70

Анонимен

преди 2 години

Сега вероятно пак ще се боцкаме под строй с някоя друга ваксина..

69

До 71

преди 2 години

Локдаун в Израел няма.Те са над 9 милиона население и брой положителни тестове на глава от населението е по-малък от този в България.Отдавна махнаха всякакви ограничения, включително се премахна и задължителното носене на маски. Никъде не се казва, ме като си ваксиниран не може да се заразиш, но пък това, което ти гарантира ваксината е че няма да умреш и вероятността да бъдеш хоспитализиран е нищожна.

68

Айде ееее

преди 2 години

хареса им да държат народа вързан и да го боцкат .... а у нас кога пак така

67

Анонимен

преди 2 години

До LosBoОчевидно и в Израел има локдауни. И как не, те имат повече заразени и от нас сега. Та как ще гарантираш, че локдауни няма да има като се ваксинират всички? Да го обещаят и тогава ще видим.

66

Анонимен

преди 2 години

На 7 милиона ваксинирани се разболяли 35. Какъв ужас!?

65

Анонимен

преди 2 години

Ако не бяха имунизирани щяха да имат 15000 а не 125, от които 2/3 неваксинирани.

64

Анонимен

преди 2 години

Нали имунизираха всички ? Какъв е този нов ръст на новозаразени ? Това значи , че няма полза от имунизацията.

63

Анонимен

преди 2 години

Една трета били ваксинирани, значи две трети неваксинирани. Проста сметка.

62

Анонимен

преди 2 години

В публикацията няма никакви данни, за постъпили в болница, за изпратени със симптоми на домашно лечение (не говоря за карантина) или за починали хора. Ако и така, то всичко и наред.

61

Анонимен

преди 2 години

Светофарна система казват. Лекар регулировчик, това звучи гордо.

60

Чоко

преди 2 години

До Ганио 60Нали това пишат хората - че ваксинтата предпазва само от умирачка , но не и от заразяване, къв ти е проблема.

59

сто

преди 2 години

До Анонимен 59Имаш предвид ваксинираните, нали? Щото само те са се срещали с част от вируса (спайка на вируса). Изкаралите ковида са се сблъскали с вируса в целия му блясък и не може един вариант да ги зарази отново, защото т.нар. мутаций се различават с 0,3% от първия вирус.

58

Ганио

преди 2 години

Алоо Разбирачи Ваксината не ви дава гаранция,че ще се разболеете,а ви дава гаранция че няма да *** щом хванете вируса.Само философи и разбирачи балкански ганио един такъв се лекуваше с ракия след 3 дена го изкараха с караката напред.

57

Анонимен

преди 2 години

До До32 Всъщност си фантазираш. Когато вирусът се срещне с много хора, чиято имунна система разпознава само част от него, естествено е да мутира така, че да не го разпознават.

56

сто

преди 2 години

Кога най-накрая ще проумевт праните глави, че ваксината предпазва само от тежко протичане на заболяването!!! Че то и производителите това са написали. Никъде не пише и няма доказатества, че ваксината предпазва от заразяване и разпространение на заразата.....И както се вижда напоследък /по-малко ваксинирани, по-малко заразени :)))

55

от56 продължение

преди 2 години

или беше обратно 12 часа форум и 1 час работа?? Обърках се вече :)

54

до53

преди 2 години

Аз на wifi то имам AstraZeneca!!! Леле сега ще ме следят как бачкам по 12 часа!!! И един час пиша по форумите! Ужас! Искам си свободата!:D :D :D

53

До32

преди 2 години

Всъщност ваксината предполага бърз имунен отговор към вируса, така че той да няма време да мутира. Всичко е състезание - дали имунната система ще реагира първа унищожавайки малкото вируси, или ще изчака той да се размножи достатъчно и ще реагира чак тогава с цитокинова буря. Мутациите идват от Индия - страна с много хора и малък процент ваксинирани...

52

Анонимен

преди 2 години

По всичко изглежда, че най-новият индийски щам заразява само практикуващите *** секс.

51

Анонимен

преди 2 години

Трябва да се предприемат неотложни бързи мерки за да се ограничи достъпа на израелски и британски туристи в България, заразяващи тук малките деца - кърмачета.