6

Анонимен

преди 2 години

Не си пращайте децата !Капанът ще хлопне! Прочетете за децата в лагера Артек.

5

...

преди 2 години

Абе по колко деца от училище можеха да ходят на такава почивка! По 10 или 20 от училище бяха! Мисля си, че единствените които трябва да ходят са деца без родители! Инак съм против да се дават каквито и да било държавни пари на разни мутренски хотели, като знам, че за 500лв в съседна турция ше почиваш и във 5 звезден хотел!

4

Реалист

преди 2 години

Условията ще бъдат отвратителни. Знаем много добре *** какво предлага на нашето море.

3

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Позитивен материал. Радвам се да чета,че българчета,македонобългарчета и сръбчета могат да израстват в мир заедно. Искам само да попитам защо към тези дечица не се включат и френските скаути? Наблюдавал съм пряко летуванията на френските скаути и възторгът ми е факт. Французи и италианни също са наследници на Тракия. Децата са изключително възпитани,добродейци, отговорни. Нека поканим италианските и френските скаути. Във Франция има добри бази и сериозна охрана на децата. Грантирам Ви качество.

2

Анонимен

преди 2 години

Предполагам, че условията, при които ще почиват учениците в курортите, няма да са по-добри от условията, при които се лекуват в бг болниците, бг болните осигурени в бг здравната каса. 500 лв за бг легло с възглавница. Останалото са консумативи.

1

KALki4

преди 2 години

Не съм сигурен,ч е държавата трябва да осигурява такива пари за почивки.Това е лобистки закон за спасяване хотелтие на мутрите. Всички тези пари могат да бъдат похарчени по рационален начин.