13

В Армемия няма

преди 2 години

Арменци ! Те Са малко и бягат от страната си по много причини знам много арменци който винаги ги е било страх от военен конфликт там и не биха се върнали и са си били прави защото Азербайджан е богат и през цялото време се въоръжава стехника която многократно превъзхожда арменската и то си и пролича избиха ги от въздуха -- язък за младежите ,като знаят ,че няма начин да водят война и само ще бъдат избити да бяха отстъпили на дипломатическия фронт

12

Анонимен

преди 2 години

За какви ни вземате? Да не би да сме слепи? Просто турция се възползва от слабите връзки на Армения с Русия и си отмъсти затова, че цял свят я заклейми за арменския геноцид. Неоосманизъм в действие.

11

Анонимен

преди 2 години

Когато заграбиш нещо чуждо рано или късно ще отговаряш за него. Тази трагедия нямаше да я има ако Русия не беше подкукоросала Армения да присвои Нагорни Карабах. Пострадалият е Армения а Русия имаше изгода от конфликта за да държи и двете държави в орбитата си залъгвайки и Азербайджан че ще му реши проблема и Армения че Нагорни Карабах ще е неин ако се държат за пеша на Русия. Така минаха 30 години докато Турция не се намеси и не реши проблема. На края Русия я намразиха и Армения и Азербайджан.

10

МНЕНИЕ

преди 2 години

Тази война беше между Армения и Турция - Едната Християнска , другата Мюсюлмани от ИДИЛ - Европа не си мръдна Пръста . Но Днес има събитие в Германия - Мач между Гейове .

9

sepa

преди 2 години

турците не само дадоха оръжие на азерите ами са участвали и с войски.евротапците и руснаците за пореден път си затвориха очите и си завряха главите в пясъка

8

Тиражия

преди 2 години

Ае да ви кажа само баири в таа държава

7

Анонимен

преди 2 години

Както се очертава, скоро и у нас. Западът упорито и методично търси война с Русия. Засега само опипва почвата и реакциите, но истинската война е неизбежна. И това заради Крим? Не ми се вярва.

6

Биянка - Про лето

преди 2 години

Може ли хора да ми помогнат да живея добре и да имам любов и много пари ?

5

Анонимен

преди 2 години

Азерите воюваха с турски дронове и направиха арменците на пастет.

4

Анонимен

преди 2 години

Война като на война. Едни се бият и мр.ат а други обират парсата и лаврите. Никога не трябва да се бият за чужди интереси в противоречие със здравия разум е. Ще се бия за кои интереси. Мен ще ме убият а тези дето са ме пратили ще си живуркат. Няма как да се получи. По времето на бой Тошо казармата беше задължителна. Но много деца на величия не ходеха в казарма. Ние простосмъртните го отнасяхме. Катерехме баири с противогази стреляхме с калашници а децата на ония на високото си живееха животеца..

3

Анонимен

преди 2 години

В тая война явно само арменци са загивали. Има и друг вариант: руснаците пак рпавят пропаганда, щото стоят зад Армения. Почерка се познава.

2

Enver

преди 2 години

Това е тъжно. Но със сигурност има такива азерски семейства също. Доста дълъг разказ за страданията на арменският народ. Които можеха да бъдат предотвратени, ако не окупираха чужда земя като Карабах.

1

Анонимен

преди 2 години

Да бе, "след". Тепърва предстоят войни там.