28

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен..Живея в Германия...Ми то затова няма безпризорни кучета и котки понеже са станали жертва на въпросните съсли ли какво е това за пръв път чувам думата.

27

Див Петел

преди 2 години

Който проявява склонност за насилие над животни, със сигурност ще прояви насилие и към хората. Този тип хора са толкова нещастни, че причинявайки нещастие на други - животни или хора, се успокояват за малко в собственото си безпътие. Този е някой извратен страхливец с евтина въздушна пушка.

26

Анонимен

преди 2 години

Живея в Германия. Безпризорни кучета и котки няма. Обаче пък какви паткани се разхождат из града, не е истина. Вече не ми прави впечатление като ги виждам как искачат от мазетата.

25

До 25

преди 2 години

Хайде кажи ми в коя цивилизована държава има бездомни животни? Не съм бил навсякъде, но в скандинавските страни такова понятие НЯМА!

24

Анонимен

преди 2 години

До 29Това не е уникум. Повечето котки го правят. На едни познати котката им беше донесла жив заек.

23

Анонимен

преди 2 години

У наше село плъховете ловят котки. Разсипаха я тая държава ей!

22

Анонимен

преди 2 години

До Нашенска работа...Какви са тея самоделно направени гаража по дворовете, а има и кучешки и котешки колиби по крайните квартали, но много грозни за жалост а стопаните и они същите.

21

Анонимен

преди 2 години

До Известен брой котки...Тия котки не ловят мишки. Изобщо котките вече не ловят мишки.

20

Анонимен

преди 2 години

В нито една цивилизована държава няма негативно отношение към бездомните животни, даже напротив. Следи се популацията, кастрират се животните...само на балканите отношението е такова.

19

Анонимен

преди 2 години

Някоя откачалка събира 20 котки да ги храни. След половин година колко ще са. На всякъде е пълно с бълхи и мякуне и мирисми.

18

АнонимеН

преди 2 години

До Да стреля/ ТОВА , ЧЕ УЛИЧНИТЕ КОТКИ ТИ ПИК-АЯТ В ОБУВКИТЕ КОИТО СИ СИ ОСТАВИЛ ПРЕД ВХОДНАТА ВРАТА ,СИ Е ТВОЙ ПРОБЛЕМ!!

17

АнонимеН

преди 2 години

ВСЯКА ОБЩИНА СИ ИМА ЗАКОНИ И ТЕ НЕ СА ОБЩИ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА! В ЕДНИ ГРАДОВЕ Е ЗАБРАНЕНО ХРАНЕНЕТО НА БЕЗДОМНИТЕ ЖИВОТНИ А В ДРУГИ НЕ Е! В СОФИЯ ВСИЧКО Е РАЗРЕШЕНО А ПРОБЛЕМИТЕ С БЕЗДОМНИТЕ КУЧЕТА ИДВАТ ОТ ТОВА, ЧЕ НЕ ГИ СЪБИРАТ , А ПАРИ СЕ ДАВАТ И ТО МНОГО ОТ ЕС ДОРИ ОБЩИНАТА НЕ ПЛАЩА НО СЕ КРАДАТ ОТ ГЕРБ!

16

Край

преди 2 години

Е па като нема диви...

15

Да стреля

преди 2 години

Кварталът се е умирисал на котешка ..! Денонощно врещящи котки се мотаят нагоре надолу!

14

Анонимен

преди 2 години

"...Проблемът продължава вече 4 години..." Това е дами и господа нашата полиция! Психопат с оръжие от 2017 си прави каквото си иска. Ами ако "утре" си купи реално бойно оръжие - тогава какво правим??? Но това е БГ, това е страната на неограничените възможности. Това е държавата, в която не само стрелят по котките, но могат да ти набият "шутовете" и в градския транспорт - и то безнаказано! Не са виновни котараците, а съществата, които се наричат Homo sapiens!

13

АнонимеН

преди 2 години

ДО 10/ОЩЕ ЕДИН КОЙТО ИСКА ДА ИЗБИЕ ЖИВОТНИТЕ ЗАРАДИ КОРОНА ВИРУСА!

12

Анонимен

преди 2 години

И после *** се бие в гърдите и вика "аз съм европеец"...

11

Анонимен

преди 2 години

Вместо да слагаш минуси вземи научи наредбите и спазвай законите. Храненето на котки е забранено в градска среда.

10

Анонимен

преди 2 години

До Вярно ... ... Ела да видиш в горната част на Триъгълника надолу в ляво какъв умишлено направен развъдник на котки и кучета е. Има наредба на общината за котките но тя не се спазва. Никой нито от община нито от властта не хае но това е нелицеприятно място. Кучета домашни любимци стопаните ги хранят по кофите за *** а котките и гълъбите сами отиват. Грозна гледка.

9

Анонимен

преди 2 години

Защо не се казва нищо по въпроса за това че храненето на котки и гълъби е забранено в много общини поради високата популация на тия живинки и че те трябва да бъдат оставени на естествен подбор, макар че гълъбите разнасят болести да кажем птичи грип, а и котките може би разнасят коронавируса. Но да стреляш че и да раняваш животинче е престъпно деяние и е извършено най вероятно от някой въоръжен пенсионер старшина.