10

Анонимен

преди 2 години

така е то,всичко се връщаданебяха обвинявали Русия без доказателства

9

не може да бъде!

преди 2 години

Толкова време мина и чехите още не са открили ,че торнадото има руски произход!Това намирисва на саботаж и предателство!!Не трябва да чакат да минат 7 г-като при случая с взривяването на складовете!

8

Анонимен

преди 2 години

Настръхвам, като го гледам това видео. Какво нещо е природата, а ние с изкуствени проблеми и гейове се разправяме

7

Питър

преди 2 години

До Това не е нищо.Хахаха, интересно как "старите книги" са изчислили скорост от 1500 км в час, при положение, че самата мярка за километър датира от 19 век?????? Че и пък "огнени" :) В България не искаме да се ваксинираме, за да не умрем, а да можем да живеем цял живот, но иначе силно вярваме на "стари книги"... Може би това обяснява защо сме най-мизерни в Европа, а вероятно и в света

6

Край

преди 2 години

Прочетете книгата на Бил Гейтс за климатичната катастрофа и как да я избегнем. Без предразсъдъци.Нищо няма да ви вземе тоя човек Така или вече доброволно сме го направили мултимилиардерПроблема е факт без значение дали си го искаме

5

Анонимен

преди 2 години

До Това не е нищо. - те тия твоите стари книги са предрекли, че учениците на твоя култов лидер ще доживеят края на света (преди 2000 години). Като гледам, бая са им се разминали предсказанията. Прочети си ги пак, че нещо пропускаш "предсказанията".

4

Анонимен

преди 2 години

И Чехия я нападна торнадо-идвайте тук,заплатите в банките са много високи и учили'ата наблизо

3

Това не е нищо.

преди 2 години

Като наближи краят на света ще има огнени урагани със скорост над 1500 километра в час които ще пометат абсолютно всичко на земната повърхност. Писано е в старите книги че дори камък върху камък няма да остане. Ще се заличи абсолютно всяка следа че някога сме били тук.

2

Анонимен

преди 2 години

няма значение, европа е по загрижена за ЛГТБ обществото, мани тез торнадота

1

ДДРОнег

преди 2 години

Климатът се променя - факт ! ...Глобалното затопляне не е точно затопляне, а именно екстремни промени на климата !