68

ББ

преди 2 години

До Анонименопита на тръмп да рекетира Народа на САЩ,убил през мафията,расистии руски агенти,купил ви и наложил ви да цензурирате сводоболомисщетите...тръмп е руско ***...финансирано от ...Бундесбанк...пари на русия...разбира се,ще ме цензурират...заплашват...***.а *** която строите ще обитават и децата ви,гладниятще ви ограби и убие...ще ви продаде,създавате...гладни...успех!!!!

67

ББ

преди 2 години

Благодаря за "отменаната"цензура,какво унижение,да благодаря на престъпници,че ми "позволяват"да изразявам мнение...фашизъм в 21 век в ЕС...диалог...икономики...за бога слепи ли сте...отнемат ни правото на изказ!!!и сте им съучастници...и си въобразявате,че ще ви простим...ще се примирим...да отнемате Свободата ни заради...газа...тръбите...властта ви...които плащате с отнемане на Свободата ни...с животите ни...баста

66

цензура

преди 2 години

ББ...и минуси ...да ама постовете ми ги триете,налагате ми цензура,лишавате ме от основно човешко право,правото на изразяване...и да руските няма дори да могат да излетят...пропагандата и натиска по гьобелс не ви помага..играете опасни игри...Бог да пази САЩ!!!

65

Петко

преди 2 години

До Анонимен Тоя не знае на кой свят е ,говори несвързано,губи се ,а те му слагат в устата това което искат да чуят спонсорите му . Наричат го "пациента от белия дом"

64

Анонимен

преди 2 години

Демокрацията в САЩ - полицай стъпва на гушата на афроамериканец, убива го, а едно момиче снима сеира и получава Пулицър!

63

Анонимен

преди 2 години

Понеже стана дума за Крим, препоръчвам на любопитните да прочетат за Кралство Хавай и научат какво е анексия. Крим е завоюван от храбрите войни на княз Потьомкин, наречен Таврический. След указ на Императрица Екатерина Велика. И ще бъде руски, докато свят светува!

62

Анонимен

преди 2 години

До МухахахахПо това време един изтребител на USAF падна до кериъра си до Филипините. На знаеш ли? Има поне 20 сайта за самолетни катастрофи. Чети, бе! А Су-59 е най-добрият самолет, летял до днес!

61

vlady

преди 2 години

Един алкаш по-малко не е проблем за Русия - има в изобилие.

60

Кисел

преди 2 години

По големи глупости от недоразумението,и сенилния Байдън не бях чувал.Никога *** страна ,като сащ, без вероизповедание/25 престъпни секти-адвентисти, мормони, еремити адамити, катари и др./,без история, колония на Испания ,Англия, Франция Холандия,няма да има превес над Русия. Русия е Империя.С Русия се съобразява целия свят.Сащ предизвика поредица от войни: от Корея и Виетнам до разрушаването на Ливан, Сирия, Либия Ирак.Афганисан.Никога сащ не са и няма да бъдат страна със значение в света,нищо

59

Анонимен

преди 2 години

Путин , ще си го премести

58

Мухахахах

преди 2 години

До Ха-ха-ха!Онези дето падаха до собствените им кораби ли ???? Транспорта, който само си свалиха или СУ57 , което само си падна скрии се ***

57

Анонимен

преди 2 години

айде беее ,,,,верно ли ....и какво ще направиш бе

56

Анонимен

преди 2 години

Истинският избран от народа Президент на САЩ е Доналд Тръмп! Картофът Байдън е назначен чрез измама на машините за преброяване Доминион,за да унищожи старите демокрации и да разчисти пътя на Новия Световен Ред!

55

ГайБаньо

преди 2 години

Ако тия двамата ги тресне една бомба,докато се правят на много важни пред целият свят,тогава ще се живее нормално.Дори и на децата е ясно,че тия двамата са еврейски слуги и същевременно мъкнат и нас след тях.Планетата ще се оправи и няма да има конфликти само ако пречукаме едни десетина "човека".Но няма смисъл да обяснявам.Същоти е като да подариш картина на сляп или да напишеш песен на някой глух.

54

Ха-ха-ха!

преди 2 години

До ББ. Руските ракети нямало да могат да излетят?Последният път в Сирия руснаците демонстрираха едни хиперзвукови нещица, които американците не можаха нито да засекат, нито да прихванат, въпреки че бяха предупредени за това от няколко дена по-рано. Руснаците може да не могат да направят свестен автомобил, обаче правят най-добрите ракети в света.

53

Ляв плюс

преди 2 години

Освободете Асандж, моля. Свобода на придвижване за Сноудън, моля.

52

Аз

преди 2 години

До ББГлавата ти е куха като празна градинска лейка.

51

Джулиан

преди 2 години

А ако Джулиан Асандж умре последиците за хамерика-те трябва да са сакрушителни

50

Ха-ха-ха!

преди 2 години

Опустошителни последствия?И какво ще им направиш бе, дядка? Ще ги забравиш?От санкциите руснаците само станаха по-силни, по единни, по-самостоятелни, по-независими, по-уверени в себе си.Друго какво? Ще демонстрираш сила? Не ставай по-смешен отколкото си!

49

Истината

преди 2 години

Сенилния старец така смачка Путин,че му подари Северен Поток и бонус Украйна,даже без да изфъфли нищо като аргумент.Кремълските *** да замажат резила на САЩ скимтят,че Байдън е велик!