7

La France

преди 2 години

Франция е най-великата страна! Люлка на цивилизацията и майка на съвременния свят! Vive la Republique! Vive la France!

6

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Това е положението. Член съм на Френската Комунистическа Партия в Тарб и съм щастлив, че моите хора спечелиха местните избори. В съюз с екологистите. С мои приятели етно-комунисти и Роялисти(Монархисти) днес ще пием Марсилска мастичка и ще псуваме всеки фашизъм републикански, било то икономически или социален. Комунизмът не е въможен без етническо национално обединение.

5

Меди доганов

преди 2 години

Работата ще се оправи когато нашите братя си основат дупесе и съберат гласовете на всички шееебееециии, учейки се от нас, ще направим Франция като България, че и по - зле.!.

4

Анонимен

преди 2 години

Щом в страни като Франция и Гърция, в които лявото беше доста силно , вече не искат ляво , както и в много други държави, значи нещо в лявото ги отблъсква и не го искат, левите трябва да потърсят причината , поради която хората се отвращават от лявото и да променят политиката си .

3

Анонимен

преди 2 години

В последните около 5 години , се наблюдава рязко спадане на гласовете за левицата и Шоросоидите, без значение дали малко или много хора гласуват, нещо хората не искат лявото и със сигурност има причини за това.

2

овцата Доли

преди 2 години

абеее при 65% негласували и около 35% гласували - са много близо до стаден имунитет, при който на 70% изобщо вече нама да им пука живи ли са или умрели и кой овчарин към коя кланица ги води. А, когаато стигнат 80% стаден имунитет, това ще е ключов момент, в който дефектния 80% матРиал ще наложат на останалите 20% задължителната евтанизация...

1

Анонимен

преди 2 години

Добро утро герберунки, ченгесаци и калинки. И днес ще има чегъртане, чегърт, чегърт, чегърт. Лек и успешен ден.