181

Анонимен

преди 2 години

Жужана треаше да мисли повее преди да анексира Крим. Сори жужка, сега ще си траеш.

180

ОНЗИ

преди 2 години

Ами говорим за черно море че имало много войска и Русия реагирала много остро. А защо не си помислим какво пък става с руските бази в Куба и колко са руските подводници около сащ и какво ли има на тези подводници. Путин свил устни и гледайки към земята буквално изръмжа ".... тази държава наречена сащ за 5 минути буквално ще бъде унищожена ...". Ипредставете си руска подводница въоръжена с най-страшните ракети "ПОСЕЙДОН" ИЗПЛУВАЛА БУКВАЛНО до т.н. "статуя на свободата"...

179

Реалист

преди 2 години

До АнонименНАТО е нужна на България. С "камъне и дърве" не можеш да браниш Бургаския залив или Балчик. Пък и дървета не останаха, изнесоха ги и разпродадоха.

178

Съвременик

преди 2 години

До я стигаНе искам да влизам в спор за Кримския полуостров, но ако Русия нападне Балчик или Бургаския залив, с камъни и дървета ли ще ги пазим? НАТО е нужен на България.

177

Анонимен

преди 2 години

Вън от Нато незабавно.

176

Анонимен

преди 2 години

Путин, кога ще ги накажеш тия терористчета, да не си помислят повече да се надуват.

175

Анонимен

преди 2 години

Малко са, още по-мащабни трябва да са.

174

Бонго Бонго

преди 2 години

По Черноморието хотелите са идеално пригодени за болници и санаториуми.Познайте защо....Дано не стане

173

я стига

преди 2 години

Нато беше създадено да противостои на Варшавския договор.Сега на кого е нужно и защо?Коя Европейска държава е нападната и от кого,или се дърпа дявола за опашката.

172

ББ

преди 2 години

толкова е глупаво и ...ограбващо ни...за армии и бомби пазещи властта им имат пари...съзнателно не сме дорасли...заслужаваме съдбата си...Анатема...надявам се децата ви да не ви простят никога!...ще ви презират!

171

НЕМА ДВОЕН СТАНДАРТ

преди 2 години

РАШКИТЕ ШЕ СИ ТРАЯТ , КАТО БЪЛХИ В *** , ЗАЩОТО ЧЕРНО МОРЕ НЕ Е САМО ТЕХНО....

170

Анонимен

преди 2 години

нещо двойни стандарти, когато Русия правеше учения в близост до границата с Украина голем рев беше. Сега като се натресоха с толкова войска до руски територялни води, не било страшно.

169

Пламен

преди 2 години

На черно море са три натовски държави и две съюзни,Грузия и Украйна.Когато решат,тогава ще правят учения.

168

vlady

преди 2 години

За щастие перално-банният батальон, командван от полк. Теляков участва в учението и провокациите на Русия не са страшни - има кой да измие насраните *** и да изпере насраните ***.

167

ББ

преди 2 години

мда то света ни и моретата ни от кога станаха бащиния на самозабравилият се самозванец?Свободни Човещки Същества сме бре неан.ер.алецо...Кой те е упълномощил да се разпореждаш със Свободата на Човешките Същества...безбожнико???Г-н Байдън...готови сме да помогнем да погребем...страхливият безбожник...Бог да пази САЩ...Свободен и Справедлив Свят или да го... погребем!ссср и хитлер и те така лъжеха човечеството...и са тъжна история...Свободен Свят!!!

166

ББ

преди 2 години

До Хахахахахахахахахаха...изброените от вас продукти изнасяме за русия...каква огромна заплаха за джуджето...маневрират 5000...да да пет жиляди...на.рах.е пространството...е манипулациите,лъжите...така загина и ссср

165

Анонимен

преди 2 години

Сега като ни изцепят рашките с ултразвуковите ракети ще клекнем и ще имаме четвърта национална катастрофа, но няма кой да ни освободи вече, защото руснаците вече не са братушки а капиталисти и то доста агресивни!

164

пияница мистик

преди 2 години

Хленчат, хленчат колхозниците, но СУПЕРСИЛАТА САЩ не и дреме и си прави каквото си иска и се подиграва на крепостните cеляни на диктатора джудже

163

Анонимен

преди 2 години

всяка година по това време се провежда това учение, след него си започва нашето Бриз и така по график до октомври. Нищо инзвънредно.

162

Анонимен

преди 2 години

абе стига с това лаишкото, маневри, напишете си го съвместно учение на НАТО с Украина и толкоеа. Това да не е самосвал на строеж да прави маневри да изсипе кереча.