ШОПИ, ТОГАВА ДА НИ НАТИСКАТ И НАС, НЕКА ДАДАТ ПРИМЕР ПО БЕЗРОДИЕ. гърция се взе всичко антично от македония и ние като си вземем всичко българско, то нищо няма да им остане. Нека си зборуват на сръбски или гръцки...

201

Анонимен

преди 2 години

ЧЕРНОРИЗЕЦ Храбър, за който твърдят че е самият цар Симеон се нарича в За буквите славянин, Византия едва не е превзета от бунта на Тома Славянина, а нашите *** Ценовци и Пламен Пасковци, сПАРОТОЦИ си творят ФАНТАСМАГОРИИ ЗА ИСТОРИЯТА НИ...ПАИСИЙ ХИЛЕНДАРСКИ Е НАПИСАЛ ДАЛЕЧ ПО-ПРАВДИВА ИСТОРИЯ ЗА ТЕХЕН СРАМ И ПОЗОР. Който се чувства тракиец да си ходи при каракачаните, те са траки и с гръцко самосъзнание. Да пасе каракаченски овци, кози и катъри и да лее гръцки патриотаризъм.