39

Кико

преди 2 години

Кой какво си направи,това ще сърба! Когато си и нагъл,двойно сърбане! Вътре бързо!

38

Леда

преди 2 години

До 43 блокове като гъби и грам не се мисли нито къде ще учат децата на новодомците, нито къде ще си паркират колите, а камо ли къде ще се разхождат. Единственият човек, който се противопоставяше на тази лудост беше Иванчева.

37

Леда

преди 2 години

До 43 В статия от днес във Факти тя за пореден път дава обяснения за скалъпените обвинения срещу нея, можете да я прочетете. Замислете се какво е отношението към тези две жени и го сравнете с това към доказани безспорно престъпници. Да, смятам че всичко е нагласено с цел да се покаже показно какво се случва с неудобните, а иначе не съм участвала в нищо, служител съм в частния сектор, просто разсъждавам и виждам как дори елементарното предвиждане по тротоар в Младост е мъчение, защото никнат

36

Име

преди 2 години

До Леда Е нали я хванаха с парите. Белязани. И са я следили и подслушвали доста време. И има обаждане да се пусне обекта, след като е получен подкупа и мн. други такива. Преди това има спиране на строежа, сигнал от изнудвания, записи. Това всичко ли е нагласено? И вие откъде знаете, да не би да сте помагали при нагласяването?

35

Анонимен

преди 2 години

Я да я освободят о да преразгледат всички дела! Малко строители трябва да станат подсъдими за опит за подкуп на длъжностно лице

34

Анонимен

преди 2 години

Общината е осъдена да плати над 5 милиона неустойки. Заведени са и още дела и сумата ще става все по-голяма и по-голяма. Ще помоля защитниците на Иванчева заедно с дай България, да бъдат така добри да съберат парите и да платят неустойките.------/////------- Това какво общо има с нстоящия казус?

33

Анонимен

преди 2 години

До До моментаАми нали прокуратурата,съдиите са гербери, тези,които са им давали разрешенията - също са гербери, учудваш ли се, че сега и пари ще изкярят собствениците на незаконните постройки? А колко лобистки закони прекараха герберите?

32

Анонимен

преди 2 години

До Леда .....ДБ също я защитаваха, но в нета.

31

Анонимен

преди 2 години

До За 29Тези квартали, построени още през соца, са построени по план и са напълно завършени, не са построени с цел, след години отново да строят в тревните им площи,градинките и да ги оставят без място за свободно движение,паркове,алеи и детски площадки! Който иска да строи, да строи извън тези квартали и да си обособява сам инфраструктурата и парковете между жилищата, минимум 30% около един блок,строеж,трябва да са паркове - по закон!

30

Леда

преди 2 години

Обвиненията срещу Иванчева са пълна измишльотина. Кой взел подкуп ще тръгне после да се разхожда по центъра на града с парите? Просто беше неудобна. Крайно време е да бъде освободена. Не съм чула ДБ с нещо да са й помогнали. От нейната страница във фейсбук съм чела само за Хаджигенов, че я е защитавал.

29

Анонимен

преди 2 години

До Сата НАТОЯ ме светни защо и вашия човек Георги Кадиев се отрече от нея далеч преди да и сложат белезниците? Според мен внимавай когато гласуваш "против". Щото старите хора са го казали: от трън, та на глог.

28

Nqma Bg kalviatura

преди 2 години

Zatvor za mutresata! Da se nauchat! Prodadoha dyrjavata

27

Анонимен

преди 2 години

А някой нещо да каже за преди Иванчева - гербаджийката Цвета Авджиева? Над 8 години кмет и тя реално създаде проблемът с презастрояването в Младост, нооо като всеки с връзки просто си подаде оставката и изчезна. Заради Авджиева, Младост избра Иванчева. Защо не тръгнат да разследват Авджиева? Защото не им изнася, затова. Сигурен съм, че там ще има много "интересни" неща. Но къса е паметта на много от коментиращите тук.

26

Анонимен

преди 2 години

Ари ве тая още ли не е в зандана?

25

Анонимен

преди 2 години

До АнонименНа косъм беше да се замогне, но вакла котка и мина път, щеше и кебапчийница да отвори, язък.//И какво от това, нека отварят и развиват бизнеси хората и да си изхранват семействата, вие търсите сламката,а не виждате гредата в окото, защо ББР не раздава на хората да пари, които да си създават фирми или производство, а само на 20 човека-олигарси и на турците давате средства

24

Сата НАТО

преди 2 години

Обвинението срещу Иванчева беше скалъпено, а присъдата на Специализирания съд - доказателство, че този съд е създаден само за тормоз и в него работят безсъвестни ***. Прокурорската версия беше изградена САМО от догадки, без нито един факт.

23

Анонимен

преди 2 години

На косъм беше да се замогне, но вакла котка и мина път, щеше и кебапчийница да отвори, язък.

22

Анонимен

преди 2 години

До Иванчева от ДБЗащитили са една беззащитна жена ,без връзки и богатства, ти се запитай защо се стигна до там, че хората вече да се молят на ДБ за спасение, само и само да се отърват от дикатурата! Всеки български гражданин е ценен, населението се топи, по това ще разберете, че нещо е сбъркано в управлението!

21

Иванчева от ДБ

преди 2 години

Троловете на кръг Капитал - Прокопиев да се хвърлят на амбразурата немедлено в защита на корумпираната Иванчева !

20

Анонимен

преди 2 години

Място има колкото искаш покрай градовете, ако искат да строят и продават ,да правят както преди - проучване на почвата и цял квартал с жилища , заедно с инфраструктура,училище,детска градина,супермаркет и аптека, а не да застрояват вътрешността на градовете! То и сега много нови жилища стоят празни в София и никой не ги купува. Едни селяни така дойдоха на власт и в моя град и буквално го разсипаха от строежи,продажби,кражби,грозотия и мръсотия!