72

Сандукан малкия. чок

преди 2 години

Една част от хората отиват там на работа,друга да видят роднините си ,работещи там и останалите на почивка.

71

Читател

преди 2 години

Налапали се с тлъсти обществени поръчки,копои били около Борисов,днес се чудят къде да си харчат откраднатите пари.Румънците идват у нас,*** тичат в Гърция,макар и да им минава времето на дългите опашки.Имаме море,прекрасни планински курорти,но манията особено при фустите,ги кара да тичат по чужди дестинации.

70

аз

преди 2 години

Всяка седмица им полети до островите в Гърция. Там е разкош- бил съм на 5-6 острова. Какъв е този зор да чакаш по 5-6 часа на Кулата не знам.

69

Анонимен

преди 2 години

Гърците спират простите шопи на границата, но те не могат да се сетят, че са нежелани. В България е същото, къде видят софиянец по морето се отнасят лошо с него, но той не може да се сети защо.

68

Анонимен

преди 2 години

Как в сега, спира ли ги Бойко Борисов на границата, бави ли ги, за да не ходят в Гърция, а на Черноморието?

67

Анонимен

преди 2 години

Не че е лошо в Гърция, не че у нас не са осpaли почти всичко, но и тук има места, различни от бетонната джунгла по големите курорти. Места и природа, каквито няма никъде другаде. Отделете време и опознайте родината, преди да почнете да плюете по всичко родно. Морето (и България) не са само "слънчака" и "златните". Отделно гърците се гаврят с вас, седите с часове на 40 градуса и продължавате да ходите. Направете веднъж един бойкот са им доиде акъла и да не бавят минаването на границата.

66

Хайди

преди 2 години

Всеки нормален човек иска да си почине от родната действителност.

65

Хайди

преди 2 години

Който познава добре Гърция успява да избегне опашките. Миналото лято чакахме само 20 минути на границата, но прекарахме цял месец на поредния гръцки остров. Усещането за простор и свобода е несравнимо, морето е кристалночисто и прелива в различни нюанси от тюркоазено до мастилено синьо, а пясъкът на дъното е мек като коприна. Все едно си избягал накрай света... Досегът с природата е незабравим, хубавото време, вкусната храна, а цените като у дома. И не ми е нужен скъп хотел само за сън...

64

Анонимен

преди 2 години

И аз ще се реда на тая опашка след 1 седмица, като ще е почивка да е както трябва, ланшните кифтета и замръзения сафрид си ги яжте вие. П.С. инфо от колега между, 4 и 6ч на Промахон се минава сравнително бързо до 1ч. Така че, който все пак си е решил да минава с тестче като мен, да тръгне рано сабахлян....

63

За нищо

преди 2 години

В България все още има безброй места не осрони и не завладяни от мутренските хотелиери. Изтезанието да вися като *** на КПП няма де си пичиня за нищо на света.

62

Анонимен

преди 2 години

По бай Тошево време нямаше такива опашки на Гръцката граница ***!! Всички ходеха на Слънчака. Съсипаха я тая държава

61

Амиии...

преди 2 години

До Анонимен 60А за "патронче" има ли?

60

Анонимен

преди 2 години

Ами да чакат бе!Да не съм ги пращал аз я?

59

взеха ни туристите

преди 2 години

а за нас нищо не остана!

58

ами черноморието????

преди 2 години

За спомен от комунизма!

57

Анонимен

преди 2 години

Аз нямам пари за катък "Веселина", а вие за море в Гърция пишете.

56

кръчмар-алхимик

преди 2 години

Първото от мен, останалото...Ама защо не идвате беей?!?!

55

мечта фалирали гърци

преди 2 години

дето Боко ни плаши... сх тях...много ни плаши, а си напълниха гушите герберски...

54

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 44Бедните българи превземат селата около границата които до преди няколко години не бяха никакви курорти, те и сега не са но българина са си курорти. Колко са тези българи които почиват в истински курорти в Гърция и отсядат в качествени хотели като тези от веригата на,, Грекотел'' например?

53

Българите се чудели

преди 2 години

какво да си правят парите?!Ама нали при лошия соц, тогава се чдели, понеже магазините били празни?НО с поскъпването на ВСИЧКО по много за пореден път, новите господари ще им намерят место на паричките на българите.