15

Анонимен

преди 2 години

Но иначе пари за ММА бойците има.

14

Анонимен

преди 2 години

Кажете общо колко души са загубили категорията нетрудноспособност/ трайни увреждания/- 1, 2 или трета категория, като при преосвидетелствуването са получили по-малко от 50% след приемането на сегашната наредба за медицинската експертиза?

13

Анонимен

преди 2 години

Пандемията обърка сметките на професионалните болни.Изискванията бяха да са имали болничен престой в последните три години, ама било формалност??

12

Анонимен

преди 2 години

Избори идват.Електоратът на Радев си чака телковете

11

ха

преди 2 години

В ТЕЛК Павликени работи 93 годишен специалист. Той не знае къде се намира, но разпределя държавна пара. На доживотен да го осъдят - дреме му на мекия.

10

Инвалид

преди 2 години

Откакто патриотите се намесиха и мамите на Мая Манолова, хиляди болни хора бяха ощетени, и само болните деца на мамите бяха възнаградени. Тяхната система наистина убива.

9

Анонимен

преди 2 години

Трябва да гледаме през година, дали не са ти порастнали краката отново, че видиш ли ще ощетим бюджета ако ти даваме инвалидност, а ти си взел, че си проходил...Мдам трябват повече администратори за администриране на администраторите.

8

Електра

преди 2 години

И ти вярваш, че хунтата на Кауна нещо ще промени. Тия са заети в момента да крадат и да укриват престъпленията на Кауна...

7

ДДРОнег

преди 2 години

За сведение - процедурата за ТЕЛК сега се усложни !....Досега повикването беше автоматично - окло два-три месеца преди изтичането на срока , получаваш писмо, кога да се явиш и какви изследвания да си направиш . ...Сега първо личния ти лекар трябва да напише молба, ти да я заведеш в Картотеката и после да чакаш писмото ?! .... Може би е за да намалят корупцията, но така наказват истинските болни, вместо да да заловят и накажат виновните !??

6

Чичо

преди 2 години

Няма да стане како,иначе телкаджиите как ще гушкат рушветите.

5

Анонимен

преди 2 години

Всичките паразите в тая държава са с телк и източват социалната система. Сега пожизнено им дайте телка, сречу 2000лв 40 години пенсионер

4

Анонимен

преди 2 години

на баща ми познат 60-65 плати 2000лв и го изкараха ТЕЛК-аджия. Ама не че му има нещо де. Та така де, същата работа е и в Столюпиново, всичките са самотни майки и ТЕЛК-аджии. Доят държавата кой както може

3

До коментар 2

преди 2 години

За всичко става но не и за омбудсман.явно е кърджалиите......

2

Рикиджия Северозапад

преди 2 години

Симпатична кака става за много неща

1

Омбу

преди 2 години

До сега спа сега се сети за ТЕЛК.защо в предното правителство не постави въпроса.ами служебния кабинет им остава броени дни.до сега къде бля и спа.сега ли се събуди.