158

Русенец

преди 2 години

а защо не изнесеш данни твоята федерация колко пари

157

Поплавски

преди 2 години

Един невзрачен полски съсел,забравен от хората,излезе от дупката си,за да покаже че е жив.Следствие,прокуратура,съд,затвор,връщане на откраднатото от народа,това следва като логика.Не става за домоуправител,индивида сънува "Дондуков"-2,президентската институция.Ако беше лесно,Йоло Денев,днес да е президент на държавата с 15-20-год. стаж.Българинът като усети че се задава дебелият,тича за имунитет,кандитатирайки се за това,онова.Късно е,времето вече е друго.Не е вашето.

156

СТЪКИ

преди 2 години

ЩЕ ВЛЕЗЕМ И ПРИ ФИГУРАНТА.....БЕЗ ПРОБЛЕМИ , БЕ....! ДА СЕ ГОТВИ И пРАШКОВ...

155

Анонимен

преди 2 години

Луна е по-умна и може да пее,затова Луна-президент а бай Стъки,че е удрян много в главата-вице.Плюс това Луна е по-красива!

154

Анонимен

преди 2 години

Да,Стъки и Луна-вицепрезидент!Слави,премиер!Ей-тв'ва е!

153

Анонимен

преди 2 години

Стъки е следващият Президент!!! Сто пъти е по умен от ***.и не е свързан с никоя партия.Комунистите газ пикаят и е много готино....

152

Илиев

преди 2 години

Така глутница от празноглави елементи,може да бъде толерирана само в една балканска държава като България!Патериците,бастуните на Борисов,мислят,че все още той е зад тях да ги пази.Днес този попилял държавата,мисли само и единствено за собствената си кожа.Стъки,мъки,никой от вас не е интересен за българите.Стъки президент!?Смях и за кучета.Ако от всяко дърво ставаше кавал и от Йоло Денев президент,щяхме да си хвърляме шапките от радост.Връщайте засмуканите пари от народа и чакайте камионетката!

151

Анонимен

преди 2 години

Като чета коментарите все повече ми се струва, че 80%-а са верни! Българина някакси обича да го управляват слабоумни бандити говорещи на диалект, без образование или необходимия образователен ценз и не знаещи поне един чужд език, макар и руски да е! Очарователни за българина са силните, но задължително е да са слабоумни! Поздрави от Европа!

150

И тези мутренца

преди 2 години

се пръкнаха, и те нота дават!? Затова ли този Стъки взе да *** предварително, преди още да са го осъдили, газил ли е лука, да си плаща!

149

Лили Иванов

преди 2 години

Ей хора ,просто осигурете една амнистия на Пешо Сумиста. Той много бързо ще се справи с хората на Бойко и в частност ,с дребничкия Стъки,както им е набрал за 10 години в затвора.

148

Случаен минувач

преди 2 години

Не си прав, г-н спортен министре. Никак не е лесно да събереш 20 изключително здрави и яки момчета, които са способни на всичко, дори да те набият. Те са си прави да себе си - не може Антон Кутев да прави изявления, че дължат милиони и те да не дойдат да се изяснят! Потърси отговорност от вашият говорител!

147

Българин

преди 2 години

Те от собствен опит знаят. Събираха по няколкостотин да правят мизерии на Орлов мост и жълтите павета месеци наред.

146

Анонимен

преди 2 години

Бебето нахлула ли е?

145

Е

преди 2 години

Отдавна знаем, че за вас това е най-лесното нещо !

144

Инкогнито

преди 2 години

Много е лесно да приказаш след това. Идиотско правителство.

143

Бай Ставри

преди 2 години

Стуки, поздравявам те с песента "Радка Пиратка"! И тренирай усилено дуп.ето, че като дойдеш при мене да не се налага да те дисквалифицирам!

142

Анонимен

преди 2 години

Стъки президент, бабата премиер - идилия за слабо умни!

141

Анонимен

преди 2 години

Бабата изяла парата и чичо стъки тръгнал да проси.

140

Анонимен

преди 2 години

Това го казва човек дошъл на власт благодарение на месеци "циркове"

139

Анонимен

преди 2 години

Ствъки ще ходиш ли лятото на Черноморец да събираш пари от къмпингарите?