69

124

преди 2 години

То стана като "Дързост и красота" тая сапунка с алфа, делта омега щамове и щамчета.

68

славянин

преди 2 години

Нали, затова ингилистанците масово набодени с ''Астра''-та имат постоянен ръст на заразените с делтата, за вчера вече имат 16 000!

67

епидемиолог

преди 2 години

Това е споменато само за Астра в изследването, а Пфайзър по-късно късно я прикачиха, по разбираеми причини. Но пък тези с естествено изграден имунитет са абсолютно защитени от Делта и другите мутации. Защо ли всичко се върти само около ваксинирането, а не споменава за естествено създадения имунитет който голяма част от хората имат. И че ваксините са прична за мутациите на грип вируса Ковид. Също като при обикновения грип.Скоро май ще има международен съд. И също за забраната на терапевтичните

66

Анонимен

преди 2 години

Страшен бум. Колкото нашите случаи в най добрия ни период. ***!

65

Анонимен

преди 2 години

Тая астра един път вредна ,а друг път добра ,а бря гадове що лъжите всички те ви ваксини са ментета )

64

До 56

преди 2 години

Ако не на науката на какво да се позовем по научни въпроси? На мнението на шепа неграмотни роми антиваксъри ли

63

Анонимен

преди 2 години

От 7 млн ваксинирани има 125 случая, деца предимно . Около1/3 биле ваксинирани. От 7 милиона ваксинирани 40 се разболяли. За какво говорим изобщо! Фантастичен резултат

62

Номер2

преди 2 години

Фактите са други! От индийския вариант Делта, в Израел!!! една трета от заразените са ваксинирани!Е, от какво пази тази ваксина?Важното е търговията да върви! Никой не може да се бори с фармакомафията!

61

Анонимен

преди 2 години

Срещу "Делта" - да, ама срещу "Делта Плюс" не пазят изобщо

60

Маските ВЪН 1

преди 2 години

Всички с АРАБСКИ маски ( бурки, фереджета) да се махат от Парламента и от Магазините ( Аптеките имат разделителен прозорец), а също и арабите, които Боoклук Борисов сложи да гледат дали българите носят АРАБСКИ маски, в държавните фирми... Да бягат към Саудитска Арабия... Само такива се заразяват с вируси, или разни педдерази, еббали се с араби и китайци...

59

Маските ВЪН 2

преди 2 години

Вече РАЗБРАХМЕ че Боoклук Б.Б. Банкя-лията е Педдераз и затова носи АРАБСКА маска, както Евнух, Педдераз, Роб в Харема на араби- Мюсюлмани.. И точно затова, Фандъкова пуска групи от педдерази да се събират, да обикалят из София и да РАЗВРАЩАВАТ малките деца...

58

Маските ВЪН 3

преди 2 години

На изборите за парламент, в изборните секции, НЕ трябва да има МАСКИ, за да можем да ВИДИМ - Кой иска да гласува... Чух че Бoоклук Б.Б. давал БГ паспорти на ***.йм.уни и китайци.. Така че , ако някой види такива да приближават Изборните секции, трябва да ги ИЗГОНЯТ към Турция.. САМО араби, не.гр.и и КРАДЦИ, и мошеници може да влязят да гласуват с маски !!

57

Анонимен

преди 2 години

А днес точно индийците казаха, че ваксините от Делта не предпазват...

56

Анонимен

преди 2 години

Наистина, ако и Астрата и Пфайзера са с еднаква ефективност, тогава за какво беше цялата истерия против Астра?

55

Анонимен

преди 2 години

хайде стига, тъпиии статии за гонене рейтинг за посещение на сайта.

54

Германец

преди 2 години

"които променят променят ДНК на Човек" -- същия съвет и към теб -- приеми го като шанс :)

53

ВЪПРОС

преди 2 години

Защо ЕС отказа АЗ ?Тази Ваксина и Спутник са Ваксини - тоест -заразяват те с малки дози и придобиваш Имунитет .Другите Ваксини не са Ваксини , а Генномодифицирани Течности от Петролни Продукти които променят променят ДНК на Човек .

52

Германец

преди 2 години

"До сега в коментарите си не си показал капацитет по-различен от на сектант по темата." -- Ти твоя капацитет във ютюб университета ли го разви? И с як рисърч във фейсбук, може би, а защо не? :)

51

Израел

преди 2 години

Към 22 юни напълно ваксинираните са 57%.

50

Анонимен

преди 2 години

Много смешно ми става, когато ваксърите почнат да се позовават на науката. Науката много пъти се е лъгала. Ситуацията при науката 2 напред, 3 назад.