14

Анонимен

преди 2 години

Стига промивали мозъците на младите с тези Юдеи предадтели. Защо не им разкажете как Евреина Юда Искариотски предаде за 30 сребърника Сина Божии Иисус Христос.. Защо не им прочетете от тарата пасажа в който пише че Евреин ако убие Християнин никой няма право да го съди. Защо като като казват че са Божи народ предадоха Сина Божии. Юдеите са най мр...ъсното и до...лно племе на земята. Спрете да промивате мозъците на децата. Никакви евреи не са спасявани просто извадиха късмет.

13

До 8

преди 2 години

Тя е еврейка и, следователно, е "красива"!

12

Българин

преди 2 години

Трябвало е някой младеж да разкаже как Изидор Зеев и Лев Главинчев "спасяват" българи и как Валери Меворах/Петров крещи "смърт" по радиото и пише "стреляй верно" и "забивай ножа дълбоко". Няма ли да се спре с циничните опити да се промиват мозъците на младите българи?

11

Вълчи грабители са!

преди 2 години

Мен ме свалиха неколко евреи.И именно тези евреи искат да водят хорото... Т.Живков.

10

Приспиват ни сьс

преди 2 години

еврейски приказки за Лека нощ.

9

Бог да Пази

преди 2 години

БогоИзбраната Раса от Банкери и НПО-та, целящи Световна Разруха!

8

соросоид

преди 2 години

Скоро спасявате бежанци...

7

Ако майката не е

преди 2 години

еврейка, детето не го признават за евреин.На такива в Израел им викат 'българи'.

6

Анонимен

преди 2 години

Тая с кривата усмивка кога ше я свалите от екран?

5

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

А кога ще има филм за безкрайните злини, причинени на българите от спасените български евреи?лев главинчев, богдан шулев, лидия шулева, соломон паси, нисим миворах, александър божков, радан кънев какви са, българи или не съвсем??

4

Анонимен

преди 2 години

За благодарност някои български евреи като Луканов, Филип Димитров, Петър Стоянов и Сергей Станишев ни разкатаха фамилията.

3

Гроби Таласомо

преди 2 години

Боли *** таламуро, кво били разказали младежите;)))

2

мдаа, не мирясаха

преди 2 години

Нон-стоп подпиране отвсякъде. Ако можеха да превърнат цялото си упорито настървение в енергия, нямаше да има нужда от ядрени централи.

1

Анонимен

преди 2 години

Стига с тия евреи бе, побъркахте ни 10 поколения след втората световна с тези евреи !! Никой не говори за останалите загинали във втората световна 50 МИЛИОНА, а само за евреите за които има съмнение, че точно те са имали близщи далавери с Хитлер, но явно са го изиграли и оттам тръгват .....