38

pbdan

преди 2 години

Който отказва ваксинация да подпише декларация, че парите за лечението му при евентуално заболяванеот Ковид ще е за негова сметка. Ромите обикновено не работят,нополучават социал по 2-3 хилади лева за месец. Ще изкарат с 1000лв. няколко месеца, а остатъка за лечение. Ще се сетят после какво да правят, не са толкова глупави.

37

US Immigrant

преди 2 години

Отдавна забелязвам, че определен кръг от постоянно участващи във форума народни мислители е изпреварил сомалийските с километри. Предполагам, че това състояние е резултат от ежедневно вдишване на химически съставки разпръсквани от прелитащи и излитащи от България самолети, под формата на ясно-видим бели следи ('кемтрейли"). Вече е кристално ясно, че пораженията са 'point of no return'.

36

Анонимен

преди 2 години

Крайно време беше! То иначе на есен ще ни напълнят болниците и ще ги лекуват с нашите осигуровки.

35

Анонимен

преди 2 години

това е доста показателно колко сте негодни щом "ромиту" ви вижда номерата и лъжите господа глобалисти и алчни фармацевти.

34

ха ха

преди 2 години

Ами то медиците ,не могат да накарат да се ваксинират, до ромите опрели..

33

Нели, Нели!

преди 2 години

Чувството ти за хумор е на доста ниско ниво!Относно 'Вакуунирането", виж клипа в You Tube!

32

Койчо

преди 2 години

Ние ромите искаме да ни дадат сухо а не концерти

31

:)

преди 2 години

Вече ги свикнахте на 50лв. за избори, ще трябва и за ваксиниране.

30

Анонимен

преди 2 години

е бати положението, ще им изнасяме концерти с надеждата да се ваксинират. няма друга така държава, даже сме по-зле и от Сомалия

29

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 29Не съм виновен, че някой друг се е сетил за същото. То не е трудно, между другото ... Как иначе ще обясниш еднаквата реакция сред ромската общност и вашата, освен с еднакво ниво?

28

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 30Ти си фалшив не вървиш, мен лично не можа да ме пребори 41% температура, преди 20 г., камо ли това измислено вирусче :)))

27

Анонимен

преди 2 години

аз съм устойчив на всякакви коронавируси генетично и никога няма да се ваксинирам отровните ваксини да ми разбутат вродения имунитет.Който иска да стане полуинвалид нека се боцка .Бау и другите от неговата секта се боцкат главно по дупетата ама това е друга тема.

26

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 28Плагиатстваш а ? ! :)) Писвачите само гледат мнения, своето са го забравили некаде :)))

25

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 15 "Когато е недоказана ваксината... те българите се съмняват, камо ли ромската общност"То не всички българи се съмняват чак толкова. По-добре се замисли, защо твоята реакция е същата, като на ромската общност ... Прекаленото съмнение не винаги е белег за интелект и образование.

24

Анонимен

преди 2 години

Забрави ти тия агитация. *** докато не видят парите в кеш никога няма да се ваксинират. Ще умрат и няма да се ваксинират. Вече масово 80% от махалата имат фалшиви документи за ваксинация

23

Анонимен

преди 2 години

Вече е решено. ЕС ще ваксинира *** срещу пари. Ще им плащат по 500 лв за ваксина. Моля не се ваксинирайте за по-малко от 500 лв кеш

22

Значи Азис,

преди 2 години

Софито и оня, дето пее за момента и апартамента - не му знам името, ще ходят да им медиират. Обаче гладният на сития няма да повярва. Индийските потомци ги е страх от чипиране, че да не им секне бизнеса с брането на желязо и други неща от първа необходмост. А, и също много ги е страх да не им секнат фертилитета с тия ваксини, че тогава опашките пред банкомати за "детски" драстично ще намалеят.

21

Анонимен

преди 2 години

До 23: Те така ти промиват мозъка, че застрашаваш другите, за да чувстваш вина и да сложиш ваксината, хитро, а?

20

Васко

преди 2 години

До Анонимен 13ЖАЛКО! БЕЗОТГОВОРНОСТ КЪМ ДРУГИТЕ!

19

Анонимен

преди 2 години

ЕТО КАКВО КАЗВАТ РОМИТЕ НА ВСЕКИ ПОЛИТИК ДРЪЗНАЛ ДА ПРАВИ АГИТАЦИЯ:ВИЖ КАКВО ТЕЗИ ГЛУПОСТИ ЗА ДЕМОКРАЦИЯ,РЕФОРМИ,ОБРАЗОВАНИЕ И Т.Н. ГИ РАЗПРАВЯЙ НА БЪЛГАРИТЕ,НА НАС НИ ОСТАВИ ТУК ЕДИН ЧУВАЛ СЪС СТОЛЕВКИ И ТОГАВА ЩЕ СИ ПОМИСЛИМ ДАЛИ ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ТЕБ.