174

AAAZ

преди 2 години

Има разболели се и умрели след като са ваксинирани, но не значело, че ваксината работи??? Що за противоречие?

173

Не!

преди 2 години

Представете си следния обрат, идва делтата на есен, ние сме неваксинирани, положителните тестове няма да са малко естествено, но болниците са празни, а малкото хоспитализирани предимно ваксинирани. Тогава какво правим? Да не се окаже вярна теорията за ADE (effect) antibody-dependent enhancement?

172

Antvx

преди 2 години

Докато "експерта" от "СЗО" прогнозира, аз предлагам да му изясня какво ще се случи: септември ще се опитате да "вкарате" нова вълна, защото няма да постигнете нищо с боцкането. Най-много да стигнете 20%, и то с турист. ваксинации, които имат за цел да предпазят пътниците от проблеми на границата, не да се ваксинирате реално.Няма да се доближите и половината от бленуваните 70%. Ефекта на подобни изказвания ще налива вода в друга мелница, но няма да "прогнозирам" чия..Креслива групичка = 85%???

171

До 184

преди 2 години

Като те излагаме, *** да живееш между културните - в Англия, или Израел. Какво търсиш тук, между Българите ?

170

Анонимен

преди 2 години

Не ми го побира главата как може уж интелигентен човек, учен, доцент да говори такива буламачи. И то на всеослушание. Може и да е бил умен човека едно време, но парата и ваксините много взимат...

169

Анонимен

преди 2 години

Докато тука си чешете езиците, светът се ваксинирва бясно. То бива лъжи, бива небивалици ама толкова простотия на едно място... Скрийте се, покрийте се и да не ви чуваме, нито виждаме. Излагате ни!

168

Не!

преди 2 години

Поставена ни е квота, която трябва да изпълним. Ние обаче отказваме, в резултат на това - истерична паника! Чак еврокомисар ни пратиха на проверка. Е... кресливите ковид-ваксъри са прецакани!

167

Анонимен

преди 2 години

"Стикер", течността няма опция да бъде, цитирам те: "неизвестна течност", тя е известна течност, знаят кво слагат на желаещите, по скоро е както по долу са написали, цитирам: "експериментни течности", а "Бай ти ***" е звезда, но явно не си схванал, ако си чел за него или гледал филмите, определям те за *** на заплата от стотинки, като "експертите" дето говорят глупости по медиите

166

Анонимен

преди 2 години

Някой ще ми обясни ли какво е "двойна смъртност". Не съм медицинско лице, но ако може да ми цитирате някой учебник или научна статия.

165

Rebecca

преди 2 години

А не ви ли идва наум, че някой се е натъпкал с пари и сега трябва да ги отчита ? И за това са тези гърчове .

164

До 153 "Реалист

преди 2 години

Личи си колко е интелекта на ваксинирания. 50 хил. ? Ти ще изкараш, че 1/3 от смъртността в България е причинена от коронавирус. То пък бива натягане, ама с такива безумни твърдения не бива...

163

Анонимен

преди 2 години

Ес т.е и ние в това число са договорили ваксини за 2 години още, та плашете още отсега с четвърта вълна. Май ще са повече. Планът с печалбата за едни, съмнителната защита за други продължава. Сякаш хората са предмети и не отговарят за здравето си и здравословното си състояние, а някой господар или властелин се разпорежда с тях. Но иначе за работа, доходи и съществуване грижи няма, само инжектиране. Глобален психо-експеримент

162

Не!

преди 2 години

Паниката е голяма, ужасТ, никой не се боцка, а е изключително важно да се срещнем с делтата вакснати, нищо че 1/3та от новозаразените в Израел са вакснати, нищо, че и ваксинираните се гътват. В загадката се пита, защо толкова истерично и агресивно ни налагат този очеизвадно неработещ бълвоч.

161

Анонимен

преди 2 години

Какви ускорени ваксинации ти се привиждат бе пич. Набийте си в *** канчета и вие и еврокомисаря по здравеопазването, че няма да се ваксинираме. Лято е, вместо да ни тролите отиде на къмпинг някъде на тихо местенце, ловете риба. Намерети си някакво хоби вместо да ни досаждате с глупостите си.

160

Анонимен

преди 2 години

Ситуацията около отличниците по ваксинирането говори следното: 1)Ваксинирането не само, че не ти помага, но те прави по-уязвим 2) Не последваха никакви политически / икономически възстановявания, или премахване на ограничения.

159

Реалист

преди 2 години

Ваксинираните с две дози в България са малко над 11%, а с поне една доза са над 13%, което е безумно малко. Следващата вълна няма да ни се размине, както и хилядите нови починали от вируса. По официлани данни досега са 18 хиляди, но надвишената смъртност е над 50 хиляди за този период и е точно заради вируса, а не заради отказано/отложено лечение, както наивно си мислят някои. Достатъчно е да се наложат две графики и нещата стават ясни - починалите по седмици от вируса и общо за България.

158

Анонимен

преди 2 години

За колко сребърника си продаде душата, доценте?

157

Анонимен

преди 2 години

Много сте зле!

156

Анонимен

преди 2 години

Този до момента бие по-тъпотия и най-нелогичните и противоречиви изявления свързани с проваксинирането. Освен това в изявлението му има най - малко 5 лъжи. Въпреки, че на мен 1 полуистина ми е достатъчна да го зачеркна (не само като "специалист"), но и като човешко същество. Всеки, който изменя фактите за да са в помощ на личните му интереси, е нищожество.

155

не ям доматите с ...

преди 2 години

Когато Б. Гейтс си плати данъците върху многомилионните си печалби, тогава и аз ще си взема ковидваксата. ТОЕСТ НИКОГА!!!