18

Анонимен

преди 2 години

До f,hc...Да не са роми че да им дава почетна държавна пенсия тя само на тях се дава.

17

Анонимен

преди 2 години

Aбсолютно правилно да не застояват ваксините я.

16

Анонимен

преди 2 години

На никого не му пука за хората. Само и само да не изтърват срока на тези *** ги предлагат на кого ли не. Това са пари, хората са ***. За пари и собствените си родители и деца ще набоцкате.

15

Дан сан

преди 2 години

Овцете вече са ваксинирани, останалите им се смеят на тъпите разрешавания на МЗ, хахаха.

14

Шопо

преди 2 години

Бухахахааааааа

13

Поли, Поли...

преди 2 години

Първо, няма да е 2024 защото иде още една цяла година отворете-затворете. И второ, как по точно си представяте някой да дойде у наше село да го бодат с нещо си, за което му казват, че е ваксина? Тук идват на евтин алкохолен туризъм и толкоз. Всеки който има достатъчно пари да дохвърка до тук (т.е. не спи под мостовете в държавата си) има и някакви мозъчни клетки и силно ще се притеснява баш у *** да го боцкат

12

Анонимен

преди 2 години

Сърбия го направи когато ваксините бяха дефицити. От цяла Европа ходиха там за ваксини. Окъсняхте с офертата. Вече хората се ваксинираха.

11

завалиите...

преди 2 години

Дайте да ваксинираме бездомните котки, че явно е голям проблем да не отидат зян предплатените отрови.

10

Анонимен

преди 2 години

Ехаааа. Понеже Путин и Русия се провалиха със Спутник и сега измислиха как Фигуранта да подпомага с български пари руските ваксинации. Честито българи, пак про-кремълските агенти измилзиха как да ви точат в посока Москва! :))))))

9

f,hc

преди 2 години

нали , а ако може и държавата да им плати почивката, а после и почетна държавна пенсия по 1200 лв

8

моля

преди 2 години

Имам биологичен пчелин на брега на Дунава, който се състои от 585 пчелни семейства; произвеждам няколко тона хубав полифлорен (!..) пчелен мед. Искам да задължим българските управители по хотелите да купуват само българска земеделска стока - пчелен мед, картофи, домати, грозде, чушки, чесън, люти чушлета ..! Ами ние на кои да си продадем стоката, на кои? Българските хотели по черноморието и зимните курорти да се снабдяват с 99% българска земеделска стока. Чаками ги ..!

7

Петко

преди 2 години

То за българите няма ваксини, те чужденци ще ваксинират. А ние да умираме ли?

6

Анонимен

преди 2 години

Да се набучат в друга държава и да изкарат почивка, без да са наясно каква ще е реакцията на организма? Требе да си мнооого луд. *** те у нас нормални чужди туристи със свещ да ги търсиш.

5

Алооооу

преди 2 години

туй "безплатното" го плащаме ние с данъците си!Я се спрете малко.Който е в туризЪма да си поеме разходите и да ги калкулира в цената на това което продава, ако има акъл.И к*ви чужденци, като в друта статия ни плашат с Делта, която сега вилнеел в Русия и УКе-то? Вали от там ви е "туристопотока".

4

моля

преди 2 години

Аз пък предлагам чуждите туристи през лятото които идват на море, това да бъде за сметка на Държавата. Всичко, абсолютно всичко да им бъде безплатно - идването и завръщането в страната, храната, пазаруването в магазините, например с бон 1000 лева на ден ..! Имам и другая идея - безплатно, но за сметка на хотилите по българското черноморие, става нали ..? Няма да има туристи, напротив!

3

Анонимен

преди 2 години

И кой ще дойде да се ваксинира? Африканците? Хората вече се ваксинираха в своите държави.

2

Анонимен

преди 2 години

Съвсем са я закъсали.

1

Анонимен

преди 2 години

може ли и безплатно пазаруване на МОЛ-а?