14

АнонимеН

преди 2 години

ДУШИЧКА, ДОБРЕ , ЧЕ НЕ СЕ БЕШЕ РОДИЛО В БЪЛГАРИЯ , ЧЕ ПРИ БОРИСОВ ДА СА ГО УМОРИЛИ И ОТПИСАЛИ ЩОТО ТАКОВА ГЛЕДАНЕ НА 3-МЕСЕЧНО РОДЕНО ИЗИСКВА СРЕДСТВА! А МОТОТО НА ГЕРБ Е БОЛНИЦИТЕ ДА СЕ САМОИЗДЪРЖАТ И ПАРИ НЯМА СТАНИШЕВ Е ВИНОВЕН!

13

Манафейко:

преди 2 години

АНАЛизаторе, ти май си се родил още по-недоносен, иначе няма логично обяснение за менталната ти катастрофа?!

12

loves2drive

преди 2 години

Сейнт Кроикс, бахахаха. Много са ми забавни тези преводи.

11

Анонимен

преди 2 години

Някой да е чувал за стратегия на българското МЗ за ваксинациите срещи ковид? Ми не, защото такава няма или не е сведена до гражданите.А някой да знае за стратегия на СЗО относно същия въпрос? Също не, нали?А някой да е виждал или чел разяснителни брошури или поне статии в сайта на МЗ относно ковид, боледуване то от ковид и ваксинациите?Също не, нали?Всичко трябва да си търсиш сам и да се оправяш, както знаеш, ако си късметлия, с малко помощ от Джи Пито.Изводите - пак сам.

10

Анализатор

преди 2 години

Имало е късмета да е роди в най-великата и демократична страна в света-САЩ,сега ще порасне голямо и ще стане пълноценен и свободен човек,ако беше родено в ппросията,отдавна щеше да захвърлено в някой контейнер и е да е нахранило червеите......такава е реалността в путиноландия

9

Анонимен

преди 2 години

Роден в четвъртия месец???? Че той е бил почти ембрион. Дебелоопашката еврейско-медицинска лъжа е това. С каква цел? Еми, без резервна вяра в медицинските възможности и яко плащане.Органите му били вече развити и само трупа маса? А многобройните седмата, които загиват заради недостига на сърфактант? Айде нЕма нужда. С правете се първо с ковида и с лъжите за стволовите клетки, трансплантациите и колко лесно се лекува рак. През това време умират хора от недоимъчни анемии, пиелонефрит и ТВС.

8

юначе

преди 2 години

Давай, юначе, смело напред и много късмет! Да си жив и здрав, Господ си знае работата, очевидно те чака щастливо бъдеще!

7

Анонимен

преди 2 години

До 4Всичките им статии са такива. Дървено преведени без капка мисъл.

6

Анонимен

преди 2 години

Какво нещо е природата, това е още едно доказателство , че всички органи се развиват през първите 3-4 месеца в утробата, след това е трупане на телесна маса.

5

Успех в живота

преди 2 години

Аз съм Седмаче,ама станах 1.90 см....Да е жив и здрав, и да порасне голям МЪЖ!

4

Анонимен

преди 2 години

До 2.Означава много мързел и яко google translate.Точно едно търсене в гоогъл и 1 една минута по късно е 11.9oz= 0.3373593kg

3

Жо

преди 2 години

Благословен от Бога, дори когато лекарите казват, че няма шанс да оцелее.

2

Анонимен

преди 2 години

какво значи 11,9 унции?

1

Анонимен

преди 2 години

Да е живо и здраво! Ще порасне. На приятелка детето преди 28г. се роди 750г. сега е като камара голям и силен. С много търпение и обич ще го отгледат и ще навакса с времето.