Че виснат някои фермери по клоните на дърветатаА някои хлебопроизводители че се пекът в пещите за печене на хляб,докато температурата,обс,до като цената му стане нормалнаА търговските вериги,главните виновници за непрекъснатото покачване на цените,че осъмват с разбити врати и ограбени щандовеТая сraн ,няма наситаАма все има Видов ден и той скоро ще настъпиНе си предизвиквайте съдбата,драги"филантропи"защото зад маската на филантропията ви,прозира един звярТръгне ли се надоло веднъж,спиране няма
Че виснат някои фермери по клоните на дърветатаА някои хлебопроизводители че се пекът в пещите за печене на хляб,докато температурата,обс,до като цената му стане нормалнаА търговските вериги,главните виновници за непрекъснатото покачване на цените,че осъмват с разбити врати и ограбени щандовеТая ***,няма наситаАма все има Видов ден и той скоро ще настъпиНе си предизвиквайте съдбата,драги"филантропи"защото зад маската на филантропията ви,прозира един звярТръгне ли се надоло веднъж,спиране няма
Еееииий само съ чудът кво дъ измислът как дъ дигнът цените ! Ама усящъм жа играй дръвото скоро време.Аъъъ !
ей кожодери, кога пък хляба, който се продава се прави от българска пшеница. Качествената се изнася а хляба се прави от вносна - фуражна с подобрители
Тук и добрата реколта и лошата реколта винаги е основание за вдигане на цената на хляба. В БГ всякакви пазарни логики са в обратна посока. До ден днешен не мога да разбера защо се плаща субсидия за зърно, което не остава в БГ или ЕС , а се изнася? А относно държаната пшеница -много жалко, ако е истина. Явно няма грам заинтересованост от ДФЗ и БАБХ.
До . 58 Ами от магазина, ако нямаш друг вариант. Има някои много хубави от по-бюджетните, за разлика от тия, дето са над 1.20 и им плащаш и за това, че ти го рекламират. А и каквото и да е брашното, поне избягваш всички добавки, които ще ти сложат в готовия хляб, така че при всички случаи е много по-добре.
Принципно житото се прибира в началото на юли, а пък следващите дни го дават по 35 градуса... Само се търсят поводи да се оправдава алчността им. Тези с по хиляди декари и милиони от евросубсидии
До Анонимен 54 - от къде да намерим читаво брашно бе човече Божи? Със сигурност не говориш за използване на средностатистическо брашно от магазина!
Така де, но от новината излиза, че поскъпването на хляба е заради житната реколта и разходите за нея. Така по веригата поскъпва и брашното.
Всъщност всички си мислят, че е голяма хамалогия и много сложно да се направи домашен хляб, но изобщо не е! Цялата работа сумарно е около 15 минути разделени на няколко. Замесвате го сутринта, което отнема към 5-10 минути, и то без някакво голямо месене, а просто до хомогенност, и го оставяте да втасва. Вечерта го премесвате и оформяте - още 5 минути работа, оставяте да втаса още около половин час и печете. Всичко това се върши между другото и изобщо не е сложно.
Какви производители? Нашите хайдуци са само усвоители на евростредства. Не произвеждат нищо. В ЕС дават субсидии само за насаждения, а не за готова продукция. Затова нашите само засяват, получават парите и не прибират нищо от полето. Догодина пак така правят - разорават и засяват отново, за да им дадат новите милиони.
Хората ше започнат сами да си месят с лимец и кисело мляко. и поне ще знаят какво ядат. и ще им засища повече от заводските "гъби".
пщеницата която гледат тея *** е първо хибридна и стомахът ви не може да я преработва пълноценно, второ е пълна с отрови, трето се изнася за арапингелите и се заменя с фуражна от украйна и четвърто ако си мислите че в заводския ви хляб има много зърно помислете пак. за това не се чудете на диабет и другите болести. спрете да ядете от този хляб. наблягайте на боба и лещата. не им яжте и колбасите пълни със захар и гадости. купувайте по малко но качествена храна. не гуляйте. ще се почувствате като богове и тялото ви ще почне да се лекува.
ония революционера потрива доволно девелите си кунки. тая година 30 мелеона и градуса нема да му иска и пукната парица. иначе бачка от 17 годишен, търкал една ябълка и дошъл дето му с мандрите и му подарил трактори и комбайни за 2 милиона долара. ааа не бе грешка той нали беше капарирал земя и заедно с сашо дик офф беха ходили да разглеждат ранчота.
Преди да ми говорите за показване на цената на хляба, щото пшеницата еди кво си - първо проверете от каква пшеница се шрави хляб. Това не е хлебна а фуражна пшеница. Всички сеят фуражна и казват "Ама житото". Това което сеят е фуражна, не хлебна пшеница и затова не трябва да се покачва цената на хляба. Щото то това е.... храна за животни а той сее, взима субсидийка, застраховано е всичко и пак реве че скъпо му било. А тукати в муцуната, а? Не се наядохте бе.
Ще има ли двоен скок на цената на хляба?