12

баба мара

преди 2 години

искаме балканите и черно море да станат зона на мира не искаме ам бази воискиоръжие не искаме нато и ес мир и дружба за всички не искаме конфликти срусия

11

Анонимен

преди 2 години

Байдън голям приятел на Путин излезе Украйна,Потоци,програмата Нов старт,сега това!

10

Анонимен

преди 2 години

Това не е началото на края на Американския свят.Но поне е края на онова начало от 1944,когато заедно с Червената армия окупираха Европа.От комунистите се отхрвахме,но Америка е още тук.

9

Анонимен

преди 2 години

Човечеството е много по умно от предиНа кого му трябват войни и милиони жертви за какво Това пак се постига със дипломациа и търговия

8

Анонимен

преди 2 години

Рискови са малките стъпки. Връщат посланниците.

7

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Никой неще...ядрена война,само Ким Чен Ун.За това са се...разбрали да го заловят...жив и да го изпратят на Марс,за...нулевия,пробен полет.

6

IQ 2.28

преди 2 години

До Анонимен5за съжаление русланд няма как да използва печелившия ход, освен да накарат сабатон да им изпеят песен по текст на рогозин за обсадата на мухосранск

5

IQ 2.28

преди 2 години

дедо се отчете на спонсорите, а китаеца гледа двете мумии и се смее

4

Анонимен

преди 2 години

Бай Дончо нарече вчерашния ден "Един добър ден за Русия". Бившият президент смята, че срещата в Женева е неудачна за неговата страна и успешна за Русия.

3

Анонимен

преди 2 години

САЩ и Русия ще се разберат и бизнесът ще върви напред а нашите наведени уж десни слуги с антируската пропаганда какво ще правят ?

2

Анонимен

преди 2 години

"Съединените щати и Русия ще започнат интегриран двустранен диалог за стратегическата стабилност, който ще бъде обмислен и ясен."----------------------------------------------------------- Дори само това е един забележим положителен резултат от срещата, а някои калпазани-анализатори вчера побързаха да се изложат със заявлението, че новината била, че имало среща.

1

анонимен

преди 2 години

Има толкова области, дето могат да се състезават, това е в природата на човек. Но нека да не е ядреното оръжие. Засега САЩ загубиха битката за газа, но какво ще става, е рано за прогнози. Ако допрат до въглищата, както пише Блумберг, може би ще се спрат да се конфронтират и на тази тема?