19

Капата

преди 2 години

До АнонименОчаква се щам..Капа! Това сериозно..вече са го нарекли така

18

Малакийски

преди 2 години

Вместо да препоръчат...повече "Узо"..и дзадзики..те ваксинация та ваксинация. Нищо! Нека!

17

vxdth

преди 2 години

Щом е по-заразен, значи е по-лек. Ще го изкарам като половин настинка. Пък ако се мре, все от нещо ще се мре, дано да не е щот няма бира.

16

славянин

преди 2 години

Скоро ще кажат, че 140 % от населението трябва да е набодено с отровите, за да се ''предпази'' от поредния ''все по-заразен'' щам! В Ингилистан, където май са най-набодените в Европа за вчера имаше 16 000 позитивни и ръстът им от седмици насам все расте, толкова отровите ги ''пазят''!

15

Бял човек

преди 2 години

До АнонименМарш за България тогава,един бг мошеник по малко

14

Анонимен

преди 2 години

Както британският превзе Европа, така и индийският ще я превземе и ще измести британския. Ясно е. Еволюция на вируса. Става все по заразен и приспособен към хората. Няма конспирация. Не търсете под вола теле.

13

House M.D.

преди 2 години

Колкото и да ни агитирате - няма да се ваксинираме!!!!

12

Анонимен

преди 2 години

А какъв ще е щама след Делта ? Омега ?

11

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 9Значи казваш в Гърция не е за бели хора ама,, Белия човек '' си бил там 2 години за да изкараш 5 лева щото жена ти се лекувала. Интересно.

10

Гол бос Ганьо голтак

преди 2 години

на Европа, тръгнал да оправя и хитрите лукави гърци.Ще и опростят и още милиарди...щото имат силни политици...*** никога не ги е имал....

9

Не се чудете

преди 2 години

Гърция е топла и слънчева страна. Такива вируси там не могат да виреят. Да ама не.Гърция има да дава много пари и затова сега ще правят каквото им кажат големите началници. Като им кажат има вирус и от утре сте болни и за 24 часа всичкото грък туш.Ще козируват и ще изпълняват. Това дето им "опростиха" дълговете е театър. Нищо не са им опростили.

8

Анонимен

преди 2 години

Като знам каква им е хигиената на гърчетата нищо чудно да не ги налази и чер.ната чума. Само не ми е ясно кои ходят в гръчко и ядът от храната им. Сигурно са от маалите щото нормален човек там не ходи. Живях 2 години в гръчко и съм се отвратил. Търпях само заради жената щото се лекуваше. Там не е за бели хора там е за африканци.

7

Анонимен

преди 2 години

Ех мъкаа, една пропагандна статия не можете да съчините като хората. До края на август делта щял да е доминиращ в Гърция та заради това там премахват маските на открито, премахват вечерния час... тоест разхлабват мерките.

6

ИЗДАВАМ ТАЙНАТА

преди 2 години

До Анонимен 4 - Главите на вярващите в ковиприказката и великата всемогъща ваксина и страховития триглав индийски мутант са плоски. Понеже отсъствието на мозъчно съдържание прави излишен големия черепен обем. За Земята не съм споменавал.

5

Анонимен

преди 2 години

Доминиращ все още не е страшно, примерно от три случая на ден, два са с индийския щам. Страшното е когато много хора се заразяват и умират.

4

Анонимен

преди 2 години

До 3 издавам тайната --- Забрави да ни кажеш най-голямата тайна - Земята е плоска.

3

ИЗДАВАМ ТАЙНАТА

преди 2 години

Понеже ковидгрипа взе да отслабва - а ако падне под някакви си там заложени проценти, трябва да отпадне извънредното положение - а ако отпадне извънредното положение, трябва да спрат боденето с експерименталните псевдоваксини - а това В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ не може да се случи - затова упорито, настойчиво си съчиняват "Индийска мутация", и понеже тя абсолютно видимо не съществува, сег мачкат Индия да спре действащите лечения, да боцка ударно, че да съберат поне мънинко умрели и да си подсилят ЛЪЖАТА

2

Анонимен

преди 2 години

А да се ваксинират ли. Може би трябва да се ваксинират. Само ако се ваксинират ще издържат. Ваксинирането е единствено спаение. Най-добре да се ваксинират.

1

Анонимен

преди 2 години

добре добре....подготвяте почвата от рано, да няма изненадани после , карате си по план от ден първи на пландемията