14

Сахар

преди 2 години

Дани Фандани така се справя с демографската криза, като създава затруднения и прави отглеждането на дете максимално трудно и скъпо.

13

Мен

преди 2 години

Най обичам, мизерници дето живеят 3 поколения в един коптор да имат претенции за предимства...

12

.

преди 2 години

Да искат от Фандъчката да им пусне трамвае до Горубляне. Вий в Софето нали с трамвае се возите. И проблемът е решен!

11

Анонимен

преди 2 години

Омръзна ми да дрънкам едно и също. Що не гледате къде си хвърляте парите за кафези. "Разширяване на квартала" - може и 100 години да са живели в София , но щом сменяш квартала, първо се записват децата на тези, които са израснали там. После ако има места другите. Набутахте се гз до гз, мазохисти до един.

10

Рамбооо

преди 2 години

Всеки пристигащ със семейството си от провинцията се бута да живее в Стрелбище Емил Марков, Лозенец и Дървеница затова не се оплаквайте. Ние в Люлин сме си добре и ви пожелаваме успех.

9

House M.D.

преди 2 години

Колега #1, Вие сте нетолерантен, расист, хомофоб и използвате език на омразата. Как не Ви е срам да задавате този въпрос? ;-)

8

Инфраструктура

преди 2 години

Ами като се строи само без да се мисли за инфраструктура ще е така. Следващият път пак не гласувайте за кмет.

7

expert

преди 2 години

оите родители и аз сме учили на това място. Виждам сградата от терасата си и смятам, че е редно да имаме място тук", добавят тревожно други родители. - КОЛКО НАДМЕННО СЕЛЯШКИ Е ТОВА ИЗКАЗВАНЕ!!!....ми оди в Перник бе и там ще виждаш град от терасата ти....скапан цър..ЛЛ

6

ГЕРБ

преди 2 години

Като всички селяни станаха софиянци .

5

Анонимен

преди 2 години

Тъкмо ще научат занаят в горубляне, меката на майсторите и незаконните търгаши. Практиката може да си я карат в нерегламентираната автоморга между горубляне и младост, хем им е на път. Сашито, сина на митко милиционера, ще ги научи на тънкостите в занаята.

4

това е

преди 2 години

А тези родители защо са кандидатствали САМО в 1 у-ще. 100 пъти им се каза да пишат поне 2

3

Анонимен

преди 2 години

Три години уседналост е малко. Поне 10 трябват. Особено за райони с училища набедени за елитни. Има много фалшиви адресни регистрации, и така се класират деца чиито родители доброволно иска да ги разкарват из София заради "елитността" на училището, а децата от квартала горят.

2

Иван

преди 2 години

До Само да попитамИ това какво значение има? Нали после същите такива като теб реват от трафика. Айде отивай си у село, там поне някой ти взима насериозно думите...

1

Анонимен

преди 2 години

Едно време и аз учих в 55-то, беше адска мизерия, а сега няма места за там...