6

Анонимен

преди 2 години

Наскоро в някакъв Java форум бистриха как да си кирилизират с CP 1251, защото нямали кирилица. Бяха ПРОФЕСИОНАЛНИ програмисти.

5

Анонимен

преди 2 години

От многото АЙТИ специалисти в БГ се сриват дистанционните изпити в родните университети ,но пресата мълчи , а вие сте се закахърили за студентите от Молдова и Украйна ..и никой не смее да коментира "великолепното " законче на ГЕРБ за образованието ,чиято черешка на тортата беше безсмисленият изпит в 10-ти клас ..служи за издаване на свидетелства при шьофорски курсове ..другото ,дето го обясняват ,как ученолюбивите деца ще кандидатстват с този изпит за ново училище е просто шега с данъкоплатеца

4

Анонимен

преди 2 години

Пишат им щестици щом нямат вина.

3

У

преди 2 години

Не разбирам, защо не се трият подобни коментари?Език се учи най-добре на място и това са по-силни посланици от от всякакви официални посолства и др такива. Аз съм работил в Африка и Азия и има много бивши студенти, някой са началници, митница, гранични и всички, всички още помнят български. Разправят разни смешки и говорят така, все едно са учили в цивилизована държава, дала им хляба в ръцете. Това са млади хора и сега се изграждат. Затова навремето ни знаеха навсякъде. Срам ме е от Вас!

2

тцтц

преди 2 години

Хубава работа, ама българска..

1

баба мара

преди 2 години

не знаят български ама патриотарите им продават бълг паспорти