235

Анонимен

преди 2 години

Банките трябва да бъдат забранени със закон.Банковата дейност е узаконен грабеж.Печалбите на банките трябва да бъдат отнети със задна дата и да се използват за социални добавки.Банкер и човек са антагонисти.

234

ядосан

преди 2 години

Най-голямото безочие е такса съхранение, на която някои банки рязхо свалиха прага до 200 000 лв. На всичкото отгоре дори да имаш 1 лв над прага , демек 200 001 лв, те облагат с 0,7% за цялата сума. За какво са ни скапаните банки тогава, когато дори за имаш депозит трябва да плащаш?????

233

Анонимен

преди 2 години

Народа се чуди как да свърже двата края, а банките са се задръстили с пари.

232

Анонимен

преди 2 години

Уникредит взимат по 30ст от миналата година при теглене от техен банкоман и сметка към тях...не точана ви е информацията !

231

Биткойнер

преди 2 години

За компютърно грамотните депозит в биткойни няма никаква такса и разход за съхранение на парите за разлика от банките, които от нищо и за нищо таксуват и грабят хората.

230

void

преди 2 години

Как така "банките се задръстиха с пари" и то със спестявания на граждани?! Четейки новините през последните месеци бях останал с впечатлението, че упдавлението на Борисов и ГЕРБ са вредни за държавата, убиват и разоряват гражданите, и именно затова сега всички задружно ще се борят "за да поправят щетите и ще върнат държавата към реалността". С други думи - банките няма вече да са задръстени с парите на гражданите, но малко ме притеснява това, предвид опита ни с БСП и банките, отново и Виденов...

229

Анонимен

преди 2 години

споко, злия комунистически гений ще пресуши отново трезорите.

228

Пешо

преди 2 години

Криптовалутите чукат на вратата!!!

227

Стар набор

преди 2 години

Банкерът е човек, който Ви дава чадър при хубаво време и си го взема когато завали.

226

До 52

преди 2 години

Ти си утопист. Та нали затова застреляха Кенеди. Беше решил и издаде указ да се закрие федералния резерв, който е частна институция печатаща пари. И след това вицепрезидента му обяви, че америка е във фалит. Четете в нета.

225

Щ+Щ

преди 2 години

не можем да печатаме пари и парите на хората в банките не са безкрайни и след време няма да имат с какво да купуват повече.Това би бил най-кофтия резултат защото проблема от финансов ще стане икономически - уволнения, още повече хора нямат пари да купуват, още къкращения и безработица.Това е най-големия кашмар за икономистите и финанситите.Но долу горе това е моята негативна прогноза.Позитивната е, че ще овладеят "махалото". И всичко ще е долу горе наред.who knows...

224

Дончо

преди 2 години

100х200

223

Щ+Щ

преди 2 години

с новия бюджет догодина почти е гарантирано да започнат инфлационни процеси. Даже ще молят държавата да го направи уж да се задвижи икономиката.Както каза един икономист инфлацията е като тубичка от паста за зъби - лесно е да я изкараш трудно е да я прибереш обратно.Може на настъпи лека паника и ефекта на снежната топка - всеки да започне да харчи за да се отърве от парите и за определен период да има хиперинфлация. После вероятно ще стане дефлация защото сме затворена система и не можем

222

Щ+Щ

преди 2 години

Не могат да печатат пари. Най-вероятно инфлацията ще дойде от наливането на паричната маса от банките в ДКЦ и от там държавата ще започне да харчи яко. Ако трябва ще има и причина (оправдание) - военни конфликти и т.н. Много пари в банките не е проблем. Проблем (инфлация) е когато някой ги вкара в обръщение. В момента това може да прави (в огромни мащаби) само държавата. Вероятно ако се избере правителство и се актуализира бюджета, т.е. най-рано след 2-3 месеца ще се усети. Догодина с новия бюдж

221

Анонимен

преди 2 години

Задрастени ли са уа? Ми ша си гвпиме малко ла

220

ПроСоТо

преди 2 години

До банкеръ Ха ха!..Написал си го свежо!...Обаче знаеш ли,акулите се хранят с други риби /"шарани"/..Е,ако не се стимулира популацията на "шараните", един ден акулите няма да имат какво да ядат!...."Всичко е свързано",драги!..ФАВОРИЗИРАНЕТО на която и да е страна в тия отношения е пагубно!..Акулите са щастливи,но..."водоема" се опразва от разнообразие....М/у другото,помисли си отново кой всъщност движи света!..-Дали тоя дето вика "Дий!",или тоя,който тегли колата..

219

сминдух енд чесън

преди 2 години

Защото много харчим и малко хора държат парите или обратното,няма го разбойко и вече забогатяваме.И в двата случая нещо не е наред

218

Лято 2021

преди 2 години

Банките са пълни с пари, поради което ги ограбват. Преди години исдках да вляза в БНБ, за да разгледам сградата им, но не ме пуснаха. Изобщо нямах намерение да я ограбвам тази банка на банките в България. На всичкото отгоре ми казаха, че нищо не съм разбирал. Поради това, просто няма как да не завърша коментара си с Честито на работещите в БНБ и останалите финансови институции в България. Променят си договорите с клиентие както си искат, като че ли парите са техни. А те не са.

217

Абв

преди 2 години

Сега остава да кажат какъв дял от населението притежават 90 % от спестяванията

216

Анонимен

преди 2 години

Ако някой още не е разбрал кое е най голямото Зло и кое разбива националните държави, ето това е показателна статия. Ще чуете всякакви закани и обещания от кандидат назначените бъдещи и настоящи политици. Обаче има една тема, която никой не разравя. Частните банки. И няма значение как се именуват, защото шапката е една. Ще гласувам за този, който обещае да върне БНБ на държавата! За сега такъв няма.