64

Анонимен

преди 2 години

Че виснат някои фермери по клоните на дърветатаА някои хлебопроизводители че се пекът в пещите за печене на хляб,докато температурата,обс,до като цената му стане нормалнаА търговските вериги,главните виновници за непрекъснатото покачване на цените,че осъмват с разбити врати и ограбени щандовеТая сraн ,няма наситаАма все има Видов ден и той скоро ще настъпиНе си предизвиквайте съдбата,драги"филантропи"защото зад маската на филантропията ви,прозира един звярТръгне ли се надоло веднъж,спиране няма

63

Анонимен

преди 2 години

Че виснат някои фермери по клоните на дърветатаА някои хлебопроизводители че се пекът в пещите за печене на хляб,докато температурата,обс,до като цената му стане нормалнаА търговските вериги,главните виновници за непрекъснатото покачване на цените,че осъмват с разбити врати и ограбени щандовеТая ***,няма наситаАма все има Видов ден и той скоро ще настъпиНе си предизвиквайте съдбата,драги"филантропи"защото зад маската на филантропията ви,прозира един звярТръгне ли се надоло веднъж,спиране няма

62

ЦИНИК

преди 2 години

Еееииий само съ чудът кво дъ измислът как дъ дигнът цените ! Ама усящъм жа играй дръвото скоро време.Аъъъ !

61

Я стига глупости

преди 2 години

Пшеницата е световна борсова стока и няма никакво значение каква била реколтата в България!

60

Анонимен

преди 2 години

ей кожодери, кога пък хляба, който се продава се прави от българска пшеница. Качествената се изнася а хляба се прави от вносна - фуражна с подобрители

59

Анонимен

преди 2 години

То отдавна скочи, масово е по 650 грама на цена от лев нагоре, пък и поне да беше хляб.

58

Анонимен

преди 2 години

Тук и добрата реколта и лошата реколта винаги е основание за вдигане на цената на хляба. В БГ всякакви пазарни логики са в обратна посока. До ден днешен не мога да разбера защо се плаща субсидия за зърно, което не остава в БГ или ЕС , а се изнася? А относно държаната пшеница -много жалко, ако е истина. Явно няма грам заинтересованост от ДФЗ и БАБХ.

57

Анонимен

преди 2 години

До . 58 Ами от магазина, ако нямаш друг вариант. Има някои много хубави от по-бюджетните, за разлика от тия, дето са над 1.20 и им плащаш и за това, че ти го рекламират. А и каквото и да е брашното, поне избягваш всички добавки, които ще ти сложат в готовия хляб, така че при всички случаи е много по-добре.

56

Анонимен

преди 2 години

Принципно житото се прибира в началото на юли, а пък следващите дни го дават по 35 градуса... Само се търсят поводи да се оправдава алчността им. Тези с по хиляди декари и милиони от евросубсидии

55

Свиня

преди 2 години

Поне троен....шашкайте хората дано пукнат от притеснение за догодина по догодина

54

.

преди 2 години

До Анонимен 54 - от къде да намерим читаво брашно бе човече Божи? Със сигурност не говориш за използване на средностатистическо брашно от магазина!

53

.

преди 2 години

До Анонимен 51 - БРАВО! Много хубаво си го написал!

52

Тодор Живков

преди 2 години

Като нема леп, яжте банани!

51

Анонимен

преди 2 години

Така де, но от новината излиза, че поскъпването на хляба е заради житната реколта и разходите за нея. Така по веригата поскъпва и брашното.

50

Анонимен

преди 2 години

Всъщност всички си мислят, че е голяма хамалогия и много сложно да се направи домашен хляб, но изобщо не е! Цялата работа сумарно е около 15 минути разделени на няколко. Замесвате го сутринта, което отнема към 5-10 минути, и то без някакво голямо месене, а просто до хомогенност, и го оставяте да втасва. Вечерта го премесвате и оформяте - още 5 минути работа, оставяте да втаса още около половин час и печете. Всичко това се върши между другото и изобщо не е сложно.

49

Анонимен

преди 2 години

Какви производители? Нашите хайдуци са само усвоители на евростредства. Не произвеждат нищо. В ЕС дават субсидии само за насаждения, а не за готова продукция. Затова нашите само засяват, получават парите и не прибират нищо от полето. Догодина пак така правят - разорават и засяват отново, за да им дадат новите милиони.

48

Анонимен

преди 2 години

Хората ше започнат сами да си месят с лимец и кисело мляко. и поне ще знаят какво ядат. и ще им засища повече от заводските "гъби".

47

Анонимен

преди 2 години

пщеницата която гледат тея *** е първо хибридна и стомахът ви не може да я преработва пълноценно, второ е пълна с отрови, трето се изнася за арапингелите и се заменя с фуражна от украйна и четвърто ако си мислите че в заводския ви хляб има много зърно помислете пак. за това не се чудете на диабет и другите болести. спрете да ядете от този хляб. наблягайте на боба и лещата. не им яжте и колбасите пълни със захар и гадости. купувайте по малко но качествена храна. не гуляйте. ще се почувствате като богове и тялото ви ще почне да се лекува.

46

мишо бирочето

преди 2 години

ония революционера потрива доволно девелите си кунки. тая година 30 мелеона и градуса нема да му иска и пукната парица. иначе бачка от 17 годишен, търкал една ябълка и дошъл дето му с мандрите и му подарил трактори и комбайни за 2 милиона долара. ааа не бе грешка той нали беше капарирал земя и заедно с сашо дик офф беха ходили да разглеждат ранчота.

45

Анонимен

преди 2 години

Преди да ми говорите за показване на цената на хляба, щото пшеницата еди кво си - първо проверете от каква пшеница се шрави хляб. Това не е хлебна а фуражна пшеница. Всички сеят фуражна и казват "Ама житото". Това което сеят е фуражна, не хлебна пшеница и затова не трябва да се покачва цената на хляба. Щото то това е.... храна за животни а той сее, взима субсидийка, застраховано е всичко и пак реве че скъпо му било. А тукати в муцуната, а? Не се наядохте бе.