19

родна евтинийка

преди 2 години

Хотел в Златните, в момента 2 (две) стаи заети. Това е. Не ми е жал!

18

Истината

преди 2 години

1200лв в Анталия за 8дни в 4*супер комплекс с ултра ол инклузив за 2 души+безплатни шезлонги и чадър+еднодневна екскурзия+посещение на воден атракцион за 1 ден/по избор/.Това е почивка .Няма кой да ходи на нашето море при тези космически цени и това ниско качество-тотален ужас.

17

ХАХАХА

преди 2 години

3* -130 лв на човек 4х130=520 лв за нощувка в 3*5*-230лв на човек 4х230=920лв за нощувка в5*.Почти хилядарка за нощувка на нашето море за едно семейство!!!АБЕ ВИЕ ЛУДИ ЛИ СТЕ?!ДА НЕ СТЕ СЛЪНЧАСАЛИ ИЛИ МОЗЪЦИТЕ ВИ ДА СА ГЪБЯСАЛИ ОТ МНОГО ДЪЖД!1000 ЛВ ЗА НОЩУВКА НА ЛА*****НОМОРИЕТО-ХАХАХАХАХА

16

Анонимен

преди 2 години

В Турция нощувка с ултра ол-инклузив, в пет звезден хотел платих 80 лв. За Кушадасъ става дума, за Албена 230 лв.???само мога да се разсмея.

15

Girki

преди 2 години

Ама верно ли на българското море още си мислят, че хората ядат цаца и бира? От 20 години не съм стъпвал. В Гърция ядем пресни октоподи, риба, скариди и омари. Тука замразена цаца ХАХАХАХХААХАХАХА

14

Само в съседите

преди 2 години

6 -7 евро калмари +3 евро бира+безплатен шезлонг и чадър+чисто море+любезен персонал+50 евро нощувка /две големи преходни стаи с балкон към морето/- е как да сменя прекрасна Гърция с това подобие на туризъм ,за което е писано в статията.

13

Анонимен

преди 2 години

Последно бях на българско море през далечната 2000-на година. Помня тогава как една порция такава цаца ме застави да прекарам цяла седмица заключен в тоалетната на хотелската ни стая. Развалих и почивката на моите родители. От тогава не съм стъпвал на нашето море.

12

xaxaxa

преди 2 години

valqt oferti. Varna malkoto Monako.

11

Анонимен

преди 2 години

Тъй , тъй... Разбрахме , че статията я е писал някой бургаазлия- местен шовинист...Как беше историята с врящия казан ?

10

Анонимен

преди 2 години

Четеш, гледаш, чудиш се, неква бира, неква цеца, кво говорят тия, да не сме 65-та година. Некви питеци изостанали в туризма едно 50г. поне. Нито знаят как да правят туризъм, нито бизнес, нито са образовани, нито нищо. Поредната статия за 5лв. 10лв., да ви пикам на туризма и мизерията. Почивка на мутроморието ми излиза 0лв от много години. Успех с цацата!

9

Мен

преди 2 години

До Samo minavamТя е част от безплатният специален пакет стартирал преди няколко години и предлаган на всички летуващи по черноморието - фекалотерапия. Безотказно лечение на запек.

8

Ууу

преди 2 години

Споко, нормалните и умни хора и без това ходят в Гърция.

7

Samo minavam

преди 2 години

Няма я офертата за фекалната тръба на Варна и околията.Ще взема да звънна на Буци, да го питам.

6

бай онзи

преди 2 години

супер ...шопите и черните от Сливен да не идват на север, супер е така пусто и не застроено :)

5

Мен

преди 2 години

ХХАХАХАХ жалка работа, очаквам опашките по границата с гърция да се увеличат след това УНИКАЛНО предложение. Вече освен че е в пъти по-хубаво в гърция стана и по евтино.

4

Анонимен

преди 2 години

Петя .. обясни ми това че не го разбрах = "Като цяло за седмична ваканция на софиянци на юг ще са необходими около 940 лева", как в едната посока ми е 120лв, в другата 120лв и накрая щяло да излезе 940лв??? Математиката е труда да знаеш

3

Анонимен

преди 2 години

"Двойно е поскъпнало плуването с делфин. Уникалното изживяване се предлага у нас срещу 200 лв."Хахахаха, найстина си е уникално и да си махнат пайжините от врата където никой не влиза за 200лв. Смешници направете го 50лв да се избият децата а не 200лв и бащите да подминават това "уникално" преживяване за портфейла им.

2

Анонимен

преди 2 години

120-130лв нощувка на човек, хахахахаха хайде улево. В Гърция е 50-80 евро на стая не на човек. Нашите с какво са по-специални че искат на човек по 60-70 евро. (4*60=240 евро = 460лв на вечер на семейство). Хахахаха много са смешни горките, а после реват че нямало туристи. Ще чакам не 4 часа на границата а ако трябва и 4 дена но тук на бетономорието никога.

1

Анонимен

преди 2 години

Утре хващам бързия влак за Варна.