196

Случаен минувач

преди 2 години

Интересно, люксембургският премиер си признава, че е такъв. Ама дали е активен или пасивен? Те журналистите всичко знаят, сигурно и това се знае. Аз мога евентуално да се съглася да се женят помежду си, но в никакъв случай няма да се съглася да осиновяват деца. Защото детето е човек, а не домашно животно. И му се нарушават човешките права.

195

НИЩОЖЕСТВО

преди 2 години

Където има ябълка няма слива!!!

194

Анонимен

преди 2 години

Да харчиш евро субсидии може ..да си против ЕС също може .Измекярсска му работа..

193

Анонимен

преди 2 години

Вече категорично съм съгласен да излезем от ЕС и НАТО - при тия *** работа нямаме повече ! Внимавайте много как гласувате на 11.7. ! Искате ли децата и внуците ви да са *** ?!

192

Значи

преди 2 години

Според Марк Роте, страна, която защитава децата и подрастващите от сексуално манипулиране на съзнанието, няма мястов ЕС !

191

Бай Хуаей(о)

преди 2 години

Аз ви казвам, че ЕС е декадентско обединение (на лузъри), обаче това не означава да се махнем веднага. Да си гледаме нашия интерес и -- то ще си стане и без друго -- да се изхлузим като мокра връв от НАТО/ЕС, но НЕ И ПРЕДИ ДА ИАМЕ АЛТЕРНАТИВА. Засега няма приемлив "брат", без какъвто с нашите 3 самолета и 10 танка не можем да минем. Но ще се появи и тогава - хоп...

190

Анонимен

преди 2 години

Европейски съюз ли ?! Как можахме да се набутаме при тия *** !

189

ВетЪра на ПОДмяната

преди 2 години

Великият ЕС вместо да приема различното мнение и културни особедности НАЛАГА ЕДНО ЕДИНСТВЕНО МНЕНИЕ ! Никой не се интересува за сексуалната ориентация ,важното какво е учил , какви умения и колко е полезен в обществото даден индивид . Дискриминация няма ,НПО тата им приказват тези глупости. Ние не сме в СЪЮЗ ние сме в ДИКТАТУРА !

188

Сашо от Варна

преди 2 години

Нямам нищо против хомосексуалистите, просто Природата така ги е създала. Но съм решително против всякакви демонстрации и искане на повече права от всички други, от тяхна страна.....

187

Анонимен

преди 2 години

Активният може и с мъже, и с жени. Такъв е бил Едгар Хувър, такъв е бил и великият Фреди. От нашите - Васко Кеца е такъв.

186

полковник Колев

преди 2 години

Хак им е на унгарците: Преди по време на соца,дърпаха със всички сили към Запада,а сега ги подритват!?.... Имат и силно еврейско лоби,което има само една цел - да съсипе унгарците!!!

185

Анонимен

преди 2 години

Лошо е да си пасивен. Пасивният въобще не може да се възбуди от жена. Такъв е бил и Емил Димитров, такъв е бил и гениалният английски математик Алън Тюринг, самоубил се през 1954 г. след като го разкрили, че е пасивен.

184

Влак GT

преди 2 години

Гледаш слива , опитваш, краставица, ГМО. Каква толерантност? Аз не желая такива продукти в храната, а тези....

183

.

преди 2 години

ЕС не беше ли.икономическа общност ? Унгария не е ли суверенна държава ? Тогавакакъв им е проблема на набуталите се в политиката меки ? Откъде накъде ще промиват детските мозъци с лудостите и болестите си ? Бравио на Унгария , че защитават децата си и проявяват смелост и решителност вместо страх и алчност.

182

Странджата

преди 2 години

Мндааа явно големите пари са в хомосексуалисти ! Ще им позволим ли да успеят и в България ??? Мутрите на Радев и Манолова и Дай България са техните представители ! Какъв Герб какви 5 лева...целта е съвсем тая да покварят децата ни !

181

Българин

преди 2 години

Ако ЕС е място за *** с двете ръце бих гласувал на референдум за излизане от там.

180

До ЦЕЛТА

преди 2 години

Подпомага и китайската инвазия също. Китай е на дъното на тези левичарски движения с дъгата и БЛМ. Преподавателите са купени чрез спонсориране на университетите от китайските чуждестранни студенти, които стават все повече и повече. Също ККП директно наливат пари в тези организации. В самия Китай не го правят затова никой не ги сочи с пръст като фактор на разложение, но парите идват от там!

179

Анонимен

преди 2 години

Лидерите на кои държави са се изказали най-агресивно ? На най-пропадналите морално. Какво му е примитивното на закона ? Всяко уродливо естество ще изопачи нормалното, като му натрапи най-страшни епитети и винаги накак завършва с "нарушаване на правата на човека". А тези локдауни и карантини и ваксини и пср тестова какво да ги определяме ? Не примитивно, но според мен - култура от памтивека.

178

тУлерантен

преди 2 години

Рязко ми се прииска нашите пишман властимащи и тези от ЕС да пишеха подобни закони като в Унгария, вместо да демонстрират извратена толерантност тенденциозно. Иначе казано - щеше да е райско, ако съотношението в позициите, там "горе" по цветната тема, бяха обратно пропорционални.

177

ля ля

преди 2 години

велопедистите у великобретанията и там да си се бучават в момчешките училища!! сбъркана работа!