88

Име

преди 2 години

Я посочете оригиналния руски източник, не БТА да ми цитира Франс Прес. Пак фалшиви новини, сега ще излезе, че ковид истерията и *** са създадени в Русия.

87

Кауня

преди 2 години

Става въпрос за доброзорна ваксинация. Заповедта е следната : Искаш да работиш след 23 часа- ваксиниран персонал. А след 15.07 и преди 23. СъвсЕми честно е. В Русия за разлика от запъда от година всичко работи вкл. И концерти с по 10000 души. Много руснаци решиха да минат метър и да не се ваксинират но сега вилата на врата както си знаят. Израел показа Как се прави. И тука така ще стане само да минат изборите.

86

Додо

преди 2 години

Някой има ли идея къде може да се провери дали това е истина. "Еди кой си казал бил еди що си" е несериозно. Ако има приет такъв закон, то той трябва да е публично достъпна информация!

85

Анонимен

преди 2 години

Я ми припомнете, руската пропаганда не се ли опита да злепостави Запада, когато някои западни държави обявиха, че за ваксинираните ще има известни предимства? Тогава Захарова и Путин побързаха да обявят, че в Русия ваксинацията ще остане напълно доброволна ..... поредната комунистическа партенка, която използваха за пропаганда.

84

Гого

преди 2 години

Това е решението и за Бългапия !!!Друг начин няма за местните страхливци,и филмари!

83

Колио

преди 2 години

Всичко е по-план.Откровението на Йоан Богослов.Дано господ ни прости.

82

Фейко

преди 2 години

Новината е фалшива.Няма такова нещо в Русия.Не плашете неуките българи. И без това нямат акъл, вие сега всичкия останал ще го изпарите.Този вид скрита реклама на ваксите е незаконен и рано или късно за това ще плащат онези, които нагло го практикуват.Хората се усетиха.Индийски щам не съществува.Индия официално се обърна към СЗО с апел тази информация да бъде опровргана.

81

Анонимен

преди 2 години

Тази "новина" е фалшива. Промивката на мозъци продължава...

80

Вие 100 101

преди 2 години

Вие с коментарите си току що потвърдите думите ми . Простотия и липса на отговорност към обществото.

79

Анонимен

преди 2 години

Хе хе, абе 99, като англичаните се набодоха с 2 игли цели 68% защо са най-болната нация в момента, а? Да не излезе че е точно защото се набодоха? Нали разбираш, че теорията ти ваксинирай се за да не се разболееш от индийския щам издиша, доказателство е цялата Великобритания! Ти като искаш да се ваксинираш, еми кеф ти парк, кеф ти автобус, кеф ти мол! Ние сме ***, ти си умен! Тъкмо като ние пукнем, ще оцелеят само гениите като тебе. Даже би било логично да си доволен! Какъв ти е проблема?

78

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 99Ваксината не е за моето здраве, а за джоба на фармацевтите! Моето здраве си е добре без ваксина и не виждам необходимост да се дупча с някакъв бъркоч, щото стадото така иска.

77

Анонимен

преди 2 години

Демокрацията е за общества с високо развито самосъзнание. За такива като нас е принудата. Скатаваш се и чакаш съседите да ти правят колективен имунитет? Еми не става. Ваксината е за твоето здраве, но най вече за обществото. 10% ваксинирани, чакаш ги 7 месеца, колко още да ги чакат?

76

Анонимен

преди 2 години

Хора, да бойкотираме всеки тур оператор, хотел и местенце, което приема руснаци и англичани! Тия в името на печалбата ще ни напълнят с болни и после от октомври дечицата ни пак ще бъдат затворници, а ние ще работим по домовете си! НЕ НА ПЕЧАЛБАРИТЕ ЗА НАША СМЕТКА! Да ги изметеме тия от държавата!

75

Анонимен

преди 2 години

Джудже пак е агредирал. Не търпи комуниста някой да му отказва. Той е едноличен притежател на територията и робите там. Ама като си го траят .

74

Анонимен

преди 2 години

16И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им; 17за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра, или числото на неговото име.

73

Анонимен

преди 2 години

Здравен и трудов фашизъм?!

72

Антипутин

преди 2 години

Абе ако ще и 3млн да останем в България, важното в да сме демократи и ***. Останалите сте ***.. и те така те

71

Анонимен

преди 2 години

И на фона на това, тия от правителството ще пускат руски и английски туристи, а после по Сталински ще ни задължат да се бодем с нещо временно разрешено. Затваряй границите за туристи от вън! Да изметем това правителство и партиите, които са в него! Значи ще ни разболявате за да ни принуждавате да се бодем, така ли? Я марш в Русия бе!

70

Анонимен

преди 2 години

61 Нямаш право да предлагаш тая помия за ковид да става задължителна! Всички останали ваксини, които са задължителни у нас са с ПЪЛЕН сертификат от СЗО. Тази не е, тя е с право за ВРЕМЕННО използване. Като те ваксинират против тетанус, подписваш ли декларации че си запознат със страните ефекти и че ги приемаш, а? Не. Защото производителя носи пълна отговорност в случай на проблем. При ковид подписваш ли декларация? Кой носи отговорност при тоя временно разрешен препарат?

69

Анонимен

преди 2 години

Какво ни занимавате какво става в тая ШАХТА? Там ако откажеш ваксина може да свършиш и в Гулаг. Онея които ги пращат в неплатени отпуски са щастливци, спасили са кожите.