32

до 41

преди 2 години

До АнонименОт 50-те год на минилия век чувам как запада се разпада като гнил капитализъм и бъдещето с великия СССР, а видях как комунисти станаха олигарси.

31

какво се чудим

преди 2 години

До Анонимен Щом е така веднага си обръщаме спестяванията в рубли , за какво ни е евро и долари. Това трябва да го кажете и на Путини и кръга му да а не си държат парите в долари.

30

Чоко и Боко

преди 2 години

До АнонименТова го слушам да ти кажа точно 50 години

29

IT-спец

преди 2 години

в статията е казано много добре, Естония инвестира в свойте хора, следователно те имат по-добни IT умения, технически погледнато отказ от услуга не е сложно да се предотврати, но както някой е казал по-доло не съм чувал Русия да заплашва някого а точно обратното ама айде, да не забравяме от Китай колко атаки идват...моят опит казва че всеки втори бот онлайн който сканира е с китайско IP..

28

Анонимен

преди 2 години

Бе честно казано нито една заплаха от страна на Русия не чух, ама всички и се топорчат на Русия. Дали не ги притеснява, че става все по-силна? Западът се разпада, това и за слепците е видно.

27

Анонимен

преди 2 години

Злобата на ниските мъже идва от там, че винаги гледат към другите мъже, често и жени, отдолу нагоре!

26

Анонимен

преди 2 години

Американците пак ще поставят на колене Русия с икономическо изтощение в надпреварата във въоражаването. Брутният Вътрешен Продукт на Русия е по-малък от БВП на Тексас. Щатите имат още 49 други щата, дори и по-малки от Тексас. Но, съдба! Всички нисички мъже са агресивни повече от необходимото. Някакъв компесаторен механизъм. Нещо като с малките ***!

25

Анонимен

преди 2 години

Брутният Вътрешен Продукт на Русия е по-малък от БВП на Тексас! Щатите остават да си го мерят с още 49 щата, дори и по-малки от Тексас. Скъпи русофиле, осъзнай се! Вече няма тези букви мантра:КПСС, БКП, СССР-еее

24

Анонимен

преди 2 години

Русия увеличава печалби от петрол и газ, които през юни ще достигнат рекордна стойност от първото тримесечие на миналата година.

23

Анонимен

преди 2 години

Американската военна база в Безмер е една от най-важните за САЩ в света. Италия от една американска база получава 329$ милиона годишно - ние за 4 бази - нула $. Годишно подаряваме на САЩ 1.2 милиарди от военните бази, базата остава още 10 години - това са 12 милиарда.

22

Анонимен

преди 2 години

На конгрес на руската партия "Единна Русия", посветен на предстоящите през септември парламентарни избори, президентът Владимир Путин обеща на руснаците отпускането на милиарди рубли за подобряването на жизнения им стандарт, предаде Франс прес.

21

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 27 Не е важно какво мислиш ти. Важното е че Русия ни има за враг.

20

Анонимен

преди 2 години

САЩ берат ядоне в киберсигурността основно заради Сноудън. Вината на Сноудън е че съвсем съзнателно компрометира киберсигурността на САЩ предоставяйки хиляди терабайти секретна инфолмация на Русия мислейки че прави нещо добро за страната си като разкрие че хората биват подслушвани. Наивни разкъждения на един млад и недозрял човек.

19

Анонимен

преди 2 години

България не може да бъде враг на Русия, България е твърде незначителна за да бъде враг на Русия. Българите се взимат мното насериозно.

18

антизападопоклонник

преди 2 години

До анонимен 23,Значи казваш Путин превърнал България във враг на Русия?! Айде пак помисли! Иначе бяхме големи приятели а, пък ширещата се в България русофобия е без значение! Да, ама не- махни го Путин, ами влез по руските форуми и виж какво е мнението на обикновените руснаци за България. Наскоро попаднах на една доста показателна статия- крайната цел на ширещата се в България русофобия не била българите да намразим Русия и руснаците, а руснаците да намразят българите и България като цяло!

17

Анонимен

преди 2 години

" как заплахите на Русия превърнаха ... ?" Ами както русият нисък президент превърна България във враг! Мислех с руснаците сме братя! Но като виждам азиатските очички на Путин разбирам че сега не сме!

16

а какво става с

преди 2 години

А какво става демократа Протасевич, бореца за човешки права срещу кървавия комунистически диктатор Лукашенко. Преди всеки ден по 2 статии за него, сега нищо? Що така. Демократа Протасевич дава активно интервюта и вече е ютюб звезда, но свободните демократични медии на членката на ЕС и НАТО американската наведена партньорка Бългаиря - нито дума за него? Що така?

15

Анонимен

преди 2 години

Прибалтийските и България са умиращи държвави. В цяла източна Европа е зле, но в Прибалтийските и България е трагедия. От бившия източен блок само Белорусия запази стандарта си от социализма и сега там живеят нормално, въпреки санкциите на ЕС и на САЩ.

14

Анонимен

преди 2 години

Това което означават звездичките в 15Аноним са думите които Бай *** изрекъл преди да скочи в басейна пред втрещените германци, в обществена баня, предполагам близо век преди. Тогава България още е нямала асфалтов път дори! Сега имаме джимове, басейни, сауни и т.н. , благодарение на руснаци, китайци или уот?

13

Анонимен

преди 2 години

Ха ! Това някаква шега ли е ? Естония спец по кибер сигурност ! А е чупката,спец била. Пропаднала държава като Литва, Латвия. Младите са избягали в Германия повечето и по света а там са останали нереализиращи се алкохолици и престъпници