96

До 96

преди 2 години

Ей ***, ама много ги разбираш ! Какви глупости говориш! Точно ваксините дават по-добра ДОКАЗАНА защита срещу всички щамове до момента. Най-доброто е да си преболедувал и да си сложиш ваксина. По този начин човек има различни антитела срещу опасния вирус! Да, ваксините си заслужават и само те щв ни спасят от вируса! Като си купиш поредната кутия цигари си задай въпроса - Заслужава ли си ?

95

Анонимен

преди 2 години

Ауууу 1200 случая на 300 милиона аууууу Ама хората гледат само заглавията и после тролят

94

Жоре Гюбрето кн

преди 2 години

Страх ме е . Помооооооооооощ

93

Интернет Конспиратор

преди 2 години

с поне 6 месеца съм напред с Материала за БезОпасните Ваксини, Муахаха! Боц!!

92

MIKE

преди 2 години

А отговорът на въпроса ъКои печели наи-много от тази ситуаци? ( Фармацефтичните компаний ), навярно е известен на всички вече

91

MIKE

преди 2 години

Тези странични ефекти са доста разпространени сред възрастовата граница от 12-50г., както и при ваксиниране на хора, вече преболедували КОВИД 19.8.Наистина след използването на този експериментален продукт, много хора не развиват странични ефекти, но сами преценете заслужава ли си рискът да участвате в изпитанието на такъв продукт, чиято ефективност е доста спорна в сравнение с тази ефективност от собствената Ви ИМУННА СИСТЕМА . И каква е гаранцията че точно Вие няма да развиете горните ?

90

MIKE

преди 2 години

5.В случаи на заразяване с КОВИД 19 след ваксиниране, вероятността да изкарате вируса по-тежко е по-голяма в сравнение ако не сте ваксинирани.6. В случай на заразяване с КОВИД 19 вероятността от смърт при ваксинираните е по-висока в сравнение с неваксинираните. 7.Към горното ваксинираните могат да добавят много вероятните странични ефекти , като тромбози, съсирване на кръвта, възпаление на сърдечният мускул, възпаление на мозъка, инсулти и смърт в следствие на тях.

89

MIKE

преди 2 години

ваксинирането, като: възпаление на сърцето, белите дробове, бъбреците, както и инфаркт, инсулт, тромбози, кръвни съсиреци и т.н., СМЪРТ. 4.Ваксинираните вече участници в изпитанието на ваксините НЕ СА предпазени от заразяване с КОВИД 19 след ваксинирането, НЕ предпазват и околните от разпространяване на заболяването, т.е. те могат да предават заразата дори ако са ваксинирани.

88

MIKE

преди 2 години

( някои са и по-назад ) и всички ние сме доброволни участници в него. Ваксините се използват с така нареченият статус за употреба в спешни ситуаций, който не изисква удобрение от регулаторите в съответните държави.3.Преди поставянето на първата доза ваксина, ние сме длъжни да подпишем документ, с който освобождаваме от каквато и да е отговорност Правителството, производителите на ваксини и всички отговорни лица в случай на някои странични ефекти, които могат да възникнат в следствие от

87

MIKE

преди 2 години

1.Препаратите, които се използват за ваксиниране срещу КОВИД 19 не отговарят на определението за ВАКСИНА според Световната Здравна Организация ( справка официалният сайт )2.Няма нито една от така наречените ваксини, която да е удобрена за използване от съответните регулаторни органи в нито една държава в света- всички ваксини са в изпитателен стадий и се очаква да бъдат удобрени най-рано през 2023г. В момента тече така нареченият изпитателен стадий 3 на повечето ваксини

86

Случаен минувач

преди 2 години

Ситуацията с ваксините е точно както във филма "Хлапето" отпреди 100 години. Хлапето минава и троши с камъни прозорците на хората, след което бяга бързо. След 15 минути се появява Чарли Чаплин със стъкла на гърба - добрият стъклар. И започва да поправя прозорците. Да, ама един се сети за какво става въпрос и подгони него - стъкларя. Така че хората трябва да осъзнаят кои са "стъкларите" в днешно време и да им потърсят сметка!

85

Анонимен

преди 2 години

Ако погледнете официалните данни, ще видите, че ваксината прави миокардити най-вече при млади момичета (12-18) и млади момчета (12-29). Което според мен е много важна информация предвид това, че тази ваксина ще се одобрява за все по-малки деца, а очевидно прави проблеми точно в тези групи. Миокардите се виждаха още на данните от Англия от март - там имаше много видими смърни случаи от кардиологични проблеми, но тогава се обясняваха с високата възраст на хората на които са я слагали.

84

епидемиолог

преди 2 години

/в няколко страни проучват случаи на миокардит и перикардит, най-често при млади мъже, след ваксинация/...По-добре да обяснят защо въобще принуждават млади, здрави и особено деца, да се ваксинират? След като при тях риска от ковид е по-малък от при ваксиниране. И не вярвайте в бройката от изнесените данни. Доста постоянни увреждания на сърцето при млади, са премълчани. При случаи с ковид- увеличават бройките и не питат. Но при случаи от ваксинации все нямат достатъчно доказателства за връзка

83

Това е

преди 2 години

Много тежко усложнение. Възпаление на сърцето, при което загиват безвъзвратно клетки на сърцето.

82

Анонимен

преди 2 години

Не случайно толкова малко медици се навиха да се ваксинират

81

симптоми

преди 2 години

Сухота в устата . Чувство на тревожност . Необяснима агресия и раздразнителност на по късен етап. Леко завишена температура и накрая летален изход. Обикновено след консумация на гъби и или просто удар. С *** предмет.

80

A

преди 2 години

Лош матрял

79

Анонимен

преди 2 години

Внимателно се прегледайте за леки обриви по кожата на седалищните мускули. Това е симптом на делта. Веднага се обърнете към лекар. И си направете изследване.

78

Анонимен

преди 2 години

Стига вече глупости. Просто гласувайте за герба.

77

дървин

преди 2 години

Правим колонията на Марс. Пускаме гама вируса на земята. След пет години на земята вече всичко е стерилно . Избираме няколко подходящи двойки орангутани и започваме генни модификации . И воала ето ти орангитанка *** и орангутанът адам.след това с леки намеси им слагаме контрола с една две мутри две горили. И живота почва от ново. После идва и бананизъмът. И демокрациятАаа.