26

??

преди 2 години

КАКВИ са ИЗИСКВАНИЯТА към РУСНАЦИТЕ?РУСИЯ е ПЛАМНАЛА от индийския щам!ЗДРАВНИЯТ МИНИСТЪР как ОДОБРИ??

25

Анонимен

преди 2 години

Въпреки, че половината от тях няма влязат в хотел и ресторант ( имат собственост или са взели под наем от себеподобни). Смятаме, че:10 000 х 300 лв печалба от руснак = 3 млн лева. За сезона са 9-10 млн лева. Сумата е смешна за всички , които са си купили хотели

24

Айде

преди 2 години

чакаме дашни рускини...

23

Анонимен

преди 2 години

Добре дошли, братушки! Идвайте на малки групи от по 100 хил. човека, на танкове.

22

Видял

преди 2 години

Това е най-манипулативно-малумната статия котято съм чел днес за туизма ! И като ни докарат индииския щам руснаците и се омешат със западняците тоя вирус ще цъфне и върже в цяла Европа и после нас ще ни сочат с пръст като източник !

21

Един

преди 2 години

Индийският щам идва. Понеже *** вече нямат легла в болниците, където да ги настаняват, просто ще пратят болните си насам, че зер, хотелите са празни, ще ги настаняваме там!

20

Гошо

преди 2 години

Руснаците ги знаем. Търсят All inclusive. Виждал съм ги и тук и в Турция и една идея по-нормални в Египет, Тунис и т.н. Там схемата е ясна - евтин алкохол до осир***не, жените се спасяват, на всеки е ясно как :) На нас това ни е таргет групата, друго не можем да предложим ;)

19

Българи в НАТО и ЕС

преди 2 години

На руснаци трябва да се забрани да влизат в Европейския съюз

18

Анонимен

преди 2 години

Защо се пускат руски туристи като в Русия има голям бум на индийския щам? Освен това ги изнудват да се ваксвнат и още щамове ще донесат.

17

Анонимен

преди 2 години

До Гошо Статистиката е, че от 2 и половина милиона чужденци посетили миналата година България 46 хиляди са руснаци. Останалите са предимно западняци.

16

Анонимен

преди 2 години

Русия реши да възобнови полетите до редица страни, сред които и нашата. А от утре Русия възобновява полетите до Турция. Руските туристи са прекрасно информирани и дали ще изберат България зависи от качеството на услугите, които предлагаме. А ние нашето качество си го знаем, нали?

15

Анонимен

преди 2 години

Гладна кокошка,а българските туристи придобиха тен още преди ГПП-Кулата.

14

Анонимен

преди 2 години

Доларатлантикът: Не, ще чакаме американските туристи да дойдат. Не искаме зависимост от Русия. Както ще спрем Турски поток и ще чакаме Американски поток.

13

Анонимен

преди 2 години

Тия пак ще ни докарат вируса.Да стоят по далеч от България.

12

Анонимен

преди 2 години

Вярно ли е че на държавните хрантутници, са им спрели ДМС-тата, защото не са гласували правилно и падението на бай чекмеджан суджуккюлчанов е факт. Сега ги иструктират как да гласуват, защото ако тиквата бъде разгромен отново, щели да останат без работа. Смях голям.

11

въпросче

преди 2 години

абе днес зеления чорапогащник нема ли да изръси некой бисер ?

10

Гошо

преди 2 години

До Анонимен: Не ми се навлиза в излишна полемика. Статистиката говори достатъчно. Единственият плюс на България и това е една от основните причини, да я избират част от чужденците (по-долу визирах коя прослойка), е че тук всичко е възможно. Можеш да си купиш абсолютно всичко на смешни цени. Но да ми говориш за туризъм, качество на услуги и като цяло обстановката тук е смешно.

9

айде пак

преди 2 години

пазете се.....русия бълва вирусите...явно Спутник е само ***...ник....

8

Анонимен

преди 2 години

До Гошо В България идват доволно млади европейци от Германия, Франция, Швеция и други западни дръжави, които могат да си позволят да почиват и в Испания, Италия или Гърция, тъй че не си познал. Аз лично познавам много такива, тъй кято живея сред тях и знам, че често избират България като туристическа дестинация. Говорим за нормални хора: студенти, работещи в офиси и така нататък.

7

Анонимен

преди 2 години

Боже, ужас! Нямат ли дупе да не ги приемат? Или щом Путин е решил да ги праща ние веднага дигаме бялото знаме?? В момента дневно по 9000 души в Москва се заразяват от вируса. Обаче, за да не им откажем - ще ги пиемаме болни. Освен това има забрана в ЕС да влизат хора от заразени държави. А и самите руснаци би трябвало да спрат сами тази пандемия да не се разпространява. Като ни пламне Черноморието, а оттам и цялата държава ще ги питам, какво ще правят.