16

Анонимен

преди 2 години

Така сме били винаги - винаги след инцидентите и никога предварително да се мисли. В едно безотговорно общество е така.

15

Анонимен

преди 2 години

Е така е, тия се спасили и си били камшика.

14

Анонимен

преди 2 години

Мъжка постъпка- даже не казал какво е станало , а отишъл с дядо си в Бургас. Затова децата трябва да се побииват , за да са наясно че като удариш -боли , иначе заживяват в измислен свят , в който думите решават всичко

13

майка

преди 2 години

До маргинал-майор ЖагоВие нормални ли сте!!!??? Има ли значение дали е с български или ромски произход. Мир на праха му! Ужасна трагедия за семейството и това е най-страшното при момчетата, когато порастват.. Нашите малки рицари без броня..

12

ууу

преди 2 години

До ФАКТЗатова пак ще го изберем, за да изпукате всички гербери.

11

ФАКТ

преди 2 години

Откакто радев е "президент" България бял ден не е видяла!!!

10

Анонимен

преди 2 години

Правили сме какви ли не глупости, но такава лудост да скачаме в кална вода, не е имало. На всички ни беше ясно какво е тиня, водовъртеж, остри предмети по дъното и т.н. Семейството му нещо е пропуснало във възпитанието.

9

Анонимен

преди 2 години

Навремето, 1975-6 г комунистите (учителите на Боко Тиквата) почнаха да правят подземен паркинг до нашия блок. Обаче ентусиазма и парите им стигнаха само до изкопаване на огромна котловина, която скоро се превърна в кално езеро. Неоградено и необезопасено. Някои момчетата влачеха отнякъде огромни стиропори и плаваха като на салове. На мене и през ум не ми е минавало да се доближавам, камо ли да се хващам на басове.

8

Да не спорим

преди 2 години

Дали ще е кабел насред София или пък дупка вдън гори тилилейски...... Резултат е равен !!!

7

Анонимен

преди 2 години

Едно време и ние ходехме по всички възможни локви, езера, язовири и пр., и даже никой не ни знаеше къде сме, понеже тогава нямаше смарт часовници, телефони и там подобни глупости! Не сме се давили защото бяхме голяма група и много задружни, и ако някой изпаднеше в беда, другите веднага му се притичаха на помощ! Днес не стига че нямат детство, ами и го няма някогашното другарство и сплотеност

6

до 6

преди 2 години

Ами някои не оцеляваха или се повреждаха, просто не се правеха драми. Имаше здрав разум и максимата беше "човек си пати от акъла".

5

До бай Иван

преди 2 години

Байо, като се сетя какви сме ги вършили преди 50 години, чудя се как сме оцелели.

4

Анонимен

преди 2 години

Три неща са сто процента сигурни:- виновни за необезопасения изкоп няма, няма и да има.-детето вече го няма -баса е спечелен

3

Бай Иван

преди 2 години

Продуктите на демокрацията с отрицателно айкю, такива искахте, такива получихте ;) !!!

2

Анонимен

преди 2 години

Айде стига пищяли, все някой бил виновен. Все едно може да се предвиди или избегне всичко. Ако не скочи в дълбока кална локва заради бас, ще си прави селфи върху парапет на мост или покрив на влак. Дарвин работи, живота си тече.

1

Анонимен

преди 2 години

Бащата верно почернял.