12

котьо

преди 2 години

Канада са добра държава , цял континент, но хората са зле. Наивни са до откат. Могат да ги клатят до припадък.

11

Над 70% жените

преди 2 години

70% от жените имат хламидии и не може да се прави безопасен секс. Кога ще пуснат ваксини срещу Хламидии, Гонорея, Трипер, СПИН / ХИВ.

10

....

преди 2 години

Принципно няма да ни оставят шанс - производителите на двата биологични коктейла са едни и същи - до стената сме - или вирус или ваксина. Всеки едни нормален вирус до сега да се е само ограничил, но този не, през месец нови по - заразни версии. Световния геноцид върви с пълна сила ...

9

Бау

преди 2 години

поредната държава, която след 5 години няма да я има. Ще си останем сами! :D

8

Анонимен

преди 2 години

И какво от това?

7

Анонимен

преди 2 години

И защо ваксинират 12 год. деца, при положение, че децата го изкарват леко, дори без симптоми? Какъв е смисъла?

6

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 6 - странно ли ти се вижда, че са с промити мозъци? Няма нищо странно или абсурдно, просто така работи света. Колкото по-лесен е живота и повече получаваш наготово, толкова по-малко се налага да мислиш.

5

Анонимен

преди 2 години

Да, всички в развитите държави са промити мозъци, а в България са най умните и предвиливите. Чувате ли се само? Смешници

4

Анонимен

преди 2 години

В Канада отдавна са с тежко промити мозъци. Сега ги държат от половин година домашен арест и ги плашат денонощно от телевизора. Нищо чудно че са готови на смъртоносна инжекция с надеждата да им върнат свободата. Но няма да стане, ей я индискатамотация иде. Обратно в клетките!

3

Анонимен

преди 2 години

И аз какво трябва да направя като са се ваксинирали? Ако искат и 100 процента да се ваксинират като им е толкова акъла. Що не кажете за англичанките дет повечето са ваксинирани,а продължава да върлува болестта и всичко е затворено при тях!

2

LosHo

преди 2 години

Нормално. Всички развити държави имат високо ниво на ваксинирани стещу ковид19. Само държави от третия свят, където образованието и културата са на ниско ниво имат ниски нива на ваксиниран - България е от тази група! Бог да пази България от българите!

1

Анонимен

преди 2 години

Нормалните хора какво ги интересуват неволите на ковидпcиxapи и хипохиндрици, макар и на друг континент.