11

баба мара

преди 2 години

700 безделници нямат работа и се чудят как да запълнят времето какво ще усетибеларус от санкциите нищо китаи и русия са насреща губим ние дребните защотони секна търговията и бълг фирми страдат от измишлъотините на сащ

10

Анонимен

преди 2 години

Русия и Беларус се пазят от Западна Европа и САЩ...................... Западна Европа и САЩ ще ги ограбят като африканска страна или латиноамериканска страна............................ Ще сложат прозападна диктатура и диктатор, който да продава Русия и Беларус на западните концесионери и корпорации.

9

Анонимен

преди 2 години

Западните фашисти окупираха Западна Украйна, Балтийските протекторати. Искат да окупират Беларус. Те работят по плановете на Добрия Хитлер. Целите са да окупират нефтените и житните полета на Русия.

8

Анонимен

преди 2 години

Белорус е като Северна Корея, но в Европа.

7

Анонимен

преди 2 години

А срещу България кога...???

6

СССР

преди 2 години

България вън от ЕС и НАТО!!!Присъединяване към Руската Федерация!!

5

Анонимен

преди 2 години

"Нямат ли си друга работа да стегнат ЕС - бедните държави да започнат да вървят нагоре"------------------------------------------------------------------------------------------------------------Подобни мисли са Фата Моргана. Излъганият мат'рял е заблуден, че Гопниците са го прибрали не за да го оберат до шушка и да го оставят да барбочи в кaлтa в ролята на плацдарм, а да го стягат, стабилизират и обогатяват.

4

Анонимен

преди 2 години

Лесно им е на европейските лидери да обсъждат санкции срещу Беларус. Много по-трудно е да проумеят думите на руския политолог Марков, казани вчера по повод на нарушаването на руската морска граница "За официален Лондон лъжата в отношение на Русия стана жизнена норма. Британия се управлява от авантюристи с дипломи от най-добрите ВУЗове, но с психологията на гопници*"-----------------------------------------------------*Мутра, нападаща в тъмни кьошета и отнемаща парите или живота.

3

АнонимеН

преди 2 години

САНКЦИИ КОЛКОТО ДА ЗАЛЪЖАТ СВЕТА, ЧЕ ИМА САНКЦИИ

2

Анонимен

преди 2 години

От тия вече нищо не става.

1

Сплескан натовец

преди 2 години

ЕС и нато в плитък !