259

Анонимен

преди 2 години

РАШКОВ-"ВПЕЧАТЛЯВАТ СЕ ОТ ИМОТИ ПРИДОБИТИ ПРЕДИ 25 Г''- АЗ САМО ДА ПИТАМ,ДОКАТО ВСИЧКИ НИЕ ПОЛУЧАВАХМЕ 2/3ДЛ ЗАПЛАТА КАК ТАКА В ТОВА ВРЕМЕ ДР РАШКОВ/ВИНАГИ ДЪРЖАВЕН СЛУЖИТЕЛ/ Е ПРИДОБИЛ ИМОТИ ЗА МИЛИОНИ- КРАЖБИ, КРАЖБИ-ДРУГАРЮ- ТОГАВА УПРАВЛЯВАХА ДРУГАРИТЕ 1995Г/1997Г И ОБРАХА СПЕСТЯВАНИЯТА НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ОТ 16 ФАЛИРАНИ БАНКИ ЧРЕЗ РАЗДАВАНЕ НА НЕОБЕЗПЕЧЕНИ КРЕДИТИ- ТА КАК НЯМА ДА ЗАЩИТАВАТ ОЛИГАРСИТЕ- АМИ ТЕ КРАДЯХА КРАДЯХА ТА СЕ СЪДРАХА. АКО НЯМА ПРОИЗХОД НА МИЛИОНИ НЕЗАБАВНО КОНФИСКАЦИЯ.

258

Анонимен

преди 2 години

Рашкооов, сега е момента за апартаментаааа

257

Анонимен

преди 2 години

Браво на Бойко Рашков и служебния кабинет.............естествено, че крадците от ГЕРБ, СДС и ДПС ще са против тях.............те искат да продължават да крадат!!!

256

Анонимен

преди 2 години

Лъжи,лъжи още.Баси тъ.пи.гьоза.Корумпирания милионер гонел корупцията.Сложиха го за мръсната работа,защото е алчен,зависим и про.ст.Не вижда,че само се излага и неприкрито работи за черепов,но явно затъмнението от парите е по важно

255

Анонимен

преди 2 години

Рашков надмина холивудските знаменитости по жилищни придобивки.Направо са бедняци пред нашего комунистическо брата от ДС подчинен на КГБ.А колко има в чужбина?Не приказвай глупости за натиск и стига с тази демагогия защоти натиска е от теб и твоите тъ.пи.ри черепушки.19:жилища плюс вили,то басейни,сауни,масажни ,екстри и прочие,горкото ченге!Борец срещу " олигарсите" бил!

254

Анонимен

преди 2 години

комунизма продължава да разделя дръжавата.така ще е докато не я унищожи.

253

Анонимен

преди 2 години

Рашков обясни, защо си богат като шейх, в една посткомунистическа страна, облулена и ограбена от комунистите, каквато е България?Толкова многостайни, луксозни къщи, коли, апартаменти, сметки, как стават тези работи? Разкажи, как с едната заплата ги придоби?

252

Сашо

преди 2 години

Каквото и да стане, МВР ще си упражни правомощията. По закон.

251

Анонимен

преди 2 години

КОРНЕЗОВ, относно милионите хонорар за хидрологията на философ Доган:''МОЖЕ ДА Е МОРАЛНО УКОРИМО, НО Е ЗАКОНОСЪОБРАЗНО'' ЧЕРВЕНА КРАДЛИВА МАФИЯ!ТИЯ ЩЕ СЪСИПЯТ ДЪРЖАВАТА!

250

Анонимен

преди 2 години

Какви жертви на престъпления? Служебният кабинет има задача за провеждане на изборите. Тия се държат като невме.няеми на поста си.

249

izh

преди 2 години

Що бе? Вие вече го правите, добре сте финансирани, да не би да ви е страх от възмездие?Ударно променяте закони, макар че нямате това право, и после: "недосигаеми защото са крадили съобразно действащото законодателство"

248

Малееее

преди 2 години

За фризьор съм, ама приличам на Рашко и затова не ходя.

247

Пе.Де.

преди 2 години

Рашков най-много от всички вика "Дръжте крадеца" , защо ли..!

246

Анонимен

преди 2 години

До АдмирацииРашков вие най-много,като главен престъпник.Рашков пътник си!

245

Адмирации

преди 2 години

Престъпниците се заканват вият на умряло , явно рашков е номер -1

244

Анонимен

преди 2 години

До АнонименРадевата хунта в паника Гърмят скандали и престъпления всеки ден Всички отиват на бунището след броени дни!

243

Пе.Де.

преди 2 години

Рашков, от много лъжи ще ти стане носът като на Буратино !

242

Анонимен

преди 2 години

Нетърпимостта към този герберастки шизофренизъм да са на всяка цена във властта за да крадат милиони от народа си и да го убиват няма да приключи добре за провокаторите. Надявам се един ден да прочета как есесовците и убийци Гешев и Борисов са били първите осъдени на по 20 години. Хората просто ще обикалят имотите на герберастите после и ще си вземат обратно откраднатото. Надявам се до края на юли гешевите и герберите да са история.

241

СССР

преди 2 години

Машината ще покаже че тиквата 3 пъти е манипулирал изборитееее,сега ще разберат какви са нищожестваааааа.

240

СССР

преди 2 години

Герберунгели нали знаете че на 11 ще изчезнете като гомноооо след пусната вода.