52

Анонимен

преди 2 години

Ясно! Янката е получил нареждане за действие и се надяват излъгаха този народ да се коалира с онези, с които не пожела да секоалуеа, за да направи правителство, което да завърши спуснатото нареждане!Само не разбрах, Янката имал ли предвид роднински отношения с думата "братя" и Зайката дали така ще ги я разбере?Не на Македония, докато не признаят, че са българи, отделени от нас по политически причини!

51

Пян_Гъ

преди 2 години

До Гуфу 56Не е работата в митовете. Ще обясня - точно това, което помага на гърците да присвояват чужди културни модели/постижения/митове/герои и да ги представят за СВОИ, а те го правят от памтивека, им помага и сега - да бъдат "чишкани" - от ЕС/САЩ и да водят преговори. Има само две такива държави, правещи от нищо нещо - те и онези в Близкия изток. Притежават някакво рядко умение, непознато на останалите. Дано сега да си ме разбрал.

50

Анонимен

преди 2 години

Никъде няма да сядаш, Янев, че пак сичко ще опескаш.

49

Гуфу

преди 2 години

До Пян_Гъ. Не те разбирам. Обсъждаме факти или митология? Или вярваш, че богинята Афродита е помогнала на Елена да избяга с тракиеца Персей. Дори така да е Ахли е тракиец не Българин. тогава българите са били нейде в степта много на изток. Но спора ни е безсмислен.

48

Пян_Гъ

преди 2 години

До Гуфу 53Гуфу, не съм доволен от отговора и знаеш ли защо? Защото още т. нар. "старогръцка" митология е всъщност заета от другаде (да не изпадам в шовинизъм!), Троянската война е между траки и данайци (ахеи), като последните са подкрепени от тракийското племе мирмидони на Ахил. Най-големият герой е БЪЛГАРИН! Въпреки това "Илиада" минава за изцяло гръцка. Ами сега? Дългове, корупция и т.н., но ЕС/САЩ казват "Гърция, та Гърция". Е за това те питам - какво владее тази семитска нация?

47

Само питам

преди 2 години

Някой може ли да ми посочи нормална европейска държава, в която президента и министър-председателят да са бивши военни а три четвърти от областните управители да са военни пенсионери или бивши милиционери? В момента хунта ли имаме, полицейска държава или европейска демокрация?

46

Гуфу

преди 2 години

До Пян_Гъ- Просто Гърция обясни както трябва на всички и най-вече чака. Не прави нищо по различно от нас. Каза условията, предаде ги на партньорите със съответните доказателства и чака. Имаме пример, който да следваме на 100% и нещата ще се случат. А и това, че бяха единствената демокрация заобиколена от комунисти и СССР 45 години също помогна.

45

Истината

преди 2 години

Не е работа на служебния кабинет на Фигуранта са води подобни преговори. Народното събрание с огромно мнозинство е взело решение по въпроса. Но Радев, понеже страда от мания за величие ще разреши на Северна Македония да започне преговори за влизане в ЕС! Национален предател веднъж, национален предател завинаги!

44

Гуфу

преди 2 години

До А-Я Не позна пич. Нито едно от изброените. Съвсем тривиален работник в частна фирма. А ти сигурно си мързел безподобен, схемаджия и тарикат. Само те са недоволни и все някой им пречи.

43

Пян_Гъ

преди 2 години

Добре де, как стана така, че Гърция си прокара интересите и сключи договор с РСМ, без да изпада в изолация, без упреци от Запад, а когато българският сиромах се хвана на хорото да преговаря, тъпана веднага се спука??? Какво направиха гърците, което ние не можем и даже не се сещаме???

42

Анонимен

преди 2 години

Договор за добросъседство подписан от двете страни през 2017г., 2021г. (4г. по-късно) РСМ не са изпълнили нито една от точките, даже задълбочиха езика на омразата.Отговора трябва да е НЕ и те да дойдат да се молят за разговори, не ние.Що се отнася до ЕС - вие господа политици трябва да обясните на партньорите, защо една силно расистка държава с крадена до 1990г. истори, няма място в ЕС и защо няма и милиметър да се отстъпи от позицията преди РСМ да си решат проблема.

41

Анонимен

преди 2 години

Ние не спираме Македония, а югокомунистите от бивша Югославия, които са на власт; те извършиха и още извършват геноцид над българите там!

40

Анонимен

преди 2 години

До АнонименГраниците са отворени, но политиците им не искат да признаят историческите истини, че Македония е окупирана от Югославия територия на България и насила преименувана в друга държава Македония или Югославия вместо България. После се прочиства етнически населението. Вероятно е направен и геноцид.

39

Истината

преди 2 години

Уволнения шеф на разузнаването в прав текст каза, че "дългата ръка на Кремъл" стои зад неговото уволнение. Това означава, че Радев е Янев са агенти на Москва, изпълняват руски поръчки и пазят руските а не българските национални интереси. В интерес на истината те не са първите генерали русофили и национални предатели. Имат пред себе си кветрият пример на Радко Димитриев и Владимир Заимов!

38

Анонимен

преди 2 години

пич пускай го Заев да си ходи тои се видя с които искаше от там натам няма какво да се коментира с него

37

А-Я

преди 2 години

Гуфу...- програмист ли си ?Имам предвид " от европейски Програми " живееш?Защото другите програмисти са IT- мозъци.Или лепиш стиропор ? Или правиш ремонт на язовири, или си Калинчо..

36

до 36

преди 2 години

не може да се обединяваш и да сваляш граници с този, който те мрази от 70 години, гори ти знамената и се подиграва с историята ти като я фалшифицира. Да се цивилизоват първо, пък после ще се обединяваме.

35

Анонимен

преди 2 години

Седнете бе,той Димитър Благоев се писал македонец,а Георги Димитров участва в създаването на Македония.Защо и сегашните комунисти да не седнете с македонците,то не остана какво да се предава вече.

34

отровна гад

преди 2 години

А пък Корнелия Нинова кара тротинетка с надпис "pornhub"

33

ники

преди 2 години

До "Анонимния"! Навярно седиш по цял ден и отработваш сребърниците , с които ти плаща сикаджията боко и С.македония. Не чувстваш ли ,че вече се задъхваш от злоба и ненавист към България?! *** си ти! *** ! Ако случайно си сред моите познати ,бих ти хвърлил жесток бой ,че да седнеш на насрания си ***-предател си ти!