9

Анонимен

преди 2 години

Ми, тези хватки са извесни от памтивека! Още от татово време! Откриха топлата вода! Не само с автомобили, а с какво ли не!

8

Анонимен

преди 2 години

Герберите са страшни тарикати!

7

Анонимен

преди 2 години

Странно как се продават от застраховател, ако са тотал! Свалят се от отчет и се бракуват. Такава кола е нелигитимна...

6

Анонимен

преди 2 години

До 3: плати ли мито на $25000? така трябва, нас не ни интересува за колко си е продал. Важното е че има такива тарикати които внасят кола за $40000 и е пишат катастрофирала, цена $1000. Сещаш ли се? И тук като кихнат $1000 на някой в митница да си затвори очите, колата влиза без проблем.

5

Анонимен

преди 2 години

101% от колите, внесени от Канада и САЩ са именно катастрофирали, повредени, ударени. Има хора, които с това си изкарват прехраната по цял свят. Внасят ударена кола, ремонтират я и я продават за много повече от това, за което са я купили.

4

до 2

преди 2 години

Категорично вярно. Дори колата идва със специален документ, че е повредена. Има колкото щеш без никакви следи от употреба, но след воден удар и какви ли не проблеми. Масово се продават от застрахователни компании.

3

Анонимен

преди 2 години

Карал съм две коли, внос от САЩ. Купувам на търг (колата наистина е ударена или повредена) и карам тук. Да, факт е, че говорим за практически нови автомобили и то луксозни, но се продават на търг като тоталки от застрахователи. Най-сладкия начин да си купиш кола е този. Давам примери- Mustang GT 2019-та взех за $12000. BMW 445i 2020-та за $25000, продадох го тук за 112000лв. Разни удари по стопове, брони и подобни елементарни за ремонт неща.

2

Анонимен

преди 2 години

Нищо не могат да направят - повечето от колите внос от щатите наистина са със технически проблеми,които там въобще не желаят да оправят и ги продават на търгове.Колата изглежда ОК ,но ремонта не се знае колко би излезнал,може и цялата електроника да е за подмяна...

1

Анонимен

преди 2 години

Да проверят и под калниците за недекларирана дрога.